2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn bayanlarrr ve minik bebişlerrrrrrr... ay sağlık ocağından geliyorum aman görmelisiniz bi karşılama bi karşılama vallahi özel doktorum böle karşılamıyooo:))) kan testi yaptıllarr tansiyonuma baktıllarrrr bi sürü bisürü öğütler verdilerrrr hep gel dedilerr...aman aman ağzım açık kaldı:))))))

tatlımmm doğumgünün kutlu olsuunnnnnnnnnnnn...inşallah bidahaki sene minik kuşunla kutlarsınnn yeni yaşınııı

canım sen gelde benim gittim sağlık ocağını gör benim dr hemşiresi değişti kendini dr danda üstün görüyo bidaha nezaman gelcemide sölemedi bende sormadım arasın çağırsın öle gitçem çok sinir bozucu şeyyy

tamam gel seni benim doktora kaydettirelim:))))))))))))) vallahi mutlu oldum sabah sabah..kan aldılar sesim bile çıkmadı düşün yani:))

ebrunun kıyafetleri güzeldir..bende ordan aldım kıyafet..gayet rahatlar..ama biraz pahalı piyasaya göre..

amaaaannn canım yaa nedir senin bu çektiğin.. minik kızının sevincini bile kursağında bırakıyorlar..
Safulcum peki doğumdan sonra ne olacak?? eşinle oturup konuştunuz mu hiç.. bu kaynana senin yanında kalır mı? aman kalmaz inşallah da kalırsa iş kötü(
sen şimdiden anneni ayarlamaya bak

aman aman eksik kalsın onun no frost buzldolabı suratına bide lohusalıkta çekemem..annem gelcek inşallah valla allahtan bi aksilik çıkarsa gider annemlerin yanında doğururum yapcak bişe yok..aman oda hiç meraklı değildir..annem gibi bakarmı bana hiç hamileyken ben sürünürken mide bulantılarından ramazanda bide kalkıp benim yemek hazırlamamı bekleyen kadın banamı bakcak ya..aman Allah kimsenin eline düşürmesin kimseyi allahın izniyle rahat güzel bi doğum yaparız hepimiz inşallah çabucak kendimizi toparlayıp bebeklerimizede rahatça bakarız inşallah...

inş. biran evvel atlatırsın şu illet hastalığı canım.. aslında yazmıştım dün dr. gidecegimi demekki kaynadı araya.. çok şükür canım evet iyi çıktı sonuçlarımız korkmuyorda değlidim hani yanii, canım normal dr. baktığı ultrasyon cihazları gibi görünüyor ama bunlarda daha detaylısını görebiliyor dr. iç organlarına hatta gözün iç tabakasını bile gördüler net bir şekilde onun için farklı oldugunu düşünüyorum inş. sizlerde güzel haberler alırsınız canım...

geçmiş olsun canım atlatmışsınnn
benimde en son kontrolde popsunu dikmiş yatıyoduu çok komik haylaz gözüküyorlarr
senin oğlan çok hareketli kıza fazla fırsat vermiyo anlaşılann dur kızz kıpraşma uslu durr önünü kapat görmesinlerrr ben açıyorum zaten yeterince diyodurr

e-gebe.com a baktın mı..ordada güzel kıyafetler oluyo...bide senin böyle eteğin var mı normalde içine sığabildiğin:) varsa git bi mefruşatçıya 'ribana' al..hani şu beldeki lastik var ya o..götürüyosun terziye eteğin belini kesip onu dikiyo..böylece evde kullanmadığın eşyaların varsa değerlendirebiliyosunda..ben h.sonu aldım ribana..5 lira..istanbuldaysan sana nerden aldığımıda tarif ederim..

evet canım atlattım ben darısı sizlerin başına olsun inş... hakkatten benim oğlan çok haylaz kıza fırsat vermiyorr canlarım benim çok tatlılar çokkkk

Maşallah bebişine bizim babamız hala hissedemedi oğlumuzu elimizi koyunca tepik atmıyo bizimki

maşallah senin tosuncuklara
elimde olsa eve bir ultrason makinesi alıp her akşam bakacağım

doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…