2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haberlere bakmamistim . gerçekten anlamsız bir savaşın kurbanlari olarak yitip gidiyorlar. olan yine halk çocuklarına oluyor . ben haber izlemeye çekiniyorum sabah mersinde tecavüz edilip öldürülmüş bi kız haberi dinledim aynı yerde bi kız çocuğu daha kayipmis çok üzücü insan normalde üzülüyor hamiskrn extra üzülüyor

günaydın herkese arkadaşlar..umarım herkesin keyfi yerindedir...ben biraz rahatsızdım şimdi iyiyim şükür..aman üşütmemeye özen gözterin..hakkaten çok narin yapıyor bu bebişler bizi

ben oğlanı yurt dışına göndericem..hazırla sende kızı..gitsinler elele..naapalım özlicez falan ama çok sıkılırsak bizde gideriz peşlerinden..askere falan yollamam ben oğlumu..bu devlet bu millet bana ne veriyoki ben aslan gibi evladımı onlara vereyim..nefret ettim artık yaaa..elimde olsa gidicem yurt dışında doğurucam..hiç buranın vatandaşı olmasın bile..kuzenim hong kong da..yollarız dayılarının yanına..bak geldi geçen ay 21 gün askerlik yapıyo..cuma günü bitiyo askerliği..bu adamlara çok bile..

ben diyarbakırın ilçesindeyim canım.. saat 7,30 civarında halen gece gibiydi hava 8,00 de işte olmamız gerekiyor ama benim iş yerimle evim çok yakın 10 dk. arası erken çıkmıyorum evden.. sizlerin daha zorr soğukta erkenden yollara düşmek Allah sabır versin güç kuvvet versin valla sizlere benim evimde kaloriferli yanıyor zaten sıcacık işe geliyorum iş yerimde sıcak problem olmuyor çok şükür.

Sana kesinlikle katılıyorum, bu devlet insanda vatan millet sevgisi bırakmadı.. ne uğruna şehit oluyo bunca genç? Yollayalım yurt dışına.. Ama Hong Kong çok uzak dayanamayız hasrete ( ben onları İtalya'ya yollayım orda benim tanıdık çok.. Hem de bindik mi uçağa 2 saatte gideriz yanları

Günaydın;
Biz eşimle çıkıyoruz yürüyüşe,aynı zamanda haftada 3 günde pilates yapıyorum.

POLLYANAACIM sen yokken bızım cınsıyetımız bellı oldu listeye bizide eklermısın ?

d.t. : 22 mart 2012

polyannacım yokmuşsun merak edilmişsin..ben de giremedimğim için görememiştim...canım inşallah Allah eşine gönlüne göre bol kazançlı iş versin en kısa zamanda

günaydınn kızlarrr aminnn canımmmm allahım onların hepsinin gebermesini göstersin inşallahh yine bi sürü ananın evladı gittti hamilellerin duası kabul olurmuş hep berfaber kalben dua edelim artıkk bişey olmasın canlarımıza gidenlerede allahım rahmet anasına babasınada güç versin

ya çanakkale şehitlerimiz diyoruz o diyoruz bu diyoruz..adamlar bari savaşarak öldüler..bi amaçları vardı..yani bişey uğruna öldüler..bu yavrular ne uğruna??? o 24 tane kuzucuğun anası bilse yollarlarmıydı evlatlarını göz göre göre..sen besle büyüt binbir dereden su getir..ne o gitti şehit oldu..oldu..var mı başka arzuları? eskiden derdim oğlum olursa deniz subayı yapıcam onu diye..hiç hiç artık bitti yok öyle bişey yani..bizim devlet adamları hala yok somaliye gitsinler yok filistine..yok bilmemnereye..hepsi gebersin o somalidekilerin yaaa...tavşan yavrusu gibi hepsinin ellerinde 5-6 çocuk..ulan açsın işte be daha ötesi var mı..hala pırt pırt doğuruyolar..biz 1 tane yapıcaz diye aklımız gidiyo nasıl büyütücez nasıl yetiştiricez diye..yok efendim hastalık varmış açlık varmış..ölüyolarmış..gebermezlerse hatrım kalır yani.. ay çok sinirlendim ben gene yaaaaa

Sinirlenmeee ne kadar kötü olay olursa olsun şimdi biz taşıdığımız emanetleri düşünmek zorundayız.. onlar için moralimizi yüksek tutcaz.. minicik kalpleri herşeyden etkileniyo o yüzden hayat devam etcek bizim için.. Allah sabır versin geride kalanlarına.. bizlere de dayanma gücü versin..

Canım gözün aydın gördün paşanı,maşallah onaÇok mu kilo aldın niye diyetisyene yönlendirdi?Zor gelmez inş.

slanaras merhaba canım,nasıl geçti dünün..benim biraz yoğunluktan araya sıkıştı kutlamam,umarım senin ki daha güzel geçmiştir

Olmaz olmamalı. Bu Canlar ölmemeli...
Bu ülkede bir evlat yetiştirecek olmak beni çok korkutuyor. Nedir bu düşmanlık. Hepimiz aynı topraklarda yaşamak istiyoruz...

Allah şehit ailelerine sabır versin...

arkadaşlar herkese selam.ben de 3 martta bebek bekleyen anne adayıyım.dün renkli dopler çektirdimç oradaki sonuç kafamı karıştırdı. sağlıkçı, raporda SOL VENRİKÜLDE PAPİLLER KAS LOKALİZASYONUNDA MİLİMETRİK EKONEJİK KARDİYAK FOTUS SAPTANMIŞTIR diye yazmış.hemem doktara koştum.Benim panik olduğumu anlayınca sanırım çok rahat davrandı.güldü. sen çok abartmışsın dedi bunda kafana takacak bi durum yok .sen rahat ol. zaten kalp yeni oluşmaya başlayınca odacıklarda oluşur sonradan kapanır o.zaten milimetrik demiş.üstelik anne karnında müdahele edilecek bi durum söz konusu değil.Ayrıca önemli bi durum olsaydı ritim bozukluğu olurdu ama öyle bi sorun yok kalbi gayet iyi.Yine de eğer için rahar etmezse 2 ay sonra tekrar renkli dopler çektiririz eminim ozamana kadar kananmış olur.dedi. böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen bana cevap yazın..

ilk önce 5 şehit haberi sandım ama şimdi senin yazını görünce baktım 24 şehit Allah ailelerine sabır versin gerçekten çok zor bende senin gibi her şehit haberinde ben oğlumu nasıl askere göndericem diye düşünmeden edemiyorum.

sağol canim hepimize kolaylık versin. senin mesai erken başlıyormuş . benim de iş çok uzak sayılmaz küçük şehirde yasadigimizdan. saatlerce yol trafik çeken hamislerin işi daha da zor h.sonu izmire gittik arabada hareketsiz otur otur Belim kuyruk sokumum agridi. arada ışte fln kalkıp yürümek cidden iyi geliyor .

Günaydın;
Biz eşimle çıkıyoruz yürüyüşe,aynı zamanda haftada 3 günde pilates yapıyorum.

süper. biz geçen haftaya kadar haftada 2 gün gibi akşamları yürüyüş yapıyorduk tempolu yorulana kadar. ama havalar bozdu. eve gidip ısınmak istiyorum Sonra çıkmak zor geliyor soğukta.fakat kış hamileliği geçecek otur otur olmaz. görev için uşak ta yaşıyoruz ve gece gündüz farkı olan bir şehir. hamilelikten önce salon a gidiyordum pilates kardio spining yapıyordum bırakmak da iyi olmadı. kilo alıyorum. senin formülün ne tatlım ? öz.le soğuk için. pilatesi evinde mi yapıyorsun ben hocasiz çalışmadım hiç onerebilecegin bi prog video vs var mi ? burda gebelige hazırlık kursu fln da yok gidebilecegim.

daha 5 ayımız oldu ama gercekten bı evladın kolay yetısmedıgını anladım. hergunumuz onları dusunerek onların ıyı olması ıcın ugrasarak gecıo. Rabbım ınsallah askerde olanları askere gıdeceklerı butun yavruları korur inşallah tez zamandada bu terör biter. Anne olmak gercekten baska bı duygu allah şehit analarına sabır versin. bi insan %90dan fazla uzuldugu zaman ölüm gerçekleşiyormuş. Annesini babasını kardesını kaybedınce %60 uzuluyormus eşini kaybedince %70 üzülüyormuş ama evladını kaybedince %90 üzülüyormuş. o yuzden evlat acısı baska dıolar.allah herkese sabır versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…