- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.961
slanaras merhaba canım,nasıl geçti dünün..benim biraz yoğunluktan araya sıkıştı kutlamam,umarım senin ki daha güzel geçmiştir
arkadaşlar herkese selam.ben de 3 martta bebek bekleyen anne adayıyım.dün renkli dopler çektirdimç oradaki sonuç kafamı karıştırdı. sağlıkçı, raporda SOL VENRİKÜLDE PAPİLLER KAS LOKALİZASYONUNDA MİLİMETRİK EKONEJİK KARDİYAK FOTUS SAPTANMIŞTIR diye yazmış.hemem doktara koştum.Benim panik olduğumu anlayınca sanırım çok rahat davrandı.güldü. sen çok abartmışsın dedi bunda kafana takacak bi durum yok .sen rahat ol. zaten kalp yeni oluşmaya başlayınca odacıklarda oluşur sonradan kapanır o.zaten milimetrik demiş.üstelik anne karnında müdahele edilecek bi durum söz konusu değil.Ayrıca önemli bi durum olsaydı ritim bozukluğu olurdu ama öyle bi sorun yok kalbi gayet iyi.Yine de eğer için rahar etmezse 2 ay sonra tekrar renkli dopler çektiririz eminim ozamana kadar kananmış olur.dedi. böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen bana cevap yazın..
süper. biz geçen haftaya kadar haftada 2 gün gibi akşamları yürüyüş yapıyorduk tempolu yorulana kadar. ama havalar bozdu. eve gidip ısınmak istiyorum Sonra çıkmak zor geliyor soğukta.fakat kış hamileliği geçecek otur otur olmaz. görev için uşak ta yaşıyoruz ve gece gündüz farkı olan bir şehir. hamilelikten önce salon a gidiyordum pilates kardio spining yapıyordum bırakmak da iyi olmadı. kilo alıyorum. senin formülün ne tatlım ? öz.le soğuk için. pilatesi evinde mi yapıyorsun ben hocasiz çalışmadım hiç onerebilecegin bi prog video vs var mi ? burda gebelige hazırlık kursu fln da yok gidebilecegim.
canim kaç haftalıksin. benim de bebisimin kalbinden şüphelendi hekimimiz biz çok korktuk ama cok stres yapmak iyi değil. ben sakin olmaya çalışıyorum. bizim kapakciklara baktı sağlıklı oluşmuş dedi gittiğimde 18+0 dim ultrasonda. daha ilerleyen haftalarda kalbine uzman lar gibi incelicem kalple ilgilenen bilim dalının adını söyledi detaylı bakicdm dedi. şimdi yorum için erken diye. 4 hafta Sonra gel dedi bi de iki hafta Sonra cagircam dedi. bakalım ben içimi rahatlatmays çalışıyorum umarim kızım sağlıklıdir basit bir suphedir diye. Seni anlıyorum ama fazla bilgim yok umarim bebislerimiz sağlıklıdır :26:
slm canım benim oğlum 20 hattalık ama beni 2 ay sonra bakarız diye çağırdı .ben başka doktora da danışmak istiyorum..
Kızlar istanbul kartalda ses bombası patlatmışlar mecbur kalmadığınız süre dışarıya çıkmayın diyorlar ortalık fena karışmış haberiniz olsun
Bugün benim canım sürekli bişiler yemek istiyo yaaaaaaa uffffffffff:18::18:
ohh ümraniyede oturanları topluyoruz yavaş yavaş ne güzel
içini kemırıp stres yapacagına bı doktora daha gıt ozaman ıcın rahatlıycaksa.
O da aynı seylerı solerse ozaman beklersın 2 ay daha cnm.
yok canım nerde benim kocam da geç geldi bende bişey hazırlamadım huyunu bildiğim için zaten romantik bi adam değil gelmiş sana çiçek alacaktım unuttum diyo hediye almamış beceriksiz o konuda sonra alırım diyo töbe töbe bende bişey almadım bu sene o yüzden bütün paralarımı kocama mı harcıcam ama güzel bi süpriz yaptım yüzüğünü takamıyo yazları parlattım güzelce yüzüğü benimkiyle birlikte kurdale bağladım kutuya koyup verdim kocam da diz çöktü evlenme teklif etti banaValla herşeye rağmen çok seviyorum kocamı onu öyle kabul ettim artık
MAG34 cnm doktorun dıyetıstene yonlendırmıs bende dıyetısyen kontrolundeyım suanda benım lıstem sana uyarmı bılmem ama ıstersen yardımcıda olabılırım ıstıyosan.
MAG34 cnm doktorun dıyetıstene yonlendırmıs bende dıyetısyen kontrolundeyım suanda benım lıstem sana uyarmı bılmem ama ıstersen yardımcıda olabılırım ıstıyosan.
günaydın arkadaşlar,aklımı kaçırmak üzereyim eşim hakkariye göreve gitti hala haber alamadım ağlamaktan içim dışıma çıktı 21 haftalık bebeklerimde bugün hiç kıpırdamadı deliricem yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?