- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.741
İnşallah istediğimiz tarihlerde olur..
Baba kız aynı tarih güzel olurdu.. :)
Benim kızın cinsiyetini yazmadın ama ben müdahale etmek istemedim :)) Doktor son kontrolde de kesin kız ama kızlarda bazen değişiyo erkek oluyo demişti :) Sende yazmadığına göre bi bildiğin vardır
Aaaaaa yok canım ne bildiği olması:))) diyorum ya kaçırıyorum diye al işte bi tane daha.
şuan kızım uyuyo rahatım ama bu kezde topiğe katılım çok az.. diğer bilgi eksiği olan kızlarda gelsede güncellesem bari..
hissetmeye başladınmı pıtpıtları, yanılmıyorsam 19 hafta içindesin ..ben bazen batma şeklinde bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz bagırsak hareketidir diye de düşünüyorum çünkü bende oluyor..sizin nasıl hareketi neye benzetiyorsun başladıysan hissetmeye...
evet arkadaşlar listemiz güncellenmiştir. Listeye adını yazdırıp, topiğimizde paylaşımda bulunmak, bu güzel süreçte hepberaber olmak isteyen arkadaşlar; lütfen puntoyu büyüterek veya renklendirerek yazmanızı rica ediyorum.veya özel mesaj atabilirsiniz. Diğer türlü gözden kaçırabiliyorum.
Benim ufaklık tam pc başına oturup yorumları okumaya başladığım zaman anneeee deelll diye kolumdan tutup götürdüğünde aklımdaki tüm bilgiler uçup gidiyor:)))
İlk kez dün akşam biraz garip bikaç kıpırtı oldu.. Doktora iki gün önce gittiğimde hiç hissetmediğimi söyledim, bazen 23. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi. Sanırım benimde öyle, doktor biraz dürttü kızı :) o zaman kıpırdadı ama ben hissetmiyorum.. Dediğin gibi bağırsak hareketiyle karıştırmaktan da korkuyorum. Bu arada gaz bende de çok oluyordu doktor vitaminimi değiştirdi yerine gaz giderici bi vitamin verdi çiğneme tableti şeklinde iki gündür rahatım o yüzden akşamki kıpırtıları bebişe yordum. Hisside sanki kalp atışın karnından geliyomuş gibi bişey :) biraz daha güçlüsü belki, anlatmak çok zor
Aaaaaa yok canım ne bildiği olması:))) diyorum ya kaçırıyorum diye al işte bi tane daha.
şuan kızım uyuyo rahatım ama bu kezde topiğe katılım çok az.. diğer bilgi eksiği olan kızlarda gelsede güncellesem bari..
canım listeye bizi de ekler misin tahmin doğum tarihi 7 mart ve kızımız olacak yaşım da 31
Hep hayalını kurdugum bı durum annem sankı kaynanammıs gıbı kocamı savndugunda sınrlerıme yenık dusup bı kac kere aglamıslıgm var:)) dıorum anneeeeeeeeeeeeeeeeee senın cocugn benımmm o benm kocam onun yanında onun arkalıgını alma o yokken bana ne dersen de tmm ıyı bı ınsn olabılr ama beşer şaşar senden yuz bulmasn dıorum sus konusma abın benım ıcın neyse oda benm ıcın oyle onu bı tek dogrmadım dıyoezılen ben ve mınık bedenım oluyo:)))))
teşekkür ederim cnm yaa amin amiinSİBELCİM doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun inşallah. sevdiklerinle beraber.
eve gitmek istiyorum ben yaaaa...ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorummmmmmmmmm....
bendeeeeeeeee, bugun gözlerim bile zor açılıyo çok uykum varrrrrr
sabahları sürünerek kalkıyorum ben zaten..eşim 50 kere hadi diyo:) ev hanımı olsak ne güzel ohhh uzat ayağını aç izdivaç programlarınıda al yorganı yat koltuğa hem uyu hem seyret sıcak sıcak ohhh misss
yapmaaa şunları işteyken söleme( home sweat home
sabahları sürünerek kalkıyorum ben zaten..eşim 50 kere hadi diyo:) ev hanımı olsak ne güzel ohhh uzat ayağını aç izdivaç programlarınıda al yorganı yat koltuğa hem uyu hem seyret sıcak sıcak ohhh misss
patron çıksa ben bacadan kaçıcamda oturuyo mubarek:)
aynen valla aksam 7 de eve gıdıom bıde yemek yapıom ye iç kaldır yıka saat 9 oluyo zaten. çok yoruluyorum valla bu aralar salmıyayım kendımı sonra rahata alışırım hiç iş yapasım gelmez dıorum. ama sık sık nereye kadar böle
Kızlarrr bişey sorcam hastane çıkışı alanlar hangi marka aldı ve ne kadar?görümcem alcakmışta sen beğen dedi.Ben de daha bişey almayı düşünmediğim için hiç bakmadım.Hangisi daha iyidir bilmiyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?