- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.461
gece çok uyandım..boğazım tıkandı hep..sabahta kustum zaten..işe gelmem gerekmeseydi bugün yatardım hiiç kalkmazdım..ama bugün büyük gün ofiste..dananın kuyruğu kopuyo..
Çok geçmiş olsun canım..
hoşgeldin canim epeydir girmiyordun. yurtdışında pek usg incelemesi yapılmamıştı dimi ? kendiliğinden kayboluyor denis hekim çok izne kendini şimdi kaçıncı haftan biraz sabret bebisin için.hepimize ufak tefek bir sorun buluyor dr.lar çok üzülürsen bebisin fe etkilenir
gece çok uyandım..boğazım tıkandı hep..sabahta kustum zaten..işe gelmem gerekmeseydi bugün yatardım hiiç kalkmazdım..ama bugün büyük gün ofiste..dananın kuyruğu kopuyo..
Noluyo hayır mı?
sağol şekerim..kendime c vitamini yüklemesi yapıyorum resmen..çabucak geçsin diye ama minoset aldım sabah içicem şimdi bitane..paras.var içinde..ateşimi kırıklığımı falan alır o
Saol canim aslinda yurt disinda surekli takip de idim. Turk dr aslinda kendi drumunda gormus oldugunu dusunuyor AMA zamnla yok olacagini bildigi icin solememistir dedi. Benm korkum bu kistin bebegimin gelisimine olumsuz etki yapabilme korkusu iste ne yapacam bilmiyorum esim ve ailem gayet sakinler. Beni teselli etmekle meskuller dunden beri sanki sadece Ben kafama takiyorum
Günaydın...
Limonlu kek cnm çok geçmiş olsun. Bak dr ilerleyen zamanlarda kendiliğinden geçiyor demiş. İçini ferah tut bol bol dua et cnm...
Hasta olan tüm annişlere de geçmiş olsun. Benim kızım da da öksürük var hala geçmedi. Balgam söktüğü için öksürük şurubu da vermiyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş öksürük için ayağa viks sürüp çorap giyip yatılınca öksürüğü kesip nefesi açtığını söylemişti. Öksüren arkadaşlara hatırlatayım dedim..
Biz de dün kontrole gittik. Aslında iki haftamız vardı ama memlekete gitmeden ayrıntılı usg ile bakılsın istedik. Zaten zamanıda gelmiş, herşey yolunda çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin. 20+1 günlük olmuşuz. Böylelikle 5. ayımıza girmiş olduk... Artık oğluşumaciciler almaya başlasam iyi olacak...
güzel haberlerle gel inşallah
canım bende aynı sen gibiydim beni tavuk suyu çorba ayağa kaldırdı
tavuk suyunda penislin etkisi varmış bu bilimsel olarak ıspatlanmış
ben günde 3-4 kase çorba içtim süper balagam söktürüyor ve rahatlatıyor
canım birde ballı süt iç oda çok iyi geliyor
çok geçmiş olsun şifa buılursun inşallah tez vakitte
canımm benim işyerinde bir arkadaşımın öçocuğunda vardı
hamileliğin ilerleyen haftalarında yok oldu ve çok sağlıkla geldi dünyaya
sende sıkma canını ben bu durumu çok duydum sonradan yok oluyor gönlün rahat olsun
umutluyum78 sen bursalısımısın ?
Geçmiş olsun( sabah bende kalktım nefes alamıyorum ciğerlerim dolu gibi.. Çok korktum üşütcem diye ama şimdi biraz hafifledi.. Dün akşam eve yürürken acaip bi duman vardı havada onu solumaktan herhalde doldu ciğerlerim ( Ankara'nın kış havasını hiç sevmiyorum yaaa
cnm ben sana akşam yazdım ama görmedin heralde ben aslen istanbulluyum evlenince bursaya geldim şubatta evlendim ...sendemi bursadasın?
evet cnm bende gecen yazında gordum bursalı oldunu. bizim gelinimiz sayılırsın artık :):):)
Ben yıldırımda oturuyorum, sen nerdesin ?
ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim benbilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo
benım annemlerde beşyolda oturuyolar :):)
sıkıcı deıldır aslında bursa ama sen sımdı cok kısıyı tanımıyosun ya ondan sana oyle gelıyodur.
ben pembemavı de necdt kırkere gıdıorum sen hangı doktora gıdıosun ?
doğru söylüyorsun cnm burda kimseyi tanımıyorum kös kös oturuyorum akşama kadar .....bak tanıyodur benim kayınvalidemi benim kaynanamın tanımadığı yoktur çünkü ...ben medical park dr ahmet yılmaza gidiyorum ama özel muaynanesine ve cok memnunum...fsm de ...
evetGünaydın...
Limonlu kek cnm çok geçmiş olsun. Bak dr ilerleyen zamanlarda kendiliğinden geçiyor demiş. İçini ferah tut bol bol dua et cnm...
Hasta olan tüm annişlere de geçmiş olsun. Benim kızım da da öksürük var hala geçmedi. Balgam söktüğü için öksürük şurubu da vermiyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş öksürük için ayağa viks sürüp çorap giyip yatılınca öksürüğü kesip nefesi açtığını söylemişti. Öksüren arkadaşlara hatırlatayım dedim..
Biz de dün kontrole gittik. Aslında iki haftamız vardı ama memlekete gitmeden ayrıntılı usg ile bakılsın istedik. Zaten zamanıda gelmiş, herşey yolunda çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin. 20+1 günlük olmuşuz. Böylelikle 5. ayımıza girmiş olduk... Artık oğluşumaciciler almaya başlasam iyi olacak...
günaydın cnm hayırlısıyla git gel inşallahhgünaydın kızlarrr son iş günü hafta sonu geldi çok şükür yarın bebişlerimi görmeye gidecegiz çok özledimmm
günaydın tatlım inşallah güzel hayırlı bir gün olurgünaydınnn kızlarr nasılsınız hafta sonuna geldik nihayet güzel bi gün olur inşallah
o günler bir türlü geçmek bilmezcnm ya ben de çarşamba gördüm ama hemen özledim gene artık bayramdan sonra gidicem hem şeker testi de yapılacak o zamanGUnaydin kizlar nasilsiniz
Doktora gidecek olanlar hayirli haberlerle gelirsiniz inşallah
Bizimde salı gunü kontrolumuz ah bı gelse :)) bebeğimi ozledim
Kizlar gunaydin...Sony da turkiyrdeyim. Hasret gecici de olsa bitti. Dun usg ye Girdim ailemin yaninda kotu bir haberle sarsildim. Bebegimin beninde Kortel pleksus sanirim dogru hatirliyorum kist oldugunu soyledi.zamanla yok olacagini soyledi. Fizyoljik oldugunu da ekledi.kendi ogluna hamileyken de onda da cikmis. 24 cu haftada yok olmus. Ben epeydir kk ya giremiyorum. Siz de veya cevrenizde bu durumla karsilasan var mi??
benım annemde oyle cnm mahallenın muhtarı gıbı :):):)
kesin biliyodurlar ozaman birbirlerini.
besyolda lise var onun orda oturuyor bızımkıler.
senın ıcınde zor yenı geldıgın bıyer ve çalışmadıgın ıcınde butun gun evde oturmak.
Zaten bebeğin doğdugunda sıkılmaya pek vaktın kalmıycak, su zamanlarının evde yatmanın tadını cıkar bence.
Sabahtan berı yataktan cıkmamak ıcın bın takla attım ama calısınca mecburen gene tıpış tıpış geldim işe.
Bide akşama kına yarın akşamda dugun var sabahtan berı ona sınırlenıyom nezaman dınlencem ben dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?