- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.061
Onu da deniyim inş. işe yarar.Ama kıyafetlere bulaşmaz mı?Sen nasıl yapıyorsun?
var yaaaa bisürü doktora gidiyorummmm deliricemmmm...2 kadın doğum 1 diyetisyen 1 endokrin....oof off millet nasıl doğuruyo 3-5 tane ben hiiçç bilmiyorummmmm
aynen bi taneyi nasıl doğurcam diye kara kara düşünürken millet doğurdukça doğuruyor
canım gözün aydın. şükür herşey yolundaymış... sevindim.
şu ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum bende. inşallah atlatırız.
bu oğlan bana çok masraf açtı vallahi:)))
zeytinyağını sabah ve akşam evde sür vücudunun emebileceği kadar ve göğüsüne popona karnına yarım saat filan kalsın iyice emsin bunu yaparken iç çamaşırıyla dolanıyorum evde genelde zaten olay emene kadar sonra elbise giyiyorum üstüme hani sabah yapamasanda akşamları mutlaka yap hatta badem yağı tüylenme yapmazsa onla karıştır zeytinyağını
bende bu kadar olucağını tahmin etmemiştim valla allah bereketiyle yollasın bebeklerimizi inşallah
biliyorum ama birlilkte kimse telefonları açmıyo cebi kapalı en son opersyona gitti dün bidahada haber yok
bilet bakıyorum diyarbakıra tm uçaklar dolu elim kolum bağlandı şehitler ermi yoksa rütbelimi bişeyde denmedi eşim teğmen napıcam ben şimdi dua etmekten başka nolur dua edin benim için eşim içinyaralı olsun sağsalim bi sesini duysam yeter...
valla kısmetiyle gelse iyi olur:)))) her ay en az 500 lira veriyorum sadece doktor ücreti..demekki o doğuranlar allaha emanet saldım çayıra doğuruyo..yada ben mi çok pipirikliyim bilmiyorumki
aynen öyle yapıyorlar senin gibi harcama yapmıyor onlar o yüzden rahatlar
valla kısmetiyle gelse iyi olur:)))) her ay en az 500 lira veriyorum sadece doktor ücreti..demekki o doğuranlar allaha emanet saldım çayıra doğuruyo..yada ben mi çok pipirikliyim bilmiyorumki
eee ama sende ıkı ayrı kadın dogumcuya bırden gıdıomussun. 1'e düşür herkes gibi masraflarınıda düşürmüş olursun azıcık hiç değilse :) devir hesap devri
güzelim inan bende isterdim..ama gittiklerimden biri riskli gebelik üstüne uzman bi doktor..diğeride doğum yapmak istediğim hastanenin doktoru..ilk gittiğim doktorun doğum yaptırdığı hastaneler bizi çok aşıyo..mecbur 2.nin olduğu hastanede yapıcam..orası hem daha uygun hemde güzel bi hastane
hayırdır, nasıl bir risk varmış ??[/QUOTE
aslında şuan görünen bi risk yok..ama daha önce anlatmıştım ya..tartıştığım bi doktor vardı..bana bisürü şey söyledi..yok öyle olur yok böyle olur die..bende bu adama gitmeye başladım..aslında bana söylediği riskler her gebelikte olabilecek riskler..ama abarttı da abarttı kadın..gözümüde korkuttu..bende şimdi tırsıyorum
var yaaaa bisürü doktora gidiyorummmm deliricemmmm...2 kadın doğum 1 diyetisyen 1 endokrin....oof off millet nasıl doğuruyo 3-5 tane ben hiiçç bilmiyorummmmm
hayırdır, nasıl bir risk varmış ??[/QUOTE
aslında şuan görünen bi risk yok..ama daha önce anlatmıştım ya..tartıştığım bi doktor vardı..bana bisürü şey söyledi..yok öyle olur yok böyle olur die..bende bu adama gitmeye başladım..aslında bana söylediği riskler her gebelikte olabilecek riskler..ama abarttı da abarttı kadın..gözümüde korkuttu..bende şimdi tırsıyorum
benım ılk doktorumda aynı sekıldeydı ve 8. haftamda bıraktım onu. bende dogumu acıbademde yapıcaktım özel saglık sıgortam oldugu ıcın parası farketmez dedım. ama kadın oyle bı evhamlıydıkı benım ılk hamılelıgım benı korkuttuda korkuttu hep riskleri saydı durdu. e tabı bende panık yaptım yururken bıle mılım mılım yuruyodum aman düşerse diye. bıraktım bende onu, başka bı doktor buldum kendıme okadar rahat kı doktorum sımdı. ben sunu yapayımmı bunu yapmıyayımmı deyınce bıle guluyo sen hasta deılsın hamılesın sadece hoplama zıplama zorlanma yeter onun dısında herseyı yap dıyo. ve ben ınanılmaz rahatım huzurluyum suan. 2 doktora gıtmek ınsanın kafasını karıstırıyo ayrıca. ben artı bıde saglık ocagına gıttım onda bıle doktor sunu solemedımı bunu solemedımı deyınce panık yapıo ınsan. doktoruma soyledım bende tetenoz asısı varmıs neden solemedınız dıye. adam hafta hafta gıdıyoruz ne acelen var zaten ınternet sızın yeterınce kafanızı karıstırıyo bıze ınanan kalmadı artık herkes ınternete ınanaıyo dıyo. Tabıkıde senın secımın canım ama ben sadeceetrafımda aynı anda bıkac doktora gıden arkadaslarımın kafaları karıstıgı ıcın soylemek ıstedım.
benım ılk doktorumda aynı sekıldeydı ve 8. haftamda bıraktım onu. bende dogumu acıbademde yapıcaktım özel saglık sıgortam oldugu ıcın parası farketmez dedım. ama kadın oyle bı evhamlıydıkı benım ılk hamılelıgım benı korkuttuda korkuttu hep riskleri saydı durdu. e tabı bende panık yaptım yururken bıle mılım mılım yuruyodum aman düşerse diye. bıraktım bende onu, başka bı doktor buldum kendıme okadar rahat kı doktorum sımdı. ben sunu yapayımmı bunu yapmıyayımmı deyınce bıle guluyo sen hasta deılsın hamılesın sadece hoplama zıplama zorlanma yeter onun dısında herseyı yap dıyo. ve ben ınanılmaz rahatım huzurluyum suan. 2 doktora gıtmek ınsanın kafasını karıstırıyo ayrıca. ben artı bıde saglık ocagına gıttım onda bıle doktor sunu solemedımı bunu solemedımı deyınce panık yapıo ınsan. doktoruma soyledım bende tetenoz asısı varmıs neden solemedınız dıye. adam hafta hafta gıdıyoruz ne acelen var zaten ınternet sızın yeterınce kafanızı karıstırıyo bıze ınanan kalmadı artık herkes ınternete ınanaıyo dıyo. Tabıkıde senın secımın canım ama ben sadeceetrafımda aynı anda bıkac doktora gıden arkadaslarımın kafaları karıstıgı ıcın soylemek ıstedım.
ben 2.doktora sadece doğumumu o hastanede yapmak istediğim için gidiyorum..başka doktor eğer dışardan gelipte seni doğurtursa sigorta hastane ücretini falan karşılamıyomuş..tüm takipleri ultrasonları falan 1.dr.yapıyo..2.de kontrol ediyo işte...amann ne bilim yaaa girdik bi yola sonumuz hayır ola..ikiside birbirini biliyo zaten doktorların..benimde 2 sine birden gittiğimi biliyolar..onun için paralel gidiyolar şimdilik..biri ak biri kara demiyo yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?