2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benım telaşlanma dur suan belkı haberlesmek cok guctur oradan. içini ferah tut, bak bebeklerini düşün. birlikte dua edin.
Nekadar üzülme desemde bılıyorum cok zor ama nolur bebeklerını düşün.

Canım inş.bir an önce hayırlı haberler alırsın eşinden.Bebeklerin iyidir öyle düşünme uyuyodur onlar üzülme...

üzülmemeye çalış lütfen..bebişler uyuyodur merak etme başlarlar birazdan..eşinde sana ulaşmaya çalışıyodur belki..hemen kötü düşünme

slm bizimde detaylı organ taraması yapıldı ve doktor kalbinin iki tarafında parlama var dedi. başka bi bulgu olmadığı için bu dikkate alınmıyormuş ilerde kapanır dedi. başka bi bulgu daha olsa amniyosentez diolarmış galiba ama başka bişi olmadığı için istemedi... kafanıza takmanıza gerek yok dedi ama insan yinede kafasına takıyor. ben sat a göre 6 gün gerideyim. yine 6 gün geri çıktı. oda önemli değil dedi. Allahım hepimizi bebeklerimizi ve sevdiklerimizi korusun Amin..

biliyorum ama birlilkte kimse telefonları açmıyo cebi kapalı en son opersyona gitti dün bidahada haber yok
bilet bakıyorum diyarbakıra tm uçaklar dolu elim kolum bağlandı şehitler ermi yoksa rütbelimi bişeyde denmedi eşim teğmen napıcam ben şimdi dua etmekten başka nolur dua edin benim için eşim içinyaralı olsun sağsalim bi sesini duysam yeter...

gayet güzel besleniyorumm:))))) canım ne isterse yiyorum..fazla hamur işi falan yememeye çalışıyorum..sebze ve meyve yiyorum ama arada kaçıyo ipin ucu

O zaman diyet sana uyar :))))) Ben de normalde tatlıyı çok severim ama Allahtan şimdi canım istemiyo yoksa çok daha zor olurdu benim için...

kimsem yok ankaraya yeni taşındık 3 ay oldu 15 gün önce göreve çağırdılar tek başıma kaldım annemler aydında kaynanamlar eskişehirde napıyım ....

cnm benım ınan suan burdakı herkes eşin için dua ediyodur.
Ama lütfen sakin ol biyerlere saldırma bıraz sakınlesmeye calıs kendıne zarar verıosun suan.
Yanlızmısın ? yanında kımse varmı ?

Canım dualarımız seninle,inş.haber alırsın eşinden biran önce.

onlar şimdi olağan üstü hal ilan etmişlerdir orda..onun için dönemiyodur sana..sakin olmaya çalış..sağsalim gelicek evine kocan..lütfen kötü düşünme

Sen hiçbi yere gidemessin zaten bebişlerinle aklına öle kötü şeyler getirme lütfen tabiki dularımız eşinle ve orda görev yapan tüm askerlerimizle.. emin ol eşin iyidir ancak orası şu an çok karışık haber verecek durumda olmayabilir.. sen sadece içini ferah tut ve bebişlerini düşün nolur..

kendini üzme biz hepimiz senin ve eşin için sizin gibi asker eşleri için hep dua ediyoruz sende dua et ağlama ne olur bebeğini düşün

cnm sakin olmaya çalış inşallah eşin en kısa zamanda seni arar ama malum oraların durumunu görüyorsun ulaşman bilgi alman cok zor olur sakin ol bol bol dua et bizlerde senin eşin ve tüm askerler için duacıyız rabbim hepsini korusun ailelerine yavrularına kavuşmayı nasip etsin inş.bu arada bebekler hergün aynı şekilde oynamıyorlar merak etme bazen sadece yatarken oynuyo benimkide onlar sık sık uyuyolar annesi büyümek için...

Tsk ederim . ebru sallinin videosu var ama normal videosu hamileler için özel bi video değil. sorayım doktoruma arastirayim Tsk ederim.

bilmiyorum içimde çok kötü bi his var,kesin kötü bişeyler oluyo kapattım telefonu şehitlerin isimleri açıklanınca nolur haber verin allahım sen acısını gösterme nasıl sakinleşicem ben elim ayağım titriyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…