2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya üzülme bebeklerimiz her şeyden daha önemli bişi olsa pişman olursun takmasaydım die suratla aynı evde olmak anlıorum şükür eşim çok dikkat edior buna çok memnunum o açıdan ama benimde kaç kez krizlere girip kavga edip aülamaktan baygınlıklar geçirdiğim oldu i düşündüm başlarım kavgasına suratına be dedim yavruma kurban olsun herkes dedim şimdi takmıorum artık kapatıorum beynimin o algı yönünün o sırada başka bişi düşünüorum başka kimseler sölüo gibi o durumda

kızlarr o konudaa hiç üzlmeyin inanınkii kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo
allaha havale edin bol bol dua edin sabredin muhakkak yerini bulurr

kızlarr dün hiç kıpırtı olmadıı bugünde pek olmadıı nette okumuştumm uyuyup büyüyorlarmışş
biraz öncee hafif fafif pıtpıtlar oldu elimi koydumm bu sefer kaçmadı ve ilkkez elimlede hissettim

ayy yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oldum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel anneler

Herkese hayırlı geceler,

maşaAllah en son girdiğimden bu yana 150 sayfa ilerlemişsiniz, ben o kadar geçmişi nasıl okuyacağım, zaten netim yok

Bende yarın tosyadaki doktoruma gideceğim, burada ki doktoruma en son 24 ağustosta gitmiştim, bakalım ne diyecek,

Bu arada bir dergide okuduğum bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum...Çok ilk kez duydum ve hakikaten önemli bir bilgi;

Bebeğin içinde bulunduğu su üç saatte bir yenileniyormuş, ve bu su bizim yediklerimizin içtiklerimizin tadını alıyormuş, bebişlerimizde bu su ağızlarına kaçtıkça bizim yediklerimizin tadını öğreniyormuş, eğer ki biz hiç bir şey ayırt etmeden yersek bebiş doğduğunda hiç bir tadı yadırgamıyor her şeyi yiyormuş,

birde doğduktan sonrada süt bizim yediklerimizin tadını alırmış, eğer ki hamileyken ki beslenmemiz doğumdan sonra tamamen değişirse kese içinde ki suyun tadı ile sütün tadı farklılaşıyormuş ve bebiş anne karnında alıştığı tattan farklı olan sütü kabullenmekte zorlanıyormuş, farkındaysanız bazı çocuklar erken bırakıyor emmiyorlar, işte bu yüzden hamilelik ve emzirme dönemlerinde beslenme şekillerimiz aynı olmalı, her tadı, acıyı,tuzluyu, tatlıyı yememiz gerekiyormuş....

Neyse benden bu kadar...komşumun ağıyla giriyorum, her an bağlantı kopabilir, ben okuyabilşdiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalışayım.... Hepiniz rabbime emanetsiniz...

bi dip notta benden olsun güzel anneler;
aşı olduktan sonra kolunuzu çapraz bir şekilde ovalayın.geçen Ömer Çelakıl demişti bi yeriniz acırsa hemen o yeri çapraz bi şekilde tutarsanız vücud şoka girer ağrınız acınız hafifler demişti.

Ben almadım işte o haplardan doktor gerek görmedi bi vitamin hapı yazdı onu da sonuna kadar içmedim memlekete gitmiştim orda unuttum sonra da almadım :)
:)

nasıl gerek görmedi ya doktorbebeğin gelişimine mi bağlı acaba ya senin bebek çok güzel gelişiyo doktr içme dedi yada bizim bebekler az gelişiyo bilemedim vallhi..banada hamileliğin boyunca içceksin dedi demir ve multivitamini keşke banada gerek görmese çünkü yediklerimi çıkarttığım halde 5 kilo aldım hep haplardan(

bunu gerçekten dedilermii çok şaşırdım ne demek lavaboya bile giderken bize soracaksınız
ya aslında kendi evlatlarınıda mutsuz ediyorlarr böyle davranarak

oo daha neler yaptılar.size şu kadar söyleyim nasıl bir görgüleri var siz oradan anlayın.evlendiğimizde balayına gidicez kaynanamla kayınbabamda baktım hazırlanıyolar .peşimizden geliyolar.acaba ne görmeye geliyorlar yanımızda anlamadım.bende eşime dedim başka zamanlarda tabi birlikte biyere gideriz ama bu balayı yani lütfen sadece ikimiz gidelim dedim.sonra eşimde çareyi sabah erkenden kalkıp beni kaçırır gibi evden çıkarmasıyla sonuçlandı.banada annemgire söyledim dedi.meğersem söylememiş.tabi gelemediler peşimizden.evlendiğim ilk günden beri bunlardan neler çektiğimi bir ben biliyorum birde Allah.benim eşimde çok sessiz.hep zaten sessizliğinden oluyor.bu konuda ben aşırı doluyum.bir konu açmak istiyorum aslında.

saful sende baya dertlisin sanırım bu konuda.ne yapalım çare yok artık sabretmekten başka.Allah büyüktür.bizi üzenler birgün pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak.sadece kendilerinden soğutuyolar bu şekilde.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınızzz dün yoktum benn geçmişi okumadım henüz birazdan bakarım....

dün ayrıntılı ultrasyon için araştırma hastanesine prof. gittim baya yorulmuşum ama 3 ayrı dr. baktı çok şükür hiç bir problem yok dendi içim rahatladı baya kızlarr. benim oğlan tam bir fırlama olacak valla c.tesi dr. gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyodu gülmekten kırılmıştık dün ise poposunu dikmiş havaya öyle yatıyor gören bütün dr. gülmekten öldüler haline şimdiden belli valla durumu yerinde duracağa benzemez benim oğlan kzıımssa nazlımı nazlıı aman Allahım çok hanımmm bacaklarını bile açmıyorr kuzularım benimmm..
detaylı ultrasyonda herşeyine bakılıyor kızlar büyülendim açıkcası bütün organları görünüyor muhteşem birşeydi darısı gidecek olan arkadaşlara olsun inş...

canım üzme kendini benimde eşimle çoğu kavga sebebi annesi hakkında söylediklerim ama eşim sağolsun beri korur sen takma kafana boşver der durur sende kafana takma boşver eşinle mutluluğunu onlar yüzünden bozmaya değmez

ohh ne güzel bizimkide içerde çok düzgün uyuyo pıtpıt sesleri düzenli genelde aynı saatlerde inş. doğuncada öyle olur

hadi gözün aydın cnm allah kucağını aldığın günleride göstersin

evt bende okumuştum bunu hatta ne güzel bebeğim sebze meyve ayırt etmeden yer inş. diyorum ben herşeyi yerim çünkü

ay ne güzel benim eşimde hep ikiz isterdi aşkım tek seferde halledelim diye neyse bize nasip olmadı sağlıklı bebeklerin olur inşallah sana hayırlı yolculuklar cnm dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…