2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 5 hafta 6 günlükken normal ultrasonda görüldü canım
canını sıkıp üzülme ancak gözükecektir canım benim doktorun ne dedi

canım ben 6+1 günlükken alttan bakmadı ama sadece keseyi gördü dr. kalp atışlarını görmedim henüz bence üzülmene gerek yok inş. göreceksin bebişini

Son düzenleme:
kızlar ben bebek yağını ara ara kullanmaya başladım bile çokmu erkenden olmuş acaba

göğüslerine sürebilrisin göğüsler doluyoya o yüzden genişliyo ama karına daha geç sürebilirsin canım ama ben göğüslerimede karnımada sürüyorum şimdiden. erken başladım

canım ben 6+1 günlükken alttan bakmadı ama sadece keseyi gördü dr. kalp atışlarını görmedim henüz bence üzülmene gerek yok inş. göreceksin bebişini

uhde yolk kesesi göründü mü peki?ultrason fotosu nasıl bana bi anlatırmısın?
benimkinde uzunlamasına küçük bi kese var...

canım ben tam 6 haftalık iken gördüm bebişimi ve kalp atışlarını gördüm dr ultrasonla baktı ama ona kalsa gözükmez diye alttan bakacaktı ben ısrar ettim üstten bakın gözükmesse alttan baktırcam söz dedim....demekki 6 haftalikken görünmeme ihtimali var bence biraz daha bekle inşallah bebeğin hemencecik gösterir kendini

benimki küçücük yaaa...ne yapcam şimdi ben...
muayene olmak istemedim aslında üzülürüm diye doktor israr etti...

6+0 dayken mi yani?
gerçi ultrason aletinin kalitesine görede değişiyormuş...:26:

bekliycek sabrım yok o kadar ...cuma günü tüp yaptırdığım merkeze gitcem ...
ak kara çıksın ortaya...cuma 6+1 olcak gözükür inşallah..

uhde yolk kesesi göründü mü peki?ultrason fotosu nasıl bana bi anlatırmısın?
benimkinde uzunlamasına küçük bi kese var...

canım yolk kesesinden falan bahsetmedi dr. görüntüsü ise biri birazcık daha büyük fasulye tanesi gibi diğeri ondan biraz daha küçük aynı şekilde böyle yanii haftaya gidip kalp atışlarını görecegiz allah izin verirse

yani kesenin şekli fasulye gibi mi?
bide kesenin içinde hiç bişey gözükmüyor mu?
çok önemli lütfennn...

göğüslerine sürebilrisin göğüsler doluyoya o yüzden genişliyo ama karına daha geç sürebilirsin canım ama ben göğüslerimede karnımada sürüyorum şimdiden. erken başladım

gögüslerimede sürüyorum elbet valla bende erken başlamışım demekki çatlamamak lazım ayoll

hayır canım gözükmüyor birşey

bana çok moral verdin şu aanda...allah razı olsun...
allahım inşallah herşey yolundadır....
keselerin kaç mm olduğunu biliyomusun peki?bana söylemedi...ultrason fotosunda yazar mı acaba?
çok soruyorum kusura bakma ama çok kötü oldum gerçekten...

ne demek canım hepimiz burda birbirimize destek çin bulunuyoruz elimizden ne geliyosa yapacagız birbirimize hayır canım söylemedi kaç mm oldugunu baktım ben ultrasyon fotosundada birşey yazmıyor, bence endişelenipte bebişinide üzme canım inş. herşey güzel olacak duyacagız bizlerde kalp atışlarını

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah rabbim bizede o güzel duyguyu yaşatır...
sağlıcakla kucağımıza almakda nasip olur....AMİİİİNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…