2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişine bizim babamız hala hissedemedi oğlumuzu elimizi koyunca tepik atmıyo bizimki

babası konuşssun canım. benim eşim elini karnıma koyup yarım saat konuşuyor onunla ondan sonra tekme atmaya başlıyor resmen hissediyor , iletişime geçiyor babasıyla yerim ben onu

doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikle...

merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim Allahın izniyle martta bebeğimi kucağıma alacağım.Size danışmak istedim 2 li testi kaçırdığım için 3 lü yapacaktım ama ondada hata oranının yüksek olduğunu okudum forumlarda 4 lü test varmış o daha sağlıklıymış 3 e göre ama bu testlerde bebeğimin kordonundan kan alınıyormuş bir arkadaşım tehlikeli olduğunu söyledi okadar kararsızım ki şuan bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olun lütfen.

Birde bir akrabamızın çocuğu bir böbreği eksik doğmuş ama doğuma kadar haberleri olmamış bu durumdan onuda araştırdım yarım saatlik bi tarama testi gerekiyormuş bunun içinde.Bu test ve 4 lü test devlet hastanelerinde yapılıyormu yaptıran varmı?

Şimdiden teşekkür ederim..

babası konuşssun canım. benim eşim elini karnıma koyup yarım saat konuşuyor onunla ondan sonra tekme atmaya başlıyor resmen hissediyor , iletişime geçiyor babasıyla yerim ben onu

bizim babamız yapmıyo öyle şeylerr ama muhabbet kuşlarımız varr onlar sabah uyanıp ötüşmeye başlayınca tepki veriyoo
inşallahh onları babası sanmazzz

cnm benim bildiğim 4 lü testi 2 li ve 3 lü testte problem çıktığı zaman yapıyorlar bence sen önce 3 lü testini yaptır sonra kötü bişey çıkarsa 4 lü testi zaten doktorlar yapmak istiyor daha ayrıntılı görmek isitiyorsan bebeği eğer geçmişi okuduysan 20. haftadan sonra detaylı ulturasona giriyor bütün organları görünüyor bunu yaptır göbekten su aldırma olayına girme hemen derim tabi benim fikrim istersen araştır biraz bu konuyu

Slm.. Sayfalar birikmiş, bağlantıda sorun var okuyamıyorum. Umarım herkes iyidir. Ben artık oğlumun hareketlerini rahatlıkla hissediyorum. Arada babamızda yakalarsa hissediyor. İkinci bebeğim olacak ama yine aynı heyecanı yaşıyorum:)

kızlar hepinize günaydın

Neclase cnm nice mutlu yıllara inş.
saful cnm artık üzme başkaları için ne kendini nede bebeğini allaha dua et rabbim büyük herşeyi görüyo hayat tekrarlardan ibaret kimse ders almıyo işte oysa sorsan kayınvalidene kendi kayınvalidesinin yaptıklarını nasıl anlatır boşver gitsin ,sen takmazsan oda okadar uğraşamaz seninle ,uhdecim gözün aydın berrna cım seninde gözün aydın derin hadi bakalım sende güzel haberler getir inş bugün bize

canm benimkinde de hiç hareket yok ya aynı seninki gibi

bencede amniyosentez son yapılacak olmalııı bebeğin düşük riski oluyooo malesefff
hatta bu yüzden ölen b bebek vakası okumuştum bu sitede üstelik bebek sağlıklıymış sonradan öğrenmişlerrr down sendrom riski yüksek çıkmış 2li 3lü 4lü yapmışlarr hep yüksek çıkmışş amniyosenteze gidilmiişş bebek ölmüşşş
ona bakılırsa bu testlerin sonuçları risksi az çıkıp detaylı ultrason filan normal çıkıp doğumdan sonra down sendromu olanda okuduk bu testlere çok itibar etmemek lazıımmm

günaydınlarrrr

UHDE CİM ayrıntılı usg iyi çıkmış ne güzel darısı başımıza

sevdikleinle nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun cnmm

evet çok güzel ilgileniyolar kan tahlili derken neye bakıyorlar

bizim babamız yapmıyo öyle şeylerr ama muhabbet kuşlarımız varr onlar sabah uyanıp ötüşmeye başlayınca tepki veriyoo
inşallahh onları babası sanmazzz

hiç güleceğim yoktu beni güldürdün ne diyim allahta seni güldürsün

Çok teşekkür ederim canım bebişin durumunu duyduğumdan beri içim içimi yiyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…