2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm göbek deliğimdede değişiklik var içi dışına çıkıyo gibi

dr korkulacak bişey yok dediyse doğrudur cnm takma kafana şuan tam olarak kaç haftalıksın ben 21 hafta oldu 22 cm 377 gr bebeğim

Kızlar benim karnım ve göğsümde pul pul dökülmeler oluyor.Resmen deri değiştiriyorum.Sizde de oluyor mu?günde 3kere krem sürüyorum yine de dökülüyor

cnm bende yok henüz ama kaşıntı var bide kış aylarına rastlamamız dezavantaj sanırım daha çok kuruyor cildimiz

neclase paylaşımın çok güzel tşk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
amniyosentez sonucum çıktı temizzzz...
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm

Neyseki kaşınmıyor.Sürekli nemlendirdiğim için kurumuyo ama hala dökülüyo.

süperr..çok sevindimmmm...hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin allah

benim de bebeğimde kalbin sol tarafında parlaklık varmış.ben çok tedirgin oldum.ama başka bir probem yok Allah a şükür.ben netten araştırma yaptım başka problem yoksa genelde 3.trimesterde kapanıyormuş.sanırım 3 trimester denilen gebeliğin 27. haftası başlıyor.zaten benim doktorum 2ay sonra tekrar renkli doplerle bakalım dedi.benim içim rahat etmeyince.şu an 21 haftalık.haberleşelim canım...

Canım sonucunuzun iyi çıkmasına çok sevindim gözünüz Aydın bu kadar acı haberden sonra bu haber çok iyi geldi

tamam benimki tekrar bakalım demedi ama bende baktırayım.. 2 ay sonra mı baktırsam ki bende... haberleşelim..

canım gözün aydın çok sevindim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

alıntı isimleri sistemdenn kaynaklanan bir problemden dolayı ters olmuş sanırım, benim kabahatim yok kızlar :)

kızlar benim doktorumda hastanede çalışmıyor daha önce devlet hastanesinde çalışıyordu tam gün yasası çıkınca bıraktı şimdi sadece muayenehanesinde. Anlaşmalı olduğu yani sadece doğuma gitti bir kaç özel hastane var, ayrıca ssk ile anlaşmalı araştırdım bende hastane para alıyor doktor dışardan geldiği için eee doktorum da tabiki alıyor para baya tutuyor. hastane çok güzel dedim ki doktorum dışardan gelmez ise ne kadar doğum onlarda aldığımız paranın sadece yarısını katkı payı olarak alıyoruz ssk lı olduğunuz için dediler. Amam bir şartları var oda 28. haftadan itibaren orada muayene olmam gerekiyor. Kafam çok karıştı benimde.

arka fon çok güzel olmuş
acıdem iyi haber almana çok sevindim..
Allah hiç bir aileye bu acıyı yaşatmasın..şehit ailelerine bol sabır versin..ama eminim geçicek bir acı değil...Allah tüm bu acıyı yaşatanları ıslah etsin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…