2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaş bende ışıl kız ikimizde parlıyoruz...memnun oldum

slm kıslar hayırlı cumalar çok güzel fikir bende bursadayım buluşalım bi gün anlatacak çok şey var kaç kişi bursada oturuyo?

canım sen uluyol caddesinin ordaki adliyedemi oturuyosun bana yakınsın bende küçük balıklıda oturuyorum

kızlar
bence orta bıyer kentmeydanı oluyo. kent meydanında kahve dunyasında bulusalım.
ama en erken 2 olsun yoksa ben gelemem calısıom.
herkes hamıle tişörtü giysin, bebişini kondursun göbeğine öyle buluşalım.
Sonrada alışveriş yaparızzzzzzz :)

Sevgili bursalı hamiş anneler eğer sizede uygunsa.............

Pazartesi günü saat 15:00 da bursa kent meydanı alışveriş merkezi cafe crown da buluşalım diyoruz ..................

Zaten herkez göbüşten biririni tanır ve fotolar çekiniriz dolaşırız haydi bakalım....

1.ciyim ben, bana uygundur. Kapıdan önce göbişim giriyo benım o yuzden oğluşumu görünce benı tanırsınız :):):)

Benim için uygundur:)Özelden msj yazamıyorum maalesef 10 dk da bir tane msj atılıyormuş ne saçma şey
Işıl sana yazabildim sadece msn adresimi geldi mi msj?

çok ii olur ben varrrııımmmmmmmmmmm benim göbüş baya çıktı tanınmamak imkansızzz kızım ben burdayımm diyoo zaten

kızlar merhaba.. bende sonunda oğluşumun hareketlerini hissettim :)))) k.waldemlerde oturuyoduk içimde bi kelebek kanat çırptı tabi o kadar duygulandım ki ağlıcaktım nerdeyse ühü ühü :2: ama dışardan henüz belli olmuyo hareketleri uzanıyorum elimi hiç çekmiyorum gözlerimi kapatıp bekliyorum ama hareket sadece iiçerde şimdilik ama olsun buna da şükür darısı henüz hissedemeyen hamiş arkadaşların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…