2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onu da deniyim inş. işe yarar.Ama kıyafetlere bulaşmaz mı?Sen nasıl yapıyorsun?

zeytinyağını sabah ve akşam evde sür vücudunun emebileceği kadar ve göğüsüne popona karnına yarım saat filan kalsın iyice emsin bunu yaparken iç çamaşırıyla dolanıyorum evde genelde zaten olay emene kadar sonra elbise giyiyorum üstüme hani sabah yapamasanda akşamları mutlaka yap hatta badem yağı tüylenme yapmazsa onla karıştır zeytinyağını

Sağol canım sabah yapamam ama akşamları denerim.Badem yağı kullandım bişey yapmadı karıştırabilirim.

bende bu kadar olucağını tahmin etmemiştim valla allah bereketiyle yollasın bebeklerimizi inşallah

valla kısmetiyle gelse iyi olur:)))) her ay en az 500 lira veriyorum sadece doktor ücreti..demekki o doğuranlar allaha emanet saldım çayıra doğuruyo..yada ben mi çok pipirikliyim bilmiyorumki

canımm dualarımız senn eşin ve tüm askerlere yüreğini evlatların için ferah tut lütfenn sakin olmaya çalışş artık anneyiz bizim çok çok güçlü olmamız lazımmm

ben yazana kadar eşinden haber gelmiş ne güzell allahım haber bekleyen herkese tez güzel haberler iletsinnn teröristlerin hepsi GEBERSİNNN

valla kısmetiyle gelse iyi olur:)))) her ay en az 500 lira veriyorum sadece doktor ücreti..demekki o doğuranlar allaha emanet saldım çayıra doğuruyo..yada ben mi çok pipirikliyim bilmiyorumki

eee ama sende ıkı ayrı kadın dogumcuya bırden gıdıomussun. 1'e düşür herkes gibi masraflarınıda düşürmüş olursun azıcık hiç değilse :) devir hesap devri

eee ama sende ıkı ayrı kadın dogumcuya bırden gıdıomussun. 1'e düşür herkes gibi masraflarınıda düşürmüş olursun azıcık hiç değilse :) devir hesap devri

güzelim inan bende isterdim..ama gittiklerimden biri riskli gebelik üstüne uzman bi doktor..diğeride doğum yapmak istediğim hastanenin doktoru..ilk gittiğim doktorun doğum yaptırdığı hastaneler bizi çok aşıyo..mecbur 2.nin olduğu hastanede yapıcam..orası hem daha uygun hemde güzel bi hastane

hayırdır, nasıl bir risk varmış ??

var yaaaa bisürü doktora gidiyorummmm deliricemmmm...2 kadın doğum 1 diyetisyen 1 endokrin....oof off millet nasıl doğuruyo 3-5 tane ben hiiçç bilmiyorummmmm

ah canım seninde işin zor bende anlamıyorum millet seri imalat yapıyo benim hamilelimde riskli ilkini kaybettim ikincisi bari sağlıklı olsun vallahi diken üstünde oturuyorum drum bile sakınan göze çöp batar diyo

kadınlar kulubü arka fona koyduğunuz türk bayrağı için teşekkürler bir TC vatandaşı olarak duyarlılığınıza yorum yazamadan duramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…