2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eve gitmek istiyorum ben yaaaa...ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorummmmmmmmmm....

sorma sürekli uzanayım dinleneyim istiyorum ama eşim aradı akşam çaya misafir var demişti dün bende gece 12 kadar temizlik yaptım şimdide yemeğe geliyorlar diyor nasıl yetiştirceksem yemeği zahmet etme kahvaltılık yaparız diyorlar ama ben rahat etmem iş çıkışı bişeyler alıp hemen yemek yetiştirmem lazım yandım yani

Yok canım galatasaraylıyız Güle güle kullansın bebişin.Kaç parçalı aldın peki?

6 parça, henüz parçaların ismini tam bilmiyorum ama :) sanırım içe giyilen atlet gibi olan şey zıbın, onun üstüne alt üst iki parça var, tulum, eldiven ve şapka... Bir de annem beyaz bi takım almıştı onda da hemen hemen aynı şeyler var..

bebeshop.com,minimoy.com,unnado.com benim en çok kullandığım alışveriş siteleri..ürünleri güzel ve kaliteli oluyo

O zaman çok geç olmadan doktorunu değiştir nerde oturuyosun

daha neler var neler....
walla burda duydukça aylardır yemek yapmıyorum temızlık yapmıyorum dıyenlerı imrenıyorum.

Yeni çalışma sistemim şu haftada bir temizlik, haftada 3 kez yemek (diğer günler annem/annesi yapıp gönderiyolar bir kere de dışarı çıkıyoruz), ama kahvaltı hergün çamaşır ve ütü biraz problemli ilerliyo henüz çözüm bulamadım :) serdiğim çamaşırı toplayamıyorum, toplasam ütüleyemiyorum sallanıyo sürekli çamaşırlar evin içinde

sen asma toplama zaten..astır kocana toplasında ne var yani eline mi yapışır..ütüyüde otur koltuğa al masayı önüne..alçağa ayarla yapabildiğin kadar yap..kasmayın kendinizi boşa..olduğu kadar..beğenmiyosa götürsün anasına yaptırsın alla alla

bebeshop.com,minimoy.com,unnado.com benim en çok kullandığım alışveriş siteleri..ürünleri güzel ve kaliteli oluyo

bu siteler iyi oldu.. ben sadece e-bebek i kullandım bir kaç kez.. güvenilirse buralardan da alalım eksikleri.. bi de eksik gecelik var yada pijama.. hastanede giymek için uygun bişey bulursanız haberleşelim

benımde herseyım sıstemlı ama su utuye cozum bulamıyorum bende. ordan oraya butun hafta yer değiştiriyolar sadece :)

:)))))) anasının gözünü korkutmayım dedim hemen.. doğumdan sonra o bakcak bebişe :)) kurutemizleye veriyodum gömlekleri ütü için, bi kaç ay önce bana Tefalden ütü almış artık yüzüm tutmuyo :)) dizi izlerken ütülüyorum ama işte çok verimli değilim

bişi olmas..keyfinden yapmıyo diilsin ya...öyle oraya buraya uzanma eğilme kalkma sakın..madem ütü aldı ozaman bi zahmet kendi ütüleyiversin..bizde ütüyü eşim yapar..o daha başarılı bu konuda benden:)

Yemeği sabah evden çıkmadan yapıyorum genelde (çünkü 9'da çıkıyorum)Annem uzakta,kaynanamda ayda yılda bir yemeğe çağırır.Temizlikde hafta sonu canım kocacımla birlikte yapıyorum.Ütüyü de sağolsun bana yaptırmıyo aşkımBana yardım etmese herşeye yetişemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…