- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.761
eve gitmek istiyorum ben yaaaa...ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorummmmmmmmmm....
Kızlarrr bişey sorcam hastane çıkışı alanlar hangi marka aldı ve ne kadar?görümcem alcakmışta sen beğen dedi.Ben de daha bişey almayı düşünmediğim için hiç bakmadım.Hangisi daha iyidir bilmiyorum.:18:
kızlar bişey sorucam doğum izini parasını izin süresi bitince mi alıyoruz yoksa izne çıkınca mı?
Biz dün Beşiktaş store'dan aldık :) 80 tl.. Organik kumaş sağlıklı oluyor tavsiye ederim Beşiktaşlıysanız :)
Bi de yemek derdi var dimi
Yok canım galatasaraylıyızGüle güle kullansın bebişin.Kaç parçalı aldın peki?
izin bitip raporun kapandıktan sonra alınıyo para
6 parça, henüz parçaların ismini tam bilmiyorum ama :) sanırım içe giyilen atlet gibi olan şey zıbın, onun üstüne alt üst iki parça var, tulum, eldiven ve şapka... Bir de annem beyaz bi takım almıştı onda da hemen hemen aynı şeyler var..
Doktorum bebeğime ultrasonla bakarken boynuna bakıp sorun yok demişti canım.İnşallahta olmaz.Ben 2 li testi kaçırdım.Sonra da arkadaşımın bebeğinin eksik böbrekle doğduğunu öğrendim başka sorunlarda varmış.Bu arada sağolsun doktorum alakasız olduğundan ben araştırıyorum.Bir yandanda dr arıyorum tabi.
6 parça, henüz parçaların ismini tam bilmiyorum ama :) sanırım içe giyilen atlet gibi olan şey zıbın, onun üstüne alt üst iki parça var, tulum, eldiven ve şapka... Bir de annem beyaz bi takım almıştı onda da hemen hemen aynı şeyler var..
daha neler var neler....
walla burda duydukça aylardır yemek yapmıyorum temızlık yapmıyorum dıyenlerı imrenıyorum.
Yeni çalışma sistemim şu haftada bir temizlik, haftada 3 kez yemek (diğer günler annem/annesi yapıp gönderiyolar bir kere de dışarı çıkıyoruz), ama kahvaltı hergünçamaşır ve ütü biraz problemli ilerliyo henüz çözüm bulamadım :) serdiğim çamaşırı toplayamıyorum, toplasam ütüleyemiyorum sallanıyo sürekli çamaşırlar evin içinde
bebeshop.com,minimoy.com,unnado.com benim en çok kullandığım alışveriş siteleri..ürünleri güzel ve kaliteli oluyo
Yeni çalışma sistemim şu haftada bir temizlik, haftada 3 kez yemek (diğer günler annem/annesi yapıp gönderiyolar bir kere de dışarı çıkıyoruz), ama kahvaltı hergünçamaşır ve ütü biraz problemli ilerliyo henüz çözüm bulamadım :) serdiğim çamaşırı toplayamıyorum, toplasam ütüleyemiyorum sallanıyo sürekli çamaşırlar evin içinde
sen asma toplama zaten..astır kocana toplasında ne var yani eline mi yapışır..ütüyüde otur koltuğa al masayı önüne..alçağa ayarla yapabildiğin kadar yap..kasmayın kendinizi boşa..olduğu kadar..beğenmiyosa götürsün anasına yaptırsın alla alla
bu siteler iyi oldu.. ben sadece e-bebek i kullandım bir kaç kez.. güvenilirse buralardan da alalım eksikleri.. bi de eksik gecelik var yada pijama.. hastanede giymek için uygun bişey bulursanız haberleşelim
:)))))) anasının gözünü korkutmayım dedim hemen.. doğumdan sonra o bakcak bebişe :)) kurutemizleye veriyodum gömlekleri ütü için, bi kaç ay önce bana Tefalden ütü almış artık yüzüm tutmuyo :)) dizi izlerken ütülüyorum ama işte çok verimli değilim
dagi.com.tr şeker..orda var hamileler için gecelik pijama falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?