- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.101
güzel olmmuş yine canım...valla bizim de öyle telaş arası oldu da..dün bir yemek yedik...büroya hazırlamış bişeyler ancak sabah gördüm,ilçeden geç dönünce sürprizi yarım kalmış...afiş hazırlamış güzel bir not ve çiçek aldım...az ucuza kapamış ama sağolsun geç de olsa sevindirdi..ben de hediye almadımhediye,bekleyip almıyorumaman bi şekilde mutlu etsinler de klasik şeyler mühim değil ben de seviyorum kocamı
ACİDEM gözün aydın eşinle konuşmuşsun. çoook üzüldük hep beraber milletimizin başı sağolsun. ama ateş düştüğü yeri yakar tabi aileleri mahvolmuştur. bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç mutlu değilim...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
amniyosentez sonucum çıktı temizzzz...
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
aradı aradı yarabbim sen bana bağışladın hepinize allahtan binkere razı olsun sabahtan beri rkadaşlarına haber bırakmıştm almış haberimi hatlar çekmiyomuş çok karışıkmış ölü sayısı daha çokmuş ama eşim birlikteymiş bi sorun yok dedi doğruur dimi beni avutmak için söylemiyodur iyidir allahım inanamıyorum elim ayağım boşaldı rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun
umarım güzel birşekilde hatırlar yıldönümünüzü
sağol canım bilmiyorum bir planı var mı ama ben hiçbir şey yapmadım almadım :)
kızlar
benım gobek delıgım duzlesmeye basladı.
Sizinki ne durumda ?
Benim hiç bişey olmadı seninle aynıyız.Göbeğim çıkmadı ki daha benim.Senin çıktı mı?
kızlar
benım gobek delıgım duzlesmeye basladı.
Sizinki ne durumda ?
geçen hafta dogru duzgun gobegım yoktu cnm benımde ama bu hafta bırden bıre cıktı bende anlamadım.
artık goren herkes dırek anlıyo, 1 haftada ınanılmaz degıstı gobegım. doktorda bebek tam gobek delıgının oldugu yerde demıstı ve ınanılmaz derece gobegımın delıgı duzlesmeye dısarı basladı. artık dısarı dogru cıkıcak galıba :)
benimkinin deliği büyüdü, deri gerildiğinden içi eskisi kadar derin değil, eğer böyle devam ederse dümdüz olacak gibi gözüküyor.
Zaten ilerleyen zamanlarda dışarı çıkmış gibi duruyo benim gördüklerim.Ben de daha sonraki aylarda oluyo zannediyordum.Şimdiden başlıyo demekki.
evet cnm bende basladı ama gobegın cıkması ıc karın genıslıgıyle alakalıymıs belkı senın ıc karnın genıstır o yuzden henuz dısarıya dogru bı cıkıntı yoktur. yoksa nerdeyse artık 5 aylıgız karnımızın cıkması normal
Galiba öyle,yoksa çok normal çıkması.Ama niye hala çıkmadı diyip moralimi bozuyolar,hala tahta gibisin diyo kayınvalidem
Galiba öyle,yoksa çok normal çıkması.Ama niye hala çıkmadı diyip moralimi bozuyolar,hala tahta gibisin diyo kayınvalidem
senınle aramızda sadece 1 gun var galıba.
benım gecen cumartesı doktora gıttıgımde 17+2 de boyu 20cm kılosu 160gr dı.
burdakılere baktıgımda boyu bıraz uzun gıbı geldı bana. senınkının kaç ?
Canım ben en son 15+6 dr gittim o zaman boyu 14,5 kilosu da 146 gramdı.Normaldir canım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?