- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.181
merhaba arakadaşlar....
umarım herkes iyidir....
ben biraz kötüyüm bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor israr etti ve karından ultrasonla baktı...
minicik bir kese gözüktü yolk kesesi filan yok...bugün 5+6 dayım çok üzülüyorum ben yine boş gebelik olcak diye...
bebeğini görenler kalp atışını duyanlar lütfen yazar mısınız karından mı yoksa vajinal mi bakıldı...:26::26:tam olarak kaç hafta kaç günlükken görüldü....
yazacağınız şeyler benim için çok önemli ...moralim çok bozuk...:85::85:
merhaba arakadaşlar....
umarım herkes iyidir....
ben biraz kötüyüm bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor israr etti ve karından ultrasonla baktı...
minicik bir kese gözüktü yolk kesesi filan yok...bugün 5+6 dayım çok üzülüyorum ben yine boş gebelik olcak diye...
bebeğini görenler kalp atışını duyanlar lütfen yazar mısınız karından mı yoksa vajinal mi bakıldı...:26::26:tam olarak kaç hafta kaç günlükken görüldü....
kızlar ben bebek yağını ara ara kullanmaya başladım bile çokmu erkenden olmuş acaba
canım ben 6+1 günlükken alttan bakmadı ama sadece keseyi gördü dr. kalp atışlarını görmedim henüz bence üzülmene gerek yok inş. göreceksin bebişini
benim 5 hafta 6 günlükken normal ultrasonda görüldü canım
canını sıkıp üzülme ancak gözükecektir canım benim doktorun ne dedi
merhaba arakadaşlar....
umarım herkes iyidir....
canım bende 4 hafta 5 günlükken vajinal baktı doktor kesem bayağı büyük ama yolk kesesi filan demedi doktor bana. ilk gebeliğim bu benim.
10 gün sonra gel yine o zaman bakalım o zaman gözükür dedi.
sadece sen hamilesin dedi güldü emin değildim çünkü :44:
canım ben tam 6 haftalık iken gördüm bebişimi ve kalp atışlarını gördüm dr ultrasonla baktı ama ona kalsa gözükmez diye alttan bakacaktı ben ısrar ettim üstten bakın gözükmesse alttan baktırcam söz dedim....demekki 6 haftalikken görünmeme ihtimali var bence biraz daha bekle inşallah bebeğin hemencecik gösterir kendini
göğüslerine sürebilrisin göğüsler doluyoya o yüzden genişliyo ama karına daha geç sürebilirsin canım ama ben göğüslerimede karnımada sürüyorum şimdiden. erken başladım
cnm morelini bozma herşey Allahtan de ve bol bol dua et ben kalp atışlarını yolk kesesini 6+4 gördüm ve ben okadarlık hamile olduğumu bilmiyodum daha küçük sanıyodum dr bakalım karından görebileckmiyiz dedi ve cok şükür gördük
uhde yolk kesesi göründü mü peki?ultrason fotosu nasıl bana bi anlatırmısın?
benimkinde uzunlamasına küçük bi kese var...
canım yolk kesesinden falan bahsetmedi dr. görüntüsü ise biri birazcık daha büyük fasulye tanesi gibi diğeri ondan biraz daha küçük aynı şekilde böyle yanii haftaya gidip kalp atışlarını görecegiz allah izin verirse
göğüslerine sürebilrisin göğüsler doluyoya o yüzden genişliyo ama karına daha geç sürebilirsin canım ama ben göğüslerimede karnımada sürüyorum şimdiden. erken başladım
yani kesenin şekli fasulye gibi mi?
bide kesenin içinde hiç bişey gözükmüyor mu?
çok önemli lütfennn...
hayır canım gözükmüyor birşey
bana çok moral verdin şu aanda...allah razı olsun...
allahım inşallah herşey yolundadır....
keselerin kaç mm olduğunu biliyomusun peki?bana söylemedi...ultrason fotosunda yazar mı acaba?
çok soruyorum kusura bakma ama çok kötü oldum gerçekten...
ben de alıp sürmeye mi başlasam ya hangi markayı aldın
ne demek canım hepimiz burda birbirimize destek çin bulunuyoruz elimizden ne geliyosa yapacagız birbirimize hayır canım söylemedi kaç mm oldugunu baktım ben ultrasyon fotosundada birşey yazmıyor, bence endişelenipte bebişinide üzme canım inş. herşey güzel olacak duyacagız bizlerde kalp atışlarını
ben dalininkini aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?