- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.041
gözün aydın cnm maşallah bebeğimize
Gözün aydın canım
Kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.Resmen deri değiştiriyorum.Sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor
Kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.Resmen deri değiştiriyorum.Sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor
kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.resmen deri değiştiriyorum.sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor
bende yok cnm şuanda hala eskisi gibi duruyor herşey bakalım ilerleyen zamanda nasıl bozulur bilmiyorum
kese falan yapsana..derin yeniliyodur belki kendini
bize gelince oğluşumun herşeyine bakıldı gayet iyi dedi radyolog doktor ama çıktıktan sonra baktım ki böbreklerle ilgili birşey yazmış o yüzden hemen kendi doktoruma gittim yoksa 24.haftaya kadar gitmeyecektim gösterdim kağıdı merak edilecek bişey değil sadece takip edicez dedi birçok bebekte olan bişey dedi sonra dahiliyecime gittim o da tiroidin düzene girmiş bundan sonra her ay gelmene gerek yok dedi bebekteki sorunu da söyledim o da benim oğlumda da vardı hatta hala var dedi önemli bişey değil dedi o zaman içim rahatladı ama ben gene de beslenmeme daha çok dikkat edicem bu ay bakalım düzelme olacak mı??çünkü son zamanlarda yememe pek dikkat etmiyor ve kola kahve gibi şeyleri çok içer olmuştum eğer önümüzdeki ay düzelme olursa ona bağlıcam neyseki geri kalan herşey gayeet düzgün çok da tatlı bu veletler ya hep eliyle yüzünü kapattı parmağını emmeye çalışıyor gene de 1 tane resim ve video alabildik ama ben bu radyolojiciyi beğenmedim hiç bişey sölemiyor dediğim gibi böbrek meselesinien azından söyleyebilirdio yüzden doktorum 30haftada gene gidersin böbrek kontrolü için dedi o zaman 2li testimi yapan kadına gidicem ondan çok memnun kalmıştım neyseeee...
son olarak ölçüleri de vereyim boyu 22,5cm kilosuda 350gr.mış.ayrıca mart a kalmaz şubat sonu alırız dedi doktorumm
Ben de uzun zamandır var nerdeyde hamileliğimin başından beri.Bi ara azaldı ama şimdi yine arttı,sürekli nemlendirmeme rağmen düzelmiyor.İlaçlardan olabilir imi acaba?
canım gözün aydın. şükür herşey yolundaymış... Sevindim.
şu ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum bende. Inşallah atlatırız.
biliyorum ama birlilkte kimse telefonları açmıyo cebi kapalı en son opersyona gitti dün bidahada haber yok
bilet bakıyorum diyarbakıra tm uçaklar dolu elim kolum bağlandı şehitler ermi yoksa rütbelimi bişeyde denmedi eşim teğmen napıcam ben şimdi dua etmekten başka nolur dua edin benim için eşim içinyaralı olsun sağsalim bi sesini duysam yeter...
kullandığın ilaçların yan etkilerine baksaydın cnm mesala benim vurulduğum kan iğnesi yapıyormuş bu dökülmeleri ama bende yapmadı.
benimde korkulu rüyam yaaa..ay sonunda çektirices..bişey çıkıcak die uykularım kaçıyo şimdiden
hepinize çok teşekkür ederim allahım sizide bebeklerinizide korusun ben gidip ılık bi duş alayım bu stres başka çıkmaz üstümden tekrar gelirim iyiki yanımdaydınız iyiki vardınız sabahtan beri kafamda kurmaktan sıyırıp çıkardınız beni çok sağolun ikizlerimde kendine gelir belki mahvoldu yavrularım
ben de çok merak ediyorum,endişeleniyorum ama daha 1 ay var benim.kasımda dr arıyıp gün vercek.
Demir şurubu kullanıyodum onun yan etkileri arasında vardı ama dr değiştirdi şimdi başka ilaç kullanıyorum.Demir ilacından oluyo galiba.:18:
inşallah herşey yolunda giderde bişeyler çıkmaz...hiç bi bebekte çıkmasın zaten..çok üzülüyorum ben biri bişey yazınca falan..
olabilir cnm sen en iyisi zeytinyağı sür çok iyi nemlendiriyor ben zeytinyağı sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?