2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.Resmen deri değiştiriyorum.Sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor

canım gözün aydın. şükür herşey yolundaymış... sevindim.
şu ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum bende. inşallah atlatırız.

Ben de uzun zamandır var nerdeyde hamileliğimin başından beri.Bi ara azaldı ama şimdi yine arttı,sürekli nemlendirmeme rağmen düzelmiyor.İlaçlardan olabilir imi acaba?

kullandığın ilaçların yan etkilerine baksaydın cnm mesala benim vurulduğum kan iğnesi yapıyormuş bu dökülmeleri ama bende yapmadı.

canım aklına kötü şeyler getirme eğer kötü bir şey olsaydı,Allah korusun, hemen haberi gelirdi. o yüzden içini ferah tut. bol bol dua et.geçenlerde ben de ağlama krizi geçirmiştim benim de 2 güne yakın oynamamıştı normalde çok hareketli olmasına rağmen.sen ağladığın için kıpırdamıyor olabilir.Allah yardımcın olsun canım.

canım gözün aydın.geçmişi okurken cevap yazmıştım.neyseki iyi haberler gelmiş çok şükür

var yaaaa bisürü doktora gidiyorummmm deliricemmmm...2 kadın doğum 1 diyetisyen 1 endokrin....oof off millet nasıl doğuruyo 3-5 tane ben hiiçç bilmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…