- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.941
Maşallah benim tosunuma20 cm ha? yok yok ben sütü artırıyım bizim kız kısa kalmasın damadın yanında :)) Bende geçen hafta gittiğimde eleviti kesti demek ki ondan kilo almam durdu acayip şişkinlik yapıyodu bende. Bana da yerine Multi tabs verdi, bu da probiyotikli bi vitaminmiş bağırsağı çalıştırıyo benim biraz tembel de ( Tahmin ettim akşam tosunumu gezmeye götürdüğünü :)) bizde gelininle dizi izledik napalım baktık bizim damat yok :))
günaydın kızlar nasılsınız ? uhde sen hangi ildeydin canim çok mu erken yola çıkıyorsun ? bebisle sabahları uyanıp sıcacık yatak ve evden cikmbasi şimdiden zor geliyor bana. bakalım ilerleyen günlerde ise nasıl gelcez :) benim isyerim soğuk oluyor isitici ya yapisasim geliyor tabi yapmıyorum Sonra kalkasi gelmiyor insanın daha sağlıksız tabi.
ama pastırma yazı yaşanacak deniyor havalar duzelecekmisçok iyi olur eve ve kapalı mekanlara tikildik . icinizde sıkı giyinip yürüyüşe çıkan var mi ?
ben oğlanı yurt dışına göndericem..hazırla sende kızı..gitsinler elele..naapalım özlicez falan ama çok sıkılırsak bizde gideriz peşlerinden..askere falan yollamam ben oğlumu..bu devlet bu millet bana ne veriyoki ben aslan gibi evladımı onlara vereyim..nefret ettim artık yaaa..elimde olsa gidicem yurt dışında doğurucam..hiç buranın vatandaşı olmasın bile..kuzenim hong kong da..yollarız dayılarının yanına..bak geldi geçen ay 21 gün askerlik yapıyo..cuma günü bitiyo askerliği..bu adamlara çok bile..
günaydın kızlar nasılsınız ? uhde sen hangi ildeydin canim çok mu erken yola çıkıyorsun ? bebisle sabahları uyanıp sıcacık yatak ve evden cikmbasi şimdiden zor geliyor bana. bakalım ilerleyen günlerde ise nasıl gelcez :) benim isyerim soğuk oluyor isitici ya yapisasim geliyor tabi yapmıyorum Sonra kalkasi gelmiyor insanın daha sağlıksız tabi.
ama pastırma yazı yaşanacak deniyor havalar duzelecekmisçok iyi olur eve ve kapalı mekanlara tikildik . icinizde sıkı giyinip yürüyüşe çıkan var mi ?
Sana kesinlikle katılıyorum, bu devlet insanda vatan millet sevgisi bırakmadı.. ne uğruna şehit oluyo bunca genç? Yollayalım yurt dışına.. Ama Hong Kong çok uzak dayanamayız hasrete( ben onları İtalya'ya yollayım orda benim tanıdık çok.. Hem de bindik mi uçağa 2 saatte gideriz yanları
ya çanakkale şehitlerimiz diyoruz o diyoruz bu diyoruz..adamlar bari savaşarak öldüler..bi amaçları vardı..yani bişey uğruna öldüler..bu yavrular ne uğruna??? o 24 tane kuzucuğun anası bilse yollarlarmıydı evlatlarını göz göre göre..sen besle büyüt binbir dereden su getir..ne o gitti şehit oldu..oldu..var mı başka arzuları? eskiden derdim oğlum olursa deniz subayı yapıcam onu diye..hiç hiç artık bitti yok öyle bişey yani..bizim devlet adamları hala yok somaliye gitsinler yok filistine..yok bilmemnereye..hepsi gebersin o somalidekilerin yaaa...tavşan yavrusu gibi hepsinin ellerinde 5-6 çocuk..ulan açsın işte be daha ötesi var mı..hala pırt pırt doğuruyolar..biz 1 tane yapıcaz diye aklımız gidiyo nasıl büyütücez nasıl yetiştiricez diye..yok efendim hastalık varmış açlık varmış..ölüyolarmış..gebermezlerse hatrım kalır yani.. ay çok sinirlendim ben gene yaaaaa
tosunun gayet iyii...295 gr. baş-popo 20 cm..topicik topicik yatıyoo:))) bi ellerini ayaklarını uzatıyo geriniyo falan görmen lazım:))))) doktor vitamini değiştirdi..eleviti kesti...çok kilo yapıyomuş o vitamin..yerine osteocare die bişi verdi..bide ille diyetisyene gitceksin diyo..hastaneninkine gitcem herhalde..bugün bakiimde bi..kimmiş neymiş..akşamda çıkışta kocam dedi hadi evde yemek yok gel bişiler yiyelim..dedim dünürüm bekliyo..olsun yarın konuşursunuz bol bol dedi:))))))))))))
Canım gözün aydın gördün paşanı,maşallah onaÇok mu kilo aldın niye diyetisyene yönlendirdi?Zor gelmez inş.
şimdi senın yazını okuyunca netten baktım bende, ınan tuylerım dıken dıken oldu 24 tane şehit!!!!!...
Allah belalarını versin bunların tez zamanda inşallah.
Bitsin artık bu dram yazık 24 haneye ateş düştü bugun, o anaların ızdırabı acısını tahmın bıle edemıyorum.
Ben bıle karnımdakı bebegımı dusundum sımdı ben nasıl onu askere gonderıcem. Anlamsız yere gençler şehit oluyo allah aılesıne sabır versin inşallah.
ben diyarbakırın ilçesindeyim canım.. saat 7,30 civarında halen gece gibiydi hava 8,00 de işte olmamız gerekiyor ama benim iş yerimle evim çok yakın 10 dk. arası erken çıkmıyorum evden.. sizlerin daha zorr soğukta erkenden yollara düşmek Allah sabır versin güç kuvvet versin valla sizlere benim evimde kaloriferli yanıyor zaten sıcacık işe geliyorum iş yerimde sıcak problem olmuyor çok şükür.
Günaydın;
Biz eşimle çıkıyoruz yürüyüşe,aynı zamanda haftada 3 günde pilates yapıyorum.
ilk önce 5 şehit haberi sandım ama şimdi senin yazını görünce baktım 24 şehit Allah ailelerine sabır versin gerçekten çok zor bende senin gibi her şehit haberinde ben oğlumu nasıl askere göndericem diye düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?