- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.701
Çok teşekkür ederim canım bebişin durumunu duyduğumdan beri içim içimi yiyor benim
hayırdır canımm ne olduuu riskli bişşeymi çıktıı
Çok teşekkür ederim canım bebişin durumunu duyduğumdan beri içim içimi yiyor benim
merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim Allahın izniyle martta bebeğimi kucağıma alacağım.Size danışmak istedim 2 li testi kaçırdığım için 3 lü yapacaktım ama ondada hata oranının yüksek olduğunu okudum forumlarda 4 lü test varmış o daha sağlıklıymış 3 e göre ama bu testlerde bebeğimin kordonundan kan alınıyormuş bir arkadaşım tehlikeli olduğunu söyledi okadar kararsızım ki şuan bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olun lütfen.
Birde bir akrabamızın çocuğu bir böbreği eksik doğmuş ama doğuma kadar haberleri olmamış bu durumdan onuda araştırdım yarım saatlik bi tarama testi gerekiyormuş bunun içinde.Bu test ve 4 lü test devlet hastanelerinde yapılıyormu yaptıran varmı?
Şimdiden teşekkür ederim..
Bu testlerde bebeğin kordunundan falan kan alınmaz o da nerden çıktı.Senin kolundan kan alırlar.Arkadaşlaırn dediği amniyosentezde ise test sonucu riskli çıkarsa bebeğin içinde bulunduğu sıvından örnek alınır.Benim 4 lü testim pzt yapıldı ama doktorumun söylediği ikili test ile dörtlü testin ortalamasının alınacağıydı.O yüzden bir doktora danışmak en iyi doğr bilgi için.
günaydın mart anneleriii
bugün benim doğum günüm kardeşimin de ikimiz aynı gün doğmuşuz ama o benden 3 sene sooora doğmuş:)))
dün akşam çok karışık rüyalar gördüm saçma sapan o yüzden biraz sinir uyandım sabah ama şimdi iyiyim sizlere bir bakayım dedimm..
neclase cnm senin de doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz ne güzelll!!
mihrimah cnm dörtlü testte bebekten kan alınmıyor kolundan alıcaklar 20haftada ayrıntılı ultrasound a girersen görürsün bebeğinin bütün organlarını için rahatlar cnm..neden şimdiden dert ettin böyle ki anlamadım arkadaşının bebeğinde problem olduğu için mi??
ben de gün sayıyorum 6 gün sonra ayrıntılıya giricem bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum....çok özlüyorum birtanemiii
Hellooo kıtyy nanalarrr:)) Nasılsınz bakalım bızı sorack olursnz gunden gune kendımızı cok daha ıyı hıssedıoruzz2 gndr gıremıorum hasta zıyaretlerı mısafrlıkler vs anca gelebıldım:) umarım herkeşşşşşlerin keyfı yerındedır
[sıze=3]günaydın mart anneleriii
bugün benim doğum günüm kardeşimin de ikimiz aynı gün doğmuşuz ama o benden 3 sene sooora doğmuş:)))
dün akşam çok karışık rüyalar gördüm saçma sapan o yüzden biraz sinir uyandım sabah ama şimdi iyiyim sizlere bir bakayım dedimm..
Neclase cnm senin de doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz ne güzelll!!
Mihrimah cnm dörtlü testte bebekten kan alınmıyor kolundan alıcaklar 20haftada ayrıntılı ultrasound a girersen görürsün bebeğinin bütün organlarını için rahatlar cnm..neden şimdiden dert ettin böyle ki anlamadım arkadaşının bebeğinde problem olduğu için mi??
Ben de gün sayıyorum 6 gün sonra ayrıntılıya giricem bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum....çok özlüyorum birtanemiii[/sıze]
iyi diyelim iyi olsun şeker..havadanmıdır sudanmıdır keyfim yok benim 2 gündür..canım sıkkın..sinirlerim bozuk..öyle işte gidip geliyorum iş ev ev iş
günaydın mart anneleriii
neclase cnm senin de doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz ne güzelll!!
mihrimah cnm dörtlü testte bebekten kan alınmıyor kolundan alıcaklar 20haftada ayrıntılı ultrasound a girersen görürsün bebeğinin bütün organlarını için rahatlar cnm..neden şimdiden dert ettin böyle ki anlamadım arkadaşının bebeğinde problem olduğu için mi??
ben de gün sayıyorum 6 gün sonra ayrıntılıya giricem bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum....çok özlüyorum birtanemiii
Niçıııııım öyle olmuskı nedır canını sıkan? havalardnda olabılr adamn canı hıcbısey yapmk ıstemıo bende aksıne kendımı ıyı hıssettkce mutlanıorummmm umutlanıorum:)))) bugn markete ındım ve ıste kac ay oldu saymadm ılkkez evde yemek yapcm:)) kocama dıyınce adam sevncten soka gırdıdedım bugn kendımı cok ıyı hıssedıorum dıle bendn ne dılersen:))) oyle sekerım bılıosn 1 hftm vr dr ıcın heycanım benı cok sevındırık edıo mınk yavrumu gorcm dıye
şu mutluluk olayı bana da gelsede azıcık evi toparlasam:) bebek olduğundan beri ne temizlik yapıyorum ne elimi sürüyorum..temizlikçimde gitti başka bulamıyorum..vallahi kocama süpürtüyorum ..bende peşinde dolaşıyorum ama yetmiyo.. kış temizliğine kalkmam lazım..perdeler yıkanıcak halılar yıkamaya yollanıcak falan..sıkıntı yani üfff
Yaa ben okdr hıcbısey yapmadımkı dusun kac ay once yıkadıgm camasrlrı utulememektn tekrar kırlettım durdugu yerde bastan yıkadım:))))) daha yenı kendıme gelıorumm nazar etmeyın benıbanada boyle guneslı gunler cok zor gecrdım azcık umutlanmk toprlanıp yemek yapmak benımde hakkım:))))) o kıslık benmde basımda evı bende temzlemıorum ogrendıgm gundn berı lakın artık ıyı hıssedıorum ve harektlı olmk ıstıorum nekdr hrktlı olrsn dogmn okdr ıyı gecer dıo herkesler buyuklerım bende zorumdn markete ınıorum:))) arrtık yapamadıgn ısler ıcın bırılerınden yardım alacksn sekerım bazn brk zorundn yapamayı ınsn yapmak ıstemıo olabılır yanı ben kendımden bıldıgm ıcın senı ıyı anlıorm:)))
bebeğe hazırlık işte güzelim bunlar..yok temizlikler yok bilmemneler..bende yemek yapamıyodum..ben mutfak kapısında duruyodum eşine tarif ediyodum o yapıyodu:) şimdi yapıyorum artık..ohh be diyo garibim..söylemesi ayıp güzelde yemek yaparım:) ama temizlik olayından nefret ediyorum..zaten toza allerjimde var..hapşır tıksır perişan oluyorum..
Doğum günün kutlu olsun canım...
Bebişinle sağlıklı, mutlu ömürler dilerim...
doğum günün kutlu olsun, nice senelere
Dogumgünün kutlu olsun canım aılenle nıce guzel seneler dılıyorum benımkıde bıdahakı ay ınsallah seyene bebeklerımzle kutlıcaz dogmgunlerımızı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?