- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.161
Mrb kizlar nasilsinz ben çok çok iyiyimmm bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledik çok güzeldi
6+1 günlük olmuş:))
canım listeye bakmadım ama kalp atışlarını duymuşmuydun bebişinin.
benimde 2 gündür hiç bulanmıyo. dün çok şükür bebişim göründü.
sorun yoktur inşallah
canım keseyide, bebeğimide, kalp atışlarınıda gördüm. daha çok küçük ama 4.12 mm.
ama miğde bulantım birden kesildi acaba normalmi?
aşağıda VENÜSTENi görünce aklıma geldi.
kızlar ben ilk gebeliğimde vazelin kullanmıştım çatlamamak için.
3 kutu filan bitirmişimdir heralde.
Çatlayacağınız varsa eğer ne yaparsanız yapın çatlarsınız.birazda genetik çünkü. anne abla çatlıyorsa sizde çatlarsınız. benim karın bölgemde çok az var çatlak belli belirsiz. ama hiç hesaba katmadığım yerlerim çatladı maalesef(
Badem yağının kıllanma yaptığını bende duymuştum ve hiç kullanmadım.
kakao yağının etkili olduğunu duydum.
aşağıda VENÜSTENi görünce aklıma geldi.
kızlar ben ilk gebeliğimde vazelin kullanmıştım çatlamamak için.
3 kutu filan bitirmişimdir heralde.
Çatlayacağınız varsa eğer ne yaparsanız yapın çatlarsınız.birazda genetik çünkü. anne abla çatlıyorsa sizde çatlarsınız. benim karın bölgemde çok az var çatlak belli belirsiz. ama hiç hesaba katmadığım yerlerim çatladı maalesef(
Badem yağının kıllanma yaptığını bende duymuştum ve hiç kullanmadım.
kakao yağının etkili olduğunu duydum.
en iyi gelen bebe yağları diye duymuştum bende heryerimize sürebiliriz bol bol
gebeliği en az kilo ile tamamlamam lazım ya aklıma geldikçe karar kara düşünüyom nasıl vercez kiloları daha almadan düşünür oldum
canım valla gereksiz şeyleri yemeyerek işe başlayabilirz.
ekmeği azaltmalıyız.
çay içiyorsak şekersiz ve çok açık olmalı..
abur cubur yok..
vs vs
VENÜScüm basen üstü tam bacak kıvrımlarımdan çatladım canım yaa. 2 sene oldu hala aynı duruyor. birde azcık popodan
yani oralarıda yağlamayı unutmayın kıslar
evet vucut ödem tutmasın diye bol bol su içeliyiz yumurta ve sütü kahvaltı sofranızdan eksik etmeyinncanım valla gereksiz şeyleri yemeyerek işe başlayabilirz.
ekmeği azaltmalıyız.
çay içiyorsak şekersiz ve çok açık olmalı..
abur cubur yok..
vs vs
VENÜScüm basen üstü tam bacak kıvrımlarımdan çatladım canım yaa. 2 sene oldu hala aynı duruyor. birde azcık popodan
yani oralarıda yağlamayı unutmayın kıslar
Atv de bir tane moda yarışması vardı estetik flnde yapıyorlardı. koçları mankendi hep. orda hamile bir kadın vardı sarışın. badem yağı sürün dedi. hiç çatlağı yokmuş...
Mrb kizlar nasilsinz ben çok çok iyiyimmm bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledik çok güzeldi
6+1 günlük olmuş:))
selam kızlar bende 5 haftalık hamileyim
merhaba arakadaşlar....
umarım herkes iyidir....
ben biraz kötüyüm bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor israr etti ve karından ultrasonla baktı...
minicik bir kese gözüktü yolk kesesi filan yok...bugün 5+6 dayım çok üzülüyorum ben yine boş gebelik olcak diye...
bebeğini görenler kalp atışını duyanlar lütfen yazar mısınız karından mı yoksa vajinal mi bakıldı...:26::26:tam olarak kaç hafta kaç günlükken görüldü....
yazacağınız şeyler benim için çok önemli ...moralim çok bozuk...:85::85:
merhaba arakadaşlar....
umarım herkes iyidir....
ben biraz kötüyüm bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor israr etti ve karından ultrasonla baktı...
minicik bir kese gözüktü yolk kesesi filan yok...bugün 5+6 dayım çok üzülüyorum ben yine boş gebelik olcak diye...
bebeğini görenler kalp atışını duyanlar lütfen yazar mısınız karından mı yoksa vajinal mi bakıldı...:26::26:tam olarak kaç hafta kaç günlükken görüldü....
yazacağınız şeyler benim için çok önemli ...moralim çok bozuk...:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?