- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.721
günaydın mart anneleriii
bugün benim doğum günüm kardeşimin de ikimiz aynı gün doğmuşuz ama o benden 3 sene sooora doğmuş:)))
dün akşam çok karışık rüyalar gördüm saçma sapan o yüzden biraz sinir uyandım sabah ama şimdi iyiyim sizlere bir bakayım dedimm..
neclase cnm senin de doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz ne güzelll!!
mihrimah cnm dörtlü testte bebekten kan alınmıyor kolundan alıcaklar 20haftada ayrıntılı ultrasound a girersen görürsün bebeğinin bütün organlarını için rahatlar cnm..neden şimdiden dert ettin böyle ki anlamadım arkadaşının bebeğinde problem olduğu için mi??
ben de gün sayıyorum 6 gün sonra ayrıntılıya giricem bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum....çok özlüyorum birtanemiii
günaydın mart anneleriii
bugün benim doğum günüm kardeşimin de ikimiz aynı gün doğmuşuz ama o benden 3 sene sooora doğmuş:)))
dün akşam çok karışık rüyalar gördüm saçma sapan o yüzden biraz sinir uyandım sabah ama şimdi iyiyim sizlere bir bakayım dedimm..
neclase cnm senin de doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz ne güzelll!!
mihrimah cnm dörtlü testte bebekten kan alınmıyor kolundan alıcaklar 20haftada ayrıntılı ultrasound a girersen görürsün bebeğinin bütün organlarını için rahatlar cnm..neden şimdiden dert ettin böyle ki anlamadım arkadaşının bebeğinde problem olduğu için mi??
ben de gün sayıyorum 6 gün sonra ayrıntılıya giricem bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum....çok özlüyorum birtanemiii
nice mutlu yıllara
doğum günün kutlu olsun cnm tabi bunu nasıl denk getirdi anneler bilmez ama kardeşinede nice seneler
teşekkür ederim canlarımm
valla hepimiz normal doğmuşuz allahın takdiri işte:))))
salı akşamı yurtdışına çıktım arabayla dün gece döndük çok yoruldum kıslar 8 saat gidiş 8 saat geliş belim çok ağrıdı neyse ki işimizi hallettik şimdi bebişimin hareket etmesini bekliyorum..inşallah iyidir kuzumm..
sizin de eşleriniz annenize gıcık oluyor mu??BEN sinir oluyorum eşimle annem hiç anlaşamıyor normalde gelin kaynana derler ama bizde tam tersii yaaaa...
salı akşamı yurtdışına çıktım arabayla dün gece döndük çok yoruldum kıslar 8 saat gidiş 8 saat geliş belim çok ağrıdı neyse ki işimizi hallettik şimdi bebişimin hareket etmesini bekliyorum..inşallah iyidir kuzumm..
sizin de eşleriniz annenize gıcık oluyor mu??BEN sinir oluyorum eşimle annem hiç anlaşamıyor normalde gelin kaynana derler ama bizde tam tersii yaaaa...
SİBELCİM doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun inşallah. sevdiklerinle beraber.
PİLEOCUUUUMM aman canım aman sakın ihmal etme antibiyotiği. bu illet başka türlü geçmiyor. ben kızıma hamileyken aniden başlayan bi öksürüğe tutulmuştum. 2 otobüs in bin, işe öyle gidiyordum.. otobüs sıcak dışarısı soğuk.. sağolsun patronum da hiç oralı değildikadın hastaneye gideceğim gün erken gel derdi. yaa bu hastane işi ne zaman biter belli mi olur!!! en son dedim ben işten ayrılıyorum. ayrıldığım akşam ateşlendim, ne yapsak düşüremedik, hastaneye gittik doktordan bi güzel azar yedim. bu zamana kadar nerdesin diye. çoktaaaan zatürre olmuşumda AĞIR ZATÜRREye çevirmiş bile. 2 kutu antibiyotik ve ANDIZ PEKMEZİyle kendime geldim. ama 10 gün yatmıştım annemlerde.
Çok çok geçmiş olsun.
ya şimdi siz böyle söyleyince bende korkmaya başladım. soguk algınlıgı dıye gecırstırmeye calısıorum ama bogazlarım cok kotu şiş yutkunamıyorum bıle bıde burnum akıyo doğal olarak cokta baş ağrısı yapıo, acaba gıtsemmı doktora şimdi, gerçi cumarteside kendı doktoruma randevum var ozamana kadar beklesemmı ??
Pollyanaaaaa bebısımmm benıde lısteye eklermısın lutfen soyle bır baktm ve kendımı goremeyınce neden benımde ısmım orada yer almasın dısye dusunmeden edemedm:)) cınsıyet ıcın ayn 20 sını bekllıorum ama yas 25 yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum:)))
hemen ekliyorum güzelim... ama bana tahmini doğum tarihini de vermen lazım.. başka türlü kazanamazsın, kazansan dahi hediyeni göndermem.. deeerrmişim:))))))))))) bu da pek bayatladı ya neyse:)))))))))))))
hemen ekliyorum güzelim... ama bana tahmini doğum tarihini de vermen lazım.. başka türlü kazanamazsın, kazansan dahi hediyeni göndermem.. deeerrmişim:))))))))))) bu da pek bayatladı ya neyse:)))))))))))))
Pollyannaa benide ekleyebilir misinn? yaş 28, istanbul, 14 mart gelecek olan kız:) kendinize iyi bakınn havalar dahada soguyacakmış
canım kuru öksürüğün varsa ve ne yaparsan yap geçmiyorsa mutlaka git doktora. Pileo nun da dediği gibi öksürürken göğüs ağrısı da buna dahil.
14 Mart eşimin doğum tarihi.. Kızımınki de 6 Mart olacak inşallah.. Bende biraz daha tutup 14 Mart'ta doğurmak istiyorum
Benimde eşimin dogum gunu 14mart kızım bakalım aynı an damı gelecekk ultrasonda 4 gün önce gözüküyor ama esas tarihim sat a göre 14 mart.. bakalım nasıl olacakk...seninde allah kalbine göre versin bi bakıyorsun kızın babasını bekliyormuş..
evet arkadaşlar listemiz güncellenmiştir. listeye adını yazdırıp, topiğimizde paylaşımda bulunmak, bu güzel süreçte hepberaber olmak isteyen arkadaşlar; lütfen puntoyu büyüterek veya renklendirerek yazmanızı rica ediyorum.veya özel mesaj atabilirsiniz. diğer türlü gözden kaçırabiliyorum.
benim ufaklık tam pc başına oturup yorumları okumaya başladığım zaman anneeee deelll diye kolumdan tutup götürdüğünde aklımdaki tüm bilgiler uçup gidiyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?