- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.081
Canım sanırım telefonla konuşabilmişsin... şükür. geçmiş olsun. Allah bundan sonra ülkemize başka acı yaşatmasın. kendini fazla üzme. dinlen bol bol sakinleş... herşey yolundaymış bak.
Mag34 sende gelmişsin. sanırım dün doktora gidecektin. herşey yolundadır umarım. bebişin nasıldı? bende haftaya gideceğim kontrole çok özledim...
Hanımlar bu arada benm göbek deliğim değiştiç sizin nasıl. şişmiş balon ucu gibi.
günaydın annişler bizde doktordan geldik
ben de doktoru beklerken tvde gördüm şehit haberini eşimle beraber çok kötü olduk yaa eşim şok oldu resmen sayıyı duyunca hemen tabi sövmeye başladı hükümete pkkya ordaki insanlarda destekledi herkes aynı acıyı paylaşıyor inanın buvatan evlatlarından allah razı olsun ailelerinin başı sağolsun çok zor gerçektenn
acidem arkadaşım ne güzel eşinin sesini duymuş galiba asker eşi olmak da çok çoook zor çok güçlü olmak lazım..
bize gelince oğluşumun herşeyine bakıldı gayet iyi dedi radyolog doktor ama çıktıktan sonra baktım ki böbreklerle ilgili birşey yazmış o yüzden hemen kendi doktoruma gittim yoksa 24.haftaya kadar gitmeyecektim gösterdim kağıdı merak edilecek bişey değil sadece takip edicez dedi birçok bebekte olan bişey dedi sonra dahiliyecime gittim o da tiroidin düzene girmiş bundan sonra her ay gelmene gerek yok dedi bebekteki sorunu da söyledim o da benim oğlumda da vardı hatta hala var dedi önemli bişey değil dedi o zaman içim rahatladı ama ben gene de beslenmeme daha çok dikkat edicem bu ay bakalım düzelme olacak mı??çünkü son zamanlarda yememe pek dikkat etmiyor ve kola kahve gibi şeyleri çok içer olmuştum eğer önümüzdeki ay düzelme olursa ona bağlıcam neyseki geri kalan herşey gayeet düzgün çok da tatlı bu veletler ya hep eliyle yüzünü kapattı parmağını emmeye çalışıyor gene de 1 tane resim ve video alabildik ama ben bu radyolojiciyi beğenmedim hiç bişey sölemiyor dediğim gibi böbrek meselesinien azından söyleyebilirdio yüzden doktorum 30haftada gene gidersin böbrek kontrolü için dedi o zaman 2li testimi yapan kadına gidicem ondan çok memnun kalmıştım neyseeee...
son olarak ölçüleri de vereyim boyu 22,5cm kilosuda 350gr.mış.ayrıca mart a kalmaz şubat sonu alırız dedi doktorumm
Kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.Resmen deri değiştiriyorum.Sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor
bnm göbek deliğimdede değişiklik var içi dışına çıkıyo gibi
dr korkulacak bişey yok dediyse doğrudur cnm takma kafana şuan tam olarak kaç haftalıksın ben 21 hafta oldu 22 cm 377 gr bebeğim
cnm bende yok henüz ama kaşıntı var bide kış aylarına rastlamamız dezavantaj sanırım daha çok kuruyor cildimiz
neclase paylaşımın çok güzel tşk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
amniyosentez sonucum çıktı temizzzz...
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
slm bizimde detaylı organ taraması yapıldı ve doktor kalbinin iki tarafında parlama var dedi. başka bi bulgu olmadığı için bu dikkate alınmıyormuş ilerde kapanır dedi. başka bi bulgu daha olsa amniyosentez diolarmış galiba ama başka bişi olmadığı için istemedi... kafanıza takmanıza gerek yok dedi ama insan yinede kafasına takıyor. ben sat a göre 6 gün gerideyim. yine 6 gün geri çıktı. oda önemli değil dedi. Allahım hepimizi bebeklerimizi ve sevdiklerimizi korusun Amin..
benim de bebeğimde kalbin sol tarafında parlaklık varmış.ben çok tedirgin oldum.ama başka bir probem yok Allah a şükür.ben netten araştırma yaptım başka problem yoksa genelde 3.trimesterde kapanıyormuş.sanırım 3 trimester denilen gebeliğin 27. haftası başlıyor.zaten benim doktorum 2ay sonra tekrar renkli doplerle bakalım dedi.benim içim rahat etmeyince.şu an 21 haftalık.haberleşelim canım...
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
benım ılk doktorumda aynı sekıldeydı ve 8. haftamda bıraktım onu. bende dogumu acıbademde yapıcaktım özel saglık sıgortam oldugu ıcın parası farketmez dedım. ama kadın oyle bı evhamlıydıkı benım ılk hamılelıgım benı korkuttuda korkuttu hep riskleri saydı durdu. e tabı bende panık yaptım yururken bıle mılım mılım yuruyodum aman düşerse diye. bıraktım bende onu, başka bı doktor buldum kendıme okadar rahat kı doktorum sımdı. ben sunu yapayımmı bunu yapmıyayımmı deyınce bıle guluyo sen hasta deılsın hamılesın sadece hoplama zıplama zorlanma yeter onun dısında herseyı yap dıyo. ve ben ınanılmaz rahatım huzurluyum suan. 2 doktora gıtmek ınsanın kafasını karıstırıyo ayrıca. ben artı bıde saglık ocagına gıttım onda bıle doktor sunu solemedımı bunu solemedımı deyınce panık yapıo ınsan. doktoruma soyledım bende tetenoz asısı varmıs neden solemedınız dıye. adam hafta hafta gıdıyoruz ne acelen var zaten ınternet sızın yeterınce kafanızı karıstırıyo bıze ınanan kalmadı artık herkes ınternete ınanaıyo dıyo. Tabıkıde senın secımın canım ama ben sadeceetrafımda aynı anda bıkac doktora gıden arkadaslarımın kafaları karıstıgı ıcın soylemek ıstedım.
ben 2.doktora sadece doğumumu o hastanede yapmak istediğim için gidiyorum..başka doktor eğer dışardan gelipte seni doğurtursa sigorta hastane ücretini falan karşılamıyomuş..tüm takipleri ultrasonları falan 1.dr.yapıyo..2.de kontrol ediyo işte...amann ne bilim yaaa girdik bi yola sonumuz hayır ola..ikiside birbirini biliyo zaten doktorların..benimde 2 sine birden gittiğimi biliyolar..onun için paralel gidiyolar şimdilik..biri ak biri kara demiyo yani:)
bende iki doktora birden gidiyorum ve sebebide seninkiyle aynı :) biri beni asıl takip eden doktorum diğeri ise doğumumu yaptıracak doktorum, ikisininde ayrı meziyetleri var ikisindende vazgeçemiyorum :)
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?