2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slanaras merhaba canım,nasıl geçti dünün..benim biraz yoğunluktan araya sıkıştı kutlamam,umarım senin ki daha güzel geçmiştir

yok canım nerde benim kocam da geç geldi bende bişey hazırlamadım huyunu bildiğim için zaten romantik bi adam değil gelmiş sana çiçek alacaktım unuttum diyo hediye almamış beceriksiz o konuda sonra alırım diyo töbe töbe bende bişey almadım bu sene o yüzden bütün paralarımı kocama mı harcıcam ama güzel bi süpriz yaptım yüzüğünü takamıyo yazları parlattım güzelce yüzüğü benimkiyle birlikte kurdale bağladım kutuya koyup verdim kocam da diz çöktü evlenme teklif etti bana Valla herşeye rağmen çok seviyorum kocamı onu öyle kabul ettim artık

canim kaç haftalıksin. benim de bebisimin kalbinden şüphelendi hekimimiz biz çok korktuk ama cok stres yapmak iyi değil. ben sakin olmaya çalışıyorum. bizim kapakciklara baktı sağlıklı oluşmuş dedi gittiğimde 18+0 dim ultrasonda. daha ilerleyen haftalarda kalbine uzman lar gibi incelicem kalple ilgilenen bilim dalının adını söyledi detaylı bakicdm dedi. şimdi yorum için erken diye. 4 hafta Sonra gel dedi bi de iki hafta Sonra cagircam dedi. bakalım ben içimi rahatlatmays çalışıyorum umarim kızım sağlıklıdir basit bir suphedir diye. Seni anlıyorum ama fazla bilgim yok umarim bebislerimiz sağlıklıdır :26:

Günaydın anneler..

Ben uzun zamandır giremedim, herkes iyidir umarım.Bizde iyiyiz çok şükür geçen hafta kontrolüm vardı doktorumuz kız olduğu konusunda kesin konuştu çok şükür gönlüme göre oldu.Sağlığı kilosu iyiydi kuzumun.Hafta sonuda bi düğün için 1200 km yol gidip geldik ama zorlanmadım güzel geçti yolculuk.

Bidahaki kontrolüm 15 kasım da ama aklıma takıldı doppler kaçıncı haftalarda çekiliyordu doktorum bununla ilgili hiçbişey söylemedi bende sormayı muşum.

Ben de en az iki gün yürüyorum;ama burda akşam gündüz sorun olmuyor tek sorun benim için köpekler aşırı derecede korkuyorum.Eşim olmasa asla çıkmam.Çok üşüyen biri değilim,tempolu yürüyüncede zaten hemen ısınıyo insan.Pilatesi de hamilelik öncesi 2yıldır yapıyordum zaten drum devam et dedi.Evde yapıyorum,çok rahat oluyo evime yakın kurs yok çünkü.DVD ler var hamilelik için onlardan yapıyorum.Ebru Şallının DVDsi güzel bence.Birde yabancı var ama onu pek beğenmedim.Sende yapmak istersen dr danış canım,öyle başla.Ben çok rahatlıyorum,özellikle sırt ağrılarına çok iyi geliyo ve doğuma hazırlıyo vücudu.Kilo alımınıda yavaşlatıyor.

Kızlar istanbul kartalda ses bombası patlatmışlar mecbur kalmadığınız süre dışarıya çıkmayın diyorlar ortalık fena karışmış haberiniz olsun

slm canım benim oğlum 20 hattalık ama beni 2 ay sonra bakarız diye çağırdı .ben başka doktora da danışmak istiyorum..

slm canım benim oğlum 20 hattalık ama beni 2 ay sonra bakarız diye çağırdı .ben başka doktora da danışmak istiyorum..

içini kemırıp stres yapacagına bı doktora daha gıt ozaman ıcın rahatlıycaksa.
O da aynı seylerı solerse ozaman beklersın 2 ay daha cnm.

Bugün benim canım sürekli bişiler yemek istiyo yaaaaaaa uffffffffff:18::18:

Bol bol su iç,arada hafif şeylerle bastırmaya çalış.Diyetisyene gidince birçok şeyi yasaklar alıştırmak lazım.Valla dr bana yasakladı,dün dayanamıyıp 2-3 bisküvi yedim hala başım ağrıyo.Aniden şekerin yükselir demişti dr kesinlikle yeme dedi.Uymaya çalışıyorum.:18:

Kızlar bence doktorunuza güvenin endişelenecek bişey olsa mutlaka söylerler emin olun bundan, ben oğlumda aynı hataya düştüm.

Dopplerde oğlumu besleyen damarda kan akımı yavaş çıktı doktorum önemli değil kg takibini yapıcaz dedi ben güvenmedim daha kapsamlı bir hastane ve dr gittim 10 günde bir dr daydım sürekli bakıldı ve gelişimi durabilir erken alabiliriz hazırlıklı olun dendi 5. ayımdam sonra hayat kabus gibiydi son ay başka dr geçtim hiç bir problem yok dendi ve kg su normaldi ben 1 yada 2 kg doğurcam diye beklerken 3.510 gr doğdu kuzum görünce inanamamıştım.İşte keşke doktorumu dinleyip değiştirmeseydim bunları hiç yaşamayacaktım.

güzel olmmuş yine canım...valla bizim de öyle telaş arası oldu da..dün bir yemek yedik...büroya hazırlamış bişeyler ancak sabah gördüm,ilçeden geç dönünce sürprizi yarım kalmış...afiş hazırlamış güzel bir not ve çiçek aldım...az ucuza kapamış ama sağolsun geç de olsa sevindirdi..ben de hediye almadımhediye,bekleyip almıyorumaman bi şekilde mutlu etsinler de klasik şeyler mühim değil ben de seviyorum kocamı

MAG34 cnm doktorun dıyetıstene yonlendırmıs bende dıyetısyen kontrolundeyım suanda benım lıstem sana uyarmı bılmem ama ıstersen yardımcıda olabılırım ıstıyosan.

günaydın arkadaşlar,aklımı kaçırmak üzereyim eşim hakkariye göreve gitti hala haber alamadım ağlamaktan içim dışıma çıktı 21 haftalık bebeklerimde bugün hiç kıpırdamadı deliricem yaaa.....

MAG34 cnm doktorun dıyetıstene yonlendırmıs bende dıyetısyen kontrolundeyım suanda benım lıstem sana uyarmı bılmem ama ıstersen yardımcıda olabılırım ıstıyosan.

Neclase yazsana listeni hepimize bi ön bilgi olsun mutlaka kişiye göre farklı listeler uygular ama en azından genel görünümü nasıl? benimde gitmem lazım diyetisyene ama sanırım ay sonunda başlayacağım..

Canımm nolur sakin ol, dua et bol bol, Allah bebişlerini de eşinide korusun.. Dualarımız seninle.. Haberlerini paylaş mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…