- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.501
Streetpit burda zaten,hamileyim beni uzun zamandır görmedim.Berkerdem vardı sanırım bir de ,umarım okurlar onlar da katılırlar.
Facebooktan da ekleyebiliriz tabiki umutluyum78.
Nickler çok uzun isimlerle hitap edelim bari:)
Güneş benim ismim.
günaş bende ışıl kız ikimizde parlıyoruz...memnun oldum
kahve teklifin çok cazip cnm :):):) ama bugun benım ısın pek uygun deıl aksama kına oldugu ıcın erken cıkıp kuafore gıdıcem bugun.
Bence butun bursa hamişleri bigün buluşup kahve içelim. ne dersiniz ??
Streetpit burda zaten,hamileyim beni uzun zamandır görmedim.Berkerdem vardı sanırım bir de ,umarım okurlar onlar da katılırlar.
Facebooktan da ekleyebiliriz tabiki umutluyum78.
Nickler çok uzun isimlerle hitap edelim bari:)
Güneş benim ismim.
Süperr ,memnun oldum Işıl cidden ikimiz de parlıyoruz :))Ayy bu halimle hapşırmakla öksürmek arasında gülümsettin beni:))
kim demiş bilmem diye biliyorum kız hatta ben ordan hep ev istedimde eşim istemedi...ben anatolium cok geliyodum hamiş kalmadan önce ....bizde cok geziyoruz ama bursanın bir başından başla diğer tarafından çık bitiyo birgünde istabul öğlemi ah bağdat cad.taksim nişantası sarıyer beylerbeyi kadıköy moda saymakla bitmez memleketim ama bursayıda seviyorum sevmek zorundayım
süper gel şekerim öğle paydosun varsa sana kahve yapayım sütlü ama ben şu yeni kurulan adliyenin arkasında oturuyorum metroya yakınım alpiş ilhan sit
canım sen uluyol caddesinin ordaki adliyedemi oturuyosun bana yakınsın bende küçük balıklıda oturuyorum
yok cnm ben yeni kurulan adliyenin ordayım ataevler altınşehir mah.
Benim kilocuklardan henüz hamiş olduğum pek anlaşılmıooo:))O yüzden özelden msj atayım hepinize face adresimi şaşıp kalmayalım:)
Sevgili bursalı hamiş anneler eğer sizede uygunsa.............
Pazartesi günü saat 15:00 da bursa kent meydanı alışveriş merkezi cafe crown da buluşalım diyoruz ..................
Zaten herkez göbüşten biririni tanır ve fotolar çekiniriz dolaşırız haydi bakalım....
Benim kilocuklardan henüz hamiş olduğum pek anlaşılmıooo:))O yüzden özelden msj atayım hepinize face adresimi şaşıp kalmayalım:)
Pazartesi günü saat 15:00 da bursa kent meydanı alışveriş merkezi cafe crown da buluşalım diyoruz ..................
Zaten herkez göbüşten biririni tanır ve fotolar çekiniriz dolaşırız haydi bakalım....
kız kabuletsene ekledim seni faceden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?