- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.661
günayydınn kızlarr nasılsınız bana dün doktor megadyn die vitamin ilacı verdi kullanan varmı kilo felan yapıomu
günaydınn kızlar
benim küçük tosbağamla maratonumuzu yarıladık bugün
darısı diğer kalan yarısını tamamlamaya inşallah
bugün 5 te kontrolümüz var heyecanlıyım, miniğimi çokk özledim
günaydınnnn bayanlarrr ve minik bebişlerrrrrrr... ay sağlık ocağından geliyorum aman görmelisiniz bi karşılama bi karşılama vallahi özel doktorum böle karşılamıyooo:))) kan testi yaptıllarr tansiyonuma baktıllarrrr bi sürü bisürü öğütler verdilerrrr hep gel dedilerr...aman aman ağzım açık kaldı:))))))
tatlımmm doğumgünün kutlu olsuunnnnnnnnnnnn...inşallah bidahaki sene minik kuşunla kutlarsınnn yeni yaşınııı
günaydınn kızlar
günaydınn kızlar
canım sen gelde benim gittim sağlık ocağını gör benim dr hemşiresi değişti kendini dr danda üstün görüyo bidaha nezaman gelcemide sölemedi bende sormadım arasın çağırsın öle gitçem çok sinir bozucu şeyyy
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri kızlar isterseniz bu sitede güzel hamile kıyafetleri var sanki şimdi buldum siteyi bende bildiğimiz düz siyah ve kahve dizlerde etek bulmak istiyorum okulda en rahatı etek bu sitede baktım ama sanki kalem etek gibi pek anlamadım sizlerde var mı böyle etek aldığınız siteler
inş. biran evvel atlatırsın şu illet hastalığı canım.. aslında yazmıştım dün dr. gidecegimi demekki kaynadı araya.. çok şükür canım evet iyi çıktı sonuçlarımız korkmuyorda değlidim hani yanii, canım normal dr. baktığı ultrasyon cihazları gibi görünüyor ama bunlarda daha detaylısını görebiliyor dr. iç organlarına hatta gözün iç tabakasını bile gördüler net bir şekilde onun için farklı oldugunu düşünüyorum inş. sizlerde güzel haberler alırsınız canım...Günaydın Arkadaşlar gribim bugün biraz daha azaldı. sadece kuru öksürük var. Aman sizler dikkat edin kendinize. Bol bol C Vitaminli meyveler (adını sölemiyimde canınız istemesin)Oh be işaretlerde gelmiş...
Canım Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle ve Ailenle uzun ömürler dilerim. Valla ben normalde doğum günü hediyesi alırken çok utanırım mahçub olurum ama böyle hediyelere can kurban. Güle güle sağlıkla kullansın bebişin...
canım bizde dün seni merak etmiştik. Polyanna sormuştu hatta. Ne güzel ultrason sonuçların güzelmiş... Darısı başımıza. Detaylı ultrason normal ultrasonlamı bakılıyor acaba. Yani aylık kontrolümüzde doktorun bebeğe baktığı aletlemi yapılıyor canım...
iyi haberlerle dön inşallah
oh maşallah tam tekmeleme zamanı gelmiş yesin onu tezsesi
amin canım inşallahGüzel haberlerle dönersin işn.
ebrunun kıyafetleri güzeldir..bende ordan aldım kıyafet..gayet rahatlar..ama biraz pahalı piyasaya göre..
günaydın kızlar nasılsınızzz dün yoktum benn geçmişi okumadım henüz birazdan bakarım....
dün ayrıntılı ultrasyon için araştırma hastanesine prof. gittim baya yorulmuşum ama 3 ayrı dr. baktı çok şükür hiç bir problem yok dendi içim rahatladı baya kızlarr. benim oğlan tam bir fırlama olacak valla c.tesi dr. gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyodu gülmekten kırılmıştık dün ise poposunu dikmiş havaya öyle yatıyor gören bütün dr. gülmekten öldüler haline şimdiden belli valla durumu yerinde duracağa benzemez benim oğlan kzıımssa nazlımı nazlıı aman Allahım çok hanımmm bacaklarını bile açmıyorr kuzularım benimmm..
detaylı ultrasyonda herşeyine bakılıyor kızlar büyülendim açıkcası bütün organları görünüyor muhteşem birşeydi darısı gidecek olan arkadaşlara olsun inş...
canım ya bu eteği almak istiorum Klasik Hamile Eteği | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
ya da bu Beli Ayarlanabilir Hamile Etei - Etek - - E-hamile.com bu 80 diğeri 69 lira çok kararsızım sen ebrununkine iyi diyorsan sanki resimlerde bacağadoğru daralıyor gibi yardım et :)
geçmiş olsun canım atlatmışsınnn
benimde en son kontrolde popsunu dikmiş yatıyoduuçok komik haylaz gözüküyorlarr
senin oğlan çok hareketli kıza fazla fırsat vermiyo anlaşılanndur kızz kıpraşma uslu durr önünü kapat görmesinlerrr ben açıyorum zaten yeterince diyodurr
Günaydın herkese...
Dün hiç pıt pıt yok diye o kadar çok yakınmışım ki akşam bizim kız ilk kez hareketlendiÖnce yok canım o değildir dedim ama babası elini koyunca baktık ki yerinde durmuyo gerçekten.. Bu hareket 5-10 dk falan sürdü sonra yine uykuya daldık tabii.. Hala da uyuyoruz
maşallah senin tosuncuklarageçmiş olsun canım atlatmışsınnn
benimde en son kontrolde popsunu dikmiş yatıyoduuçok komik haylaz gözüküyorlarr
senin oğlan çok hareketli kıza fazla fırsat vermiyo anlaşılanndur kızz kıpraşma uslu durr önünü kapat görmesinlerrr ben açıyorum zaten yeterince diyodurr
herkese günaydınnnnnnnnnnn.......
bugun benım dogum gunum. Sabah ilk süprizi iş arkadaşarım yaptı. pastamızı üfledik bu saatte. bide bebişime çok güzel hediyeler almışlar bayıldımmmm..
bi tane zıbın almışlar üstünde annem beni çok seviooooo yazıyo. çok tatlı gorsenız bide ayıcıklı bı tulum. bayıldım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?