2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kizlar nasilsinz ben çok çok iyiyimmm bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledik çok güzeldi
6+1 günlük olmuş:))

arkadaşlar ben de 7 haftalık gebeyim inş. 8 mart doğum olacak inş.
gebelik imzalarını nasıl yapıyorsunuz?
hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...
canım çok geçmiş olsun ilk gebelikte böyle telaşlanmalar oluyor benimde ilk oldugundan anlıyorum seni en ufacık birşeyde bile telaşlanıyoruz birde kanama gördüysen normal telaşlanman bol bol dinlen yat kalkma hiçç üzülüp strese girme oda etkiler bebeğini inş. herşey yoluna girecek canım dualarımız senle olacak merak etme
Mrb kizlar nasilsinz ben çok çok iyiyimmm bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledik çok güzeldi
6+1 günlük olmuş:))

ohh maşallahhh ne mutlu sana darısı kalp atışlarını göremeyen bizlere olsun inş..

Son düzenleme:
merhaba cnm bende bursadayım benim dr MEDİCAL PARK ahmet yılmaz ben cok memnunum özel muaynaneside var ....

teşekkür ederim cnm.. ilk bebek ve herşeyin en özeli olsun istiyorum. mkp deyim burdanda mutlaka takip amaçlı bi doktor seçeceğim ama asıl doktorumu bursadan istiyorum..

buarada herkes benim kadar aç hissediyo mu kendini.. sürekli canım bişey istiyo gibi.. şimdiden böyleyim vay geldi eşimin haline :)

günaydın uhdecim

günaydın kızlar nasılsınız?

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..

minikler arkadaşım ben de bursadayım acıbadem de aylin karahasan a gidiyorum çok iyi doktor.onun dışında doruktaki doktorlar iyi jimerdekiler de iyi daha çok artık kendin bakıcaksın karar vericeksin dorukta gizem,şeyma ve fatma iyi diye duymuştum soyisimlerini bilemeyeceğim şimdi..pembe mavi de nedret hanım var onu da çok övüyorlar..artık seç beğen al:))

anneyim ben tebrik ederim cnm sen de gördün sonunda bebişini darısı görmek isteyenlerin başına...

eudorabeta arkadaşım sana da geçmiş olsun allah sağlık versin hayırlısını versin..

streetpit çok teşekkür ediyorum. eşim de ben de bursalı değiliz yani danışabileceğim kimsem yok.. iyiki bu formu buldum. en azından biraz fikir sahibi oldum. geçen hafta memlekette özele gittim kalp atışını duymak için iki hafta beklememi söylemişti. artık haftaya bir doktor seçip bende diğer anne adayları gibi pıtpıt heyecanını yaşamak istiyorum..
buarada hoşbuldum :)

Allah'ım nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam.şu an 7 haftalık gebeyim.ilk hamileliğim.Allah sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar doktor bana folbiol yazdı acaba folic plus dahamı iyi farkedermi bilginiz varmı ?

NMerhaba Deniz derya, Hamilelik zamanlarımıza aynı bende buggün 5+5'im henüz kesesini ve kalp sesini duymadım. Bugün 4 de randevum var. Doktorla ilk görüşmemiz olacak. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Sat tarihi 10 Haziran. Sen gördünmü keseyi veya kalp atışı duydun mu?

merhaba arkadaşlar,

yeni gelen hamişlerimiz hepiniz hoşgeldiniz

listemizi güncelledim ama unuttuğum atladığım varsa söyleyin.

Nazende canım sen çok önce bi uğramışsın listemizde varsın

Eudorabeta canım çook geçmiş olsun.. sen yinede kötü düşünme, sakin ol tatlım.. Rabbim büyük, inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.

Folik asit mevzusu geçmiş.. ben günde 1 tane içiyorum kızlar.. bu arada 8 hafta bitene kadar devam.. sonrasında gerek kalmıyormuş.

birde bebeklerimizin ULTRASONDA HAFTA OLARAK AZ ÇIKMASInı hiiiiiç kafanıza takmayın.. benim ilk gebeliğimde ilk kontrolde 1 gün büyük çıkmıştı, bunda 4 gün küçük çıktı.. Ama bu hiç önemli değil.. ilerleyen haftalarda tam gününe tamamlıyorlar. kızımda son haftalarda 1 hafta küçük görünüyordu ama hiçde öyle olmadı çok şükür.. 52 cm 3500 gr doğmuştu usg yaklaşık ölçüm yaptığı için sakın takmayın kafanıza. Sağlıklı olsunlar, annelerine sımsıkı tutunsunlar yeter.

Son düzenleme:
Merhaba Deniz derya, Hamilelik zamanlarımıza aynı bende buggün 5+5'im henüz kesesini ve kalp sesini duymadım. Bugün 4 de randevum var. Doktorla ilk görüşmemiz olacak. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Sat tarihi 10 Haziran. Sen gördünmü keseyi veya kalp atışı duydun mu? [/QUOTE]

denizderya hozacan benim de son adet tarihim 10 haziran beklenen tarihimiz 15 mart hihiii çok sevindim.ben keseyi geçtiğimiz hafta gördüm ama minicikti hiç bişey anlamadım. zaten dr çok aradı zor buldu. inşaallah yarın randevum var 10.45 te. bol su içicem inşallah hem keseyi hem pıtpıtları duyarım

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde girmiştim canım sonra memlekete gittim orda internet imkanım olmadı dün döndüm bundan sonra burdayım inş.bebişlerimizin gelişimlerini beraber takip edeceğiz inşallahh

selam kızlar..
ya nete bile doğru dürüst giremiorum artık bebişim sürekli uyutuyor beni gözlerimi açamıyorum resmen

benide halsizlik ve yorgunluk mahvetti iştahım hiç yok bişey yiyemiyorum inş. düzelirim biran evvel...

selam kızlar..
ya nete bile doğru dürüst giremiorum artık bebişim sürekli uyutuyor beni gözlerimi açamıyorum resmen

aynen canım bende sen gibiyim.. bugün mecburen girdim 2 gündür doğru dürüst ilgilenemedim topiğimizle.

sabah öğle akşam öyle bi vakit geliyoki kafamı kaldıramıyorum.
gece saat 11 gibi çok fena uyku bastırıyor gidip yaıyorum sonra bi açılıyor tamam. Dööönn dööönn bi türlü uyuyamıyrum, ayaklarım yanıyor gidip suya sokuyorum saniyede kuruyor.. böle böle sabah ediyorum

Kizlar gunaydinnnnn nasilsinizzz ben aynii mide bulantisi kusma devam doktorum bulantı için hap verdi bende folikplus kullanıyorum günde 3 tane

Darısı kalp atışlarını duymak isteyenlere çok güzel bisey heyecan verici :))))

geçen hafta çok fena miğde bulantım vardı. 2 gündür iyiyim okadar yiyemesemde karnımı doyuruyorum. sizce bulantıların böyle aniden kesilmesi normalmi bebeğim iyidir değilmi?

geçen hafta çok fena miğde bulantım vardı. 2 gündür iyiyim okadar yiyemesemde karnımı doyuruyorum. sizce bulantıların böyle aniden kesilmesi normalmi bebeğim iyidir değilmi?

canım listeye bakmadım ama kalp atışlarını duymuşmuydun bebişinin.
benimde 2 gündür hiç bulanmıyo. dün çok şükür bebişim göründü.
sorun yoktur inşallah

merhaba benimde sat 10 haziran aynıyız ben 2 gün önce keseyi gördüm daha doğrusu keseciği :) kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi doktorum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepberaber cnm sende muayene sonucunu yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…