2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nice mutlu yıllara

doğum günün kutlu olsun cnm tabi bunu nasıl denk getirdi anneler bilmez ama kardeşinede nice seneler

salı akşamı yurtdışına çıktım arabayla dün gece döndük çok yoruldum kıslar 8 saat gidiş 8 saat geliş belim çok ağrıdı neyse ki işimizi hallettik şimdi bebişimin hareket etmesini bekliyorum..inşallah iyidir kuzumm..

sizin de eşleriniz annenize gıcık oluyor mu??BEN sinir oluyorum eşimle annem hiç anlaşamıyor normalde gelin kaynana derler ama bizde tam tersii yaaaa...

benimki teyzeme oluyo:))) takıklar birbirlerine

Hep hayalını kurdugum bı durum annem sankı kaynanammıs gıbı kocamı savndugunda sınrlerıme yenık dusup bı kac kere aglamıslıgm var:)) dıorum anneeeeeeeeeeeeeeeeee senın cocugn benımmm o benm kocam onun yanında onun arkalıgını alma o yokken bana ne dersen de tmm ıyı bı ınsn olabılr ama beşer şaşar senden yuz bulmasn dıorum sus konusma abın benım ıcın neyse oda benm ıcın oyle onu bı tek dogrmadım dıyo ezılen ben ve mınık bedenım oluyo:)))))

SİBELCİM doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun inşallah. sevdiklerinle beraber.

PİLEOCUUUUMM aman canım aman sakın ihmal etme antibiyotiği. bu illet başka türlü geçmiyor. ben kızıma hamileyken aniden başlayan bi öksürüğe tutulmuştum. 2 otobüs in bin, işe öyle gidiyordum.. otobüs sıcak dışarısı soğuk.. sağolsun patronum da hiç oralı değildi kadın hastaneye gideceğim gün erken gel derdi. yaa bu hastane işi ne zaman biter belli mi olur!!! en son dedim ben işten ayrılıyorum. ayrıldığım akşam ateşlendim, ne yapsak düşüremedik, hastaneye gittik doktordan bi güzel azar yedim. bu zamana kadar nerdesin diye. çoktaaaan zatürre olmuşumda AĞIR ZATÜRREye çevirmiş bile. 2 kutu antibiyotik ve ANDIZ PEKMEZİyle kendime geldim. ama 10 gün yatmıştım annemlerde.
Çok çok geçmiş olsun.

ya şimdi siz böyle söyleyince bende korkmaya başladım. soguk algınlıgı dıye gecırstırmeye calısıorum ama bogazlarım cok kotu şiş yutkunamıyorum bıle bıde burnum akıyo doğal olarak cokta baş ağrısı yapıo, acaba gıtsemmı doktora şimdi, gerçi cumarteside kendı doktoruma randevum var ozamana kadar beklesemmı ??

canım kuru öksürüğün varsa ve ne yaparsan yap geçmiyorsa mutlaka git doktora. Pileo nun da dediği gibi öksürürken göğüs ağrısı da buna dahil.

Pollyanaaaaa bebısımmm benıde lısteye eklermısın lutfen soyle bır baktm ve kendımı goremeyınce neden benımde ısmım orada yer almasın dısye dusunmeden edemedm:)) cınsıyet ıcın ayn 20 sını bekllıorum ama yas 25 yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum:)))

hemen ekliyorum güzelim... ama bana tahmini doğum tarihini de vermen lazım.. başka türlü kazanamazsın, kazansan dahi hediyeni göndermem.. deeerrmişim:))))))))))) bu da pek bayatladı ya neyse:)))))))))))))

hemen ekliyorum güzelim... ama bana tahmini doğum tarihini de vermen lazım.. başka türlü kazanamazsın, kazansan dahi hediyeni göndermem.. deeerrmişim:))))))))))) bu da pek bayatladı ya neyse:)))))))))))))

Pollyannaa benide ekleyebilir misinn? yaş 28, istanbul, 14 mart gelecek olan kız:) kendinize iyi bakınn havalar dahada soguyacakmış

hımm eee sey neydıı seydı dur dıcem beklenen tarh 26 mart evet teyzesııı beklenen oyle :)) hedıye olark utu masası rıca edıorum memetalı bey bı yardımcı olsanz:))))))

Pollyannaa benide ekleyebilir misinn? yaş 28, istanbul, 14 mart gelecek olan kız:) kendinize iyi bakınn havalar dahada soguyacakmış

14 Mart eşimin doğum tarihi.. Kızımınki de 6 Mart olacak inşallah.. Bende biraz daha tutup 14 Mart'ta doğurmak istiyorum

14 Mart eşimin doğum tarihi.. Kızımınki de 6 Mart olacak inşallah.. Bende biraz daha tutup 14 Mart'ta doğurmak istiyorum

Benimde eşimin dogum gunu 14mart kızım bakalım aynı an damı gelecekk ultrasonda 4 gün önce gözüküyor ama esas tarihim sat a göre 14 mart.. bakalım nasıl olacakk...seninde allah kalbine göre versin bi bakıyorsun kızın babasını bekliyormuş..

evet arkadaşlar listemiz güncellenmiştir. listeye adını yazdırıp, topiğimizde paylaşımda bulunmak, bu güzel süreçte hepberaber olmak isteyen arkadaşlar; lütfen puntoyu büyüterek veya renklendirerek yazmanızı rica ediyorum.veya özel mesaj atabilirsiniz. diğer türlü gözden kaçırabiliyorum.
benim ufaklık tam pc başına oturup yorumları okumaya başladığım zaman anneeee deelll diye kolumdan tutup götürdüğünde aklımdaki tüm bilgiler uçup gidiyor:)))

İnşallah istediğimiz tarihlerde olur..
Baba kız aynı tarih güzel olurdu.. :)

Benim kızın cinsiyetini yazmadın ama ben müdahale etmek istemedim :)) Doktor son kontrolde de kesin kız ama kızlarda bazen değişiyo erkek oluyo demişti :) Sende yazmadığına göre bi bildiğin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…