- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.681
Maşallah bebişinebizim babamız hala hissedemedi oğlumuzu elimizi koyunca tepik atmıyo bizimki
doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler inş.
Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
herkese günaydınnnnnnnnnnn.......
bugun benım dogum gunum. Sabah ilk süprizi iş arkadaşarım yaptı. pastamızı üfledik bu saatte. bide bebişime çok güzel hediyeler almışlar bayıldımmmm..
bi tane zıbın almışlar üstünde annem beni çok seviooooo yazıyo. çok tatlı gorsenız bide ayıcıklı bı tulum. bayıldım :):)
maşallah senin tosuncuklara
elimde olsa eve bir ultrason makinesi alıp her akşam bakacağım
babası konuşssun canım. benim eşim elini karnıma koyup yarım saat konuşuyor onunla ondan sonra tekme atmaya başlıyor resmen hissediyor , iletişime geçiyor babasıylayerim ben onu
kısss benim bi tane tosuncuğum varrrben ikizlere yazdımm
bizim babamız yapmıyo öyle şeylerr ama muhabbet kuşlarımız varr onlar sabah uyanıp ötüşmeye başlayınca tepki veriyoo
inşallahh onları babası sanmazzz
merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim Allahın izniyle martta bebeğimi kucağıma alacağım.Size danışmak istedim 2 li testi kaçırdığım için 3 lü yapacaktım ama ondada hata oranının yüksek olduğunu okudum forumlarda 4 lü test varmış o daha sağlıklıymış 3 e göre ama bu testlerde bebeğimin kordonundan kan alınıyormuş bir arkadaşım tehlikeli olduğunu söyledi okadar kararsızım ki şuan bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olun lütfen.
Birde bir akrabamızın çocuğu bir böbreği eksik doğmuş ama doğuma kadar haberleri olmamış bu durumdan onuda araştırdım yarım saatlik bi tarama testi gerekiyormuş bunun içinde.Bu test ve 4 lü test devlet hastanelerinde yapılıyormu yaptıran varmı?
Şimdiden teşekkür ederim..
Ben şu tekmeleyimde sevinsin'e bayıldım çünkü bizde kıpırtı yok.. Daha hiç hissedemedim.. Dün doktor biraz dürttü :) hareket etti hanımefendi ama sadece kolunu kaldırdı o kadar, onu da ben hissedemedim tabii20. haftaya geldik nerdeyse uyuyan güzel doğurcam galiba sürekli uyuyo.. Sakin bi bebek olsun tabi ne güzelde annesi de hissetmek istiyo bebeşi iyi mi diye.. Mart anneleri henüz hissetmeyen var mı benim gibi? :.(
cnm benim bildiğim 4 lü testi 2 li ve 3 lü testte problem çıktığı zaman yapıyorlar bence sen önce 3 lü testini yaptır sonra kötü bişey çıkarsa 4 lü testi zaten doktorlar yapmak istiyor daha ayrıntılı görmek isitiyorsan bebeği eğer geçmişi okuduysan 20. haftadan sonra detaylı ulturasona giriyor bütün organları görünüyor bunu yaptır göbekten su aldırma olayına girme hemen derim tabi benim fikrim istersen araştır biraz bu konuyu
herkese günaydınnnnnnnnnnn.......
bugun benım dogum gunum. Sabah ilk süprizi iş arkadaşarım yaptı. pastamızı üfledik bu saatte. bide bebişime çok güzel hediyeler almışlar bayıldımmmm..
bi tane zıbın almışlar üstünde annem beni çok seviooooo yazıyo. çok tatlı gorsenız bide ayıcıklı bı tulum. bayıldım :):)
günaydınnnn bayanlarrr ve minik bebişlerrrrrrr... ay sağlık ocağından geliyorum aman görmelisiniz bi karşılama bi karşılama vallahi özel doktorum böle karşılamıyooo:))) kan testi yaptıllarr tansiyonuma baktıllarrrr bi sürü bisürü öğütler verdilerrrr hep gel dedilerr...aman aman ağzım açık kaldı:))))))
tatlımmm doğumgünün kutlu olsuunnnnnnnnnnnn...inşallah bidahaki sene minik kuşunla kutlarsınnn yeni yaşınııı
bizim babamız yapmıyo öyle şeylerr ama muhabbet kuşlarımız varr onlar sabah uyanıp ötüşmeye başlayınca tepki veriyoo
inşallahh onları babası sanmazzz
teşekkür ederim cnmmmmmmm
cnm benim bildiğim 4 lü testi 2 li ve 3 lü testte problem çıktığı zaman yapıyorlar bence sen önce 3 lü testini yaptır sonra kötü bişey çıkarsa 4 lü testi zaten doktorlar yapmak istiyor daha ayrıntılı görmek isitiyorsan bebeği eğer geçmişi okuduysan 20. haftadan sonra detaylı ulturasona giriyor bütün organları görünüyor bunu yaptır göbekten su aldırma olayına girme hemen derim tabi benim fikrim istersen araştır biraz bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?