2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öenmli olanda o zaten sevgi herşeyin üstünde bende beklentileri yüksek tutmuyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye . Bana sevgisini herzaman göstrerir sağolsun 1 dediğimi 2 etmez daha ne olsun

ACİDEM gözün aydın eşinle konuşmuşsun. çoook üzüldük hep beraber milletimizin başı sağolsun. ama ateş düştüğü yeri yakar tabi aileleri mahvolmuştur. bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç mutlu değilim...

Arka fon harika olmuş. Teşekkürler KK.

canım gözün aydın... geçmiş olsun. sonucu uzun zamandır bekliyordun. Temiz çıkmasına çok sevindim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

gözün aydın eşinden haber almışsın Allah senin gibi haber bekleyenleride sevindirsin inş. Şehit ailelerinede sabır versin

Benim hiç bişey olmadı seninle aynıyız.Göbeğim çıkmadı ki daha benim.Senin çıktı mı?

geçen hafta dogru duzgun gobegım yoktu cnm benımde ama bu hafta bırden bıre cıktı bende anlamadım.
artık goren herkes dırek anlıyo, 1 haftada ınanılmaz degıstı gobegım. doktorda bebek tam gobek delıgının oldugu yerde demıstı ve ınanılmaz derece gobegımın delıgı duzlesmeye dısarı basladı. artık dısarı dogru cıkıcak galıba :)

Zaten ilerleyen zamanlarda dışarı çıkmış gibi duruyo benim gördüklerim.Ben de daha sonraki aylarda oluyo zannediyordum.Şimdiden başlıyo demekki.

benimkinin deliği büyüdü, deri gerildiğinden içi eskisi kadar derin değil, eğer böyle devam ederse dümdüz olacak gibi gözüküyor.

işte benımde tarıf etmeye calıstıgım o yanlardan gerıldıgı ıcın sankı derınlıgı kuculdu duzlesmeye basladı.
ve boyle tam orayı bastırdıgımda sert bıseye dokunuyorum. acaba hıssettıgım bebegım mı??

Zaten ilerleyen zamanlarda dışarı çıkmış gibi duruyo benim gördüklerim.Ben de daha sonraki aylarda oluyo zannediyordum.Şimdiden başlıyo demekki.

evet cnm bende basladı ama gobegın cıkması ıc karın genıslıgıyle alakalıymıs belkı senın ıc karnın genıstır o yuzden henuz dısarıya dogru bı cıkıntı yoktur. yoksa nerdeyse artık 5 aylıgız karnımızın cıkması normal

Galiba öyle,yoksa çok normal çıkması.Ama niye hala çıkmadı diyip moralimi bozuyolar,hala tahta gibisin diyo kayınvalidem

Galiba öyle,yoksa çok normal çıkması.Ama niye hala çıkmadı diyip moralimi bozuyolar,hala tahta gibisin diyo kayınvalidem

senınle aramızda sadece 1 gun var galıba.
benım gecen cumartesı doktora gıttıgımde 17+2 de boyu 20cm kılosu 160gr dı.
burdakılere baktıgımda boyu bıraz uzun gıbı geldı bana. senınkının kaç ?

Canım ben en son 15+6 dr gittim o zaman boyu 14,5 kilosu da 146 gramdı.Normaldir canım bence.

Canım ben en son 15+6 dr gittim o zaman boyu 14,5 kilosu da 146 gramdı.Normaldir canım bence.

inşallah oyledır cnm.
gecen hafta 4'lü testim yapıldı doktor 1 hafta ıcınde arıycam dedı hala aramadı onu dusunup duruyorum bende, ikili de hiç merak bıle etmemıstım normal cıktı ama nedense bunu cok merak edıyorum. inşallah bısey cıkmaz bundada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…