2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tmm bakıyorum ben er rütbeli bilgisi vermemişler daha sen sakin ol televizyona bakma buarada eşinin adı ne

ufaklıkları düşün..onlar da belkide korkudan kıpırdamıyolar hiç..uzat ayaklarını..süt varsa süt iç..sakinleştirir biraz..

yok kimse yok bi allahım bi bebeklerim bide ben....

bi sen bi de bebeklerin varsa bebeklerin için kendini hirpalama bekle canim. bebeklerini dusun onlari koru uzme. umarim birşey olmamistir. artık bu savaş bitse nedir insanların ailelerin çektikleri. lütfen iyiyi düşün.

git bi elini yüzünü yıka güzelce azıcık kendıne gel.

çok şükür yarabbim sen ailelrine sabır ver beklemek yokmu ömrümden ömür gidiyo kimilir eşleri anaları babaları çocukları ne haldedir onlara haber çoktan gitmiştir korkudn telefonu açamıyorum....

Acİdem canım esın iyidir inşallah bı üsteğmen bı bascavus bı er açıklanan esim benimde askeri personel çok iyi anlıyorum seni yüce Rabbim hepsini korusun lanet olsun PKK pisliklerine

Canım bisey olsaydı Allah göstermesin haberi gelirdi icini ferah tut bebeğinin sama ihtiyacı var

çok şükür yarabbim sen ailelrine sabır ver beklemek yokmu ömrümden ömür gidiyo kimilir eşleri anaları babaları çocukları ne haldedir onlara haber çoktan gitmiştir korkudn telefonu açamıyorum....

amin cnm rabbim askerlerimizin ailelerine acısın onları korusun benim içim yandı aileler ne durumda kim bilir

sakin ol, senin stresin bebeklerin hareketini durdurmuş olabilir adrenalin salgılıyorsun ve bebklerin uyuşuyor. Eğer kötü birşey olsaydı sana çoktan haber gelirdi, sakin olup sakin sakin beklemelisin, kötü senaryolar kurma kafanda, arayacak eşin seni, sen ona ulaşamayacaksın ama o seni arayacak çok inanıyorum buna, sen yeterki sakin ol.

aradı aradı yarabbim sen bana bağışladın hepinize allahtan binkere razı olsun sabahtan beri rkadaşlarına haber bırakmıştm almış haberimi hatlar çekmiyomuş çok karışıkmış ölü sayısı daha çokmuş ama eşim birlikteymiş bi sorun yok dedi doğruur dimi beni avutmak için söylemiyodur iyidir allahım inanamıyorum elim ayağım boşaldı rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun

gözün aydın cnm senin gibi haber bekleyen herkes umarım iyi şeyler duyar ölü sayısı çok dedin ben yıkıldım yaaa

canım eşinin iyi olduğuna çok sevindim ama bu şehitlerimizede allahtan rahmet diliyorum anne ve babalarına sabırlar diliyorum
rabbim diğer bütün mehmetçiklermize güç kuvvet verin bütün düşmanlar karşısında allahım sen o pkk lletini tez zamanda yok etsin

canım inanırmısın yazını okur okumaz çok üzüldüm çok şükürki haber aldın eşinden kendine ve yarularına iyi bak ağlama artık iyidir eşin aradığına göre

gözün aydın cnm,çok sevindim. allah butun askerlerımıze yardımcı olsun inşallah.

Canım gözün aydın,artık sakinleş bebeklerini düşün....

hadi geçmiş olsun...git yat biraz..bebişlerde perişan oldu..

gözün aydın cnm Allaha şükür eşin aradı hadi şimdi kendini toparla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…