- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.641
HERKESE KUCAK DOLUSU ÇİÇEKLERLE günaydıııınnnn
ne güzel bir kız bir oğlan.. hadi gözün aydın canım.
Safulcum peki doğumdan sonra ne olacak?? eşinle oturup konuştunuz mu hiç.. bu kaynana senin yanında kalır mı? aman kalmaz inşallah da kalırsa iş kötü (
sen şimdiden anneni ayarlamaya bak
dün sen uğramayınca merak etmiştim, doktora gideceğini unutmuşum. aslında yazdıysan onu görmedim.
şükür herşey yolundaymış kuzularında. Sonuna kadar böyle gider inşallah.
Canım peki doktorun şuan doğumla ilgili bişey söyledimi?? ne zaman olabileceği konusunda filan.
benim sezeryan olacak ama henüz doğum tarihi vermediler. ilkimde son anda sezeryana alındığım için bilmiyorum bu konuları. ne zaman verirler doğum tarihini acaba???
oh maşallahMerhabalar , biz geldik doktordan , guzel haberlerle. Hersey yolunda cok şükür , seyahate engel bir durum da yok:) doktorumuz rapor yazdı hamiledir uçak yolculugu yapabilir diye, x-ray lerden gecmicem. Cuma gunü babamıza kavuşuyoruz hayirlisiyla.
Pollyanna teyzesi 1 paşam, 1 de prensesim geliyor, listeni guncellerken bizi de unutma:)
aferin senin miniğe:))) şimdiden anlamış babannesinin huyunu:))))iyi akşamlar kızlar
tüm geçmişi okuyamasamda hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla:)))) negüzel
maşallah baya sohbet etmişsiniz okuyamadım tümünü
kızlar bu cinsiyet ayırımı anladığım kadarıyla herkeste var maalesefki bizdede var ama bizim bebiş sanırım onlarla dalga geçiyorkaynananm ne kadar merak ettiysede bizimkini tam orasında kordon var göstermiyorr:))))))) aferin benim kuzucuğuma aslında hiçte umurumda değil ben çoçuğumu ona doğurmuyorum o istediği kadar erkek diye yırtınsın :))))
amaaaannn canım yaa nedir senin bu çektiğin.. minik kızının sevincini bile kursağında bırakıyorlar..biz geldik kızlar doktordan Allaha şükür herşey güzel normal..öyle bi çikolata yemişimki kızım öyle hareketlidiyki bi saniye durmadı bide çok hızlı hareket ediyodu coşturdum valla çikolataylaboyunu tam olarak ölçemedi düz durmuyodu habire kıvrılıp büküldüü için 18cm falan dedi tahmini..gramıda 270 di sanırım..cinsiyet kesin kez kız:) çok güzeldi sabaha kadar izleyebilirdim..onun mutluluğunu bişe yaşayamadım kocam sağolsun yine kavga etti doktor çıkışı..bıktım ya bıktım şu evlilikler zaten hep aileler yüzünden bozuluyo..yok git göster anneme usg resimlerini falan felan konuşmuyoruz malum baya zamandır..ya aramıza soğukluk girdi şimdi kalkıp aa bak resimleremi dicem..bana haketmediğim şeyler yaşattılar okadar ağlattılar hamileyken dilin tutsaydı ozaman helede hamileliğin ilk zamanlarıydı ağlamaktan baygınlık geçirmiştim.ya bişe olsaydı bebeğime hesabını nasıl vercekti anası yok ama o hep haklıdır yobazlıklarıyla cehaletleriyle..nefret ediyorum böyle yaptıkça benle huzurlu olamazsın demezmi bide adam.asıl o bunları bana deikça nah iyi olurum konuşurum dahada öfkelendiriyo beni..kimse burnundan kıl aldırmasın ben gidip yalancam oldu kalkıp özür dilesin demedik aslında demesi lazım ama bide beni kabahtli gösterip kendisi melaike göstermezmi anlıcanız bi nane olmaz yarın gene aynı şeleri yapacak.konuşma konuşma nereye kadar diyo e elbet konuşcaz mecbur kalınca konuşuyoruz ama.benden bu saatten sonra samimiyet çıkmaz yok yani napim.1,5 senedir evliyim 1,5 senemi onun yobazlıklarını iğnlei laflarını saçma sapan hareketlerini çekmekle geçti.başlarım böyle evliliğe be..aman ne doldum gene ya ne kadar mutluydum bebeğimi görünce içine etti be lanet olsun..
Safulcum peki doğumdan sonra ne olacak?? eşinle oturup konuştunuz mu hiç.. bu kaynana senin yanında kalır mı? aman kalmaz inşallah da kalırsa iş kötü
sen şimdiden anneni ayarlamaya bak
lavaboya gierken bile sormak mı??? OOOOLLLDU CANIM BAŞKAtam olarak anlamadım sorunu ama sanırım eşinlemi kavga ettin yoksa ailesiylemi.?seni şu halinle eşinin seni üzmemesi lazım.bir lafına katılıyorum.evlilikler çoğunlukla aileler yüzünden bitiyor.bizde de öyle bir sorun var mağlesef.iki taraf içinde söylüyorum evliliğe müdahele etmemeleri gerekir.mağlesef benim başımda da var.eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum.şu hamilelik döneminde de çok fazla üzdüler beni.lavoboya giderken bile bize soracaksınız diyolar.ben bunu kaldıramıyorum işte.
Hoşgeldin canım yaa bi gidiyosun pir gidiyosun.. paylaşım için teşekkürler canım. ama kafama takılan hamilelikte rahatça kuru fasülye nohut gibi gıdaları tüketiyoruz ama emzirirken gaz yapıyor diye biraz uzak kalıyoruz. noolcek??? gerçi kızım şuan için nohut filan yiyo ama ilerisini bilemem.Herkese hayırlı geceler,
maşaAllah en son girdiğimden bu yana 150 sayfa ilerlemişsiniz, ben o kadar geçmişi nasıl okuyacağım, zaten netim yok
Bende yarın tosyadaki doktoruma gideceğim, burada ki doktoruma en son 24 ağustosta gitmiştim, bakalım ne diyecek,
Bu arada bir dergide okuduğum bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum...Çok ilk kez duydum ve hakikaten önemli bir bilgi;
Bebeğin içinde bulunduğu su üç saatte bir yenileniyormuş, ve bu su bizim yediklerimizin içtiklerimizin tadını alıyormuş, bebişlerimizde bu su ağızlarına kaçtıkça bizim yediklerimizin tadını öğreniyormuş, eğer ki biz hiç bir şey ayırt etmeden yersek bebiş doğduğunda hiç bir tadı yadırgamıyor her şeyi yiyormuş,
birde doğduktan sonrada süt bizim yediklerimizin tadını alırmış, eğer ki hamileyken ki beslenmemiz doğumdan sonra tamamen değişirse kese içinde ki suyun tadı ile sütün tadı farklılaşıyormuş ve bebiş anne karnında alıştığı tattan farklı olan sütü kabullenmekte zorlanıyormuş, farkındaysanız bazı çocuklar erken bırakıyor emmiyorlar, işte bu yüzden hamilelik ve emzirme dönemlerinde beslenme şekillerimiz aynı olmalı, her tadı, acıyı,tuzluyu, tatlıyı yememiz gerekiyormuş....
Neyse benden bu kadar...komşumun ağıyla giriyorum, her an bağlantı kopabilir, ben okuyabilşdiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalışayım.... Hepiniz rabbime emanetsiniz...
ben kullandım canım. 2 gün önce bitti decavite geçtim. bu vitaminler değilde, daha çok demir hapları kilo yapıyor.günayydınn kızlarr nasılsınız bana dün doktor megadyn die vitamin ilacı verdi kullanan varmı kilo felan yapıomu
günaydın kızlar nasılsınızzz dün yoktum benn geçmişi okumadım henüz birazdan bakarım....
dün ayrıntılı ultrasyon için araştırma hastanesine prof. gittim baya yorulmuşum ama 3 ayrı dr. baktı çok şükür hiç bir problem yok dendi içim rahatladı baya kızlarr. benim oğlan tam bir fırlama olacak valla c.tesi dr. gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyodu gülmekten kırılmıştık dün ise poposunu dikmiş havaya öyle yatıyor gören bütün dr. gülmekten öldüler haline şimdiden belli valla durumu yerinde duracağa benzemez benim oğlan kzıımssa nazlımı nazlıı aman Allahım çok hanımmm bacaklarını bile açmıyorr kuzularım benimmm..
detaylı ultrasyonda herşeyine bakılıyor kızlar büyülendim açıkcası bütün organları görünüyor muhteşem birşeydi darısı gidecek olan arkadaşlara olsun inş...
dün sen uğramayınca merak etmiştim, doktora gideceğini unutmuşum. aslında yazdıysan onu görmedim.
şükür herşey yolundaymış kuzularında. Sonuna kadar böyle gider inşallah.
Canım peki doktorun şuan doğumla ilgili bişey söyledimi?? ne zaman olabileceği konusunda filan.
benim sezeryan olacak ama henüz doğum tarihi vermediler. ilkimde son anda sezeryana alındığım için bilmiyorum bu konuları. ne zaman verirler doğum tarihini acaba???