2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim aslinda yurt disinda surekli takip de idim. Turk dr aslinda kendi drumunda gormus oldugunu dusunuyor AMA zamnla yok olacagini bildigi icin solememistir dedi. Benm korkum bu kistin bebegimin gelisimine olumsuz etki yapabilme korkusu iste ne yapacam bilmiyorum esim ve ailem gayet sakinler. Beni teselli etmekle meskuller dunden beri sanki sadece Ben kafama takiyorum

sağol şekerim..kendime c vitamini yüklemesi yapıyorum resmen..çabucak geçsin diye ama minoset aldım sabah içicem şimdi bitane..paras.var içinde..ateşimi kırıklığımı falan alır o

Canım bol limonlu ıhlamur iç var,iyi geliyor ben de bi kaç gün önce kendimi iyi hisstemiyordum bana iyi geldi.Çorba falan iç.İnş.bir an önce geçer.

Günaydın...

Limonlu kek cnm çok geçmiş olsun. Bak dr ilerleyen zamanlarda kendiliğinden geçiyor demiş. İçini ferah tut bol bol dua et cnm...

Hasta olan tüm annişlere de geçmiş olsun. Benim kızım da da öksürük var hala geçmedi. Balgam söktüğü için öksürük şurubu da vermiyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş öksürük için ayağa viks sürüp çorap giyip yatılınca öksürüğü kesip nefesi açtığını söylemişti. Öksüren arkadaşlara hatırlatayım dedim..

Biz de dün kontrole gittik. Aslında iki haftamız vardı ama memlekete gitmeden ayrıntılı usg ile bakılsın istedik. Zaten zamanıda gelmiş, herşey yolunda çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin. 20+1 günlük olmuşuz. Böylelikle 5. ayımıza girmiş olduk... Artık oğluşumaciciler almaya başlasam iyi olacak...

ne guzel en azından onlar sakin ve destek oluyorlar . olumsuz etkileyecek olsa Seni veya eşini bilgilendirirlerdi. bence bu kadar olumsuz düşünme . kendi çocuğundan da olmuş sirsaydin onun çocuğunun gelişimini etkilemiş mi .

Canım gözün aydın.Kızına da geçmiş olsun inş.bir an önce iyileşir...

tavuk suyu çorbaya katılıyorum bende ışte öğlenleri burda t.suyu sehriye yapan bi yer var biraz uzak ama gidiyorum sirf soğuk algınlığından korusun diye. öğle yürüyüşü de iyi oluyor. Ronya birşeyi merak ettim senin bi oğlun vardi.bu kız büyük adam küçük aşk filmindeki kıza benzettim sanki by kızı cikarcam gibi ?

ikinize de geçmiş olsun .
melyche dün bizim burası dedigin gibiydi. resmen duman çökmüştü aldıgım nefes yetmıyordu. sanırım gebelıkte daha fazla oksıjene ıhtıyac duyuyomusuz bi de dolasımımızda artıyor ya. üstelik bu kada dumanlı havaya maruz kalınca etkılenıyoruz. usak'ta yasıyorum dün hava güzeldi ama öncekı gunlerın dumanı çökmüştü sanırım. neyseki oturdugum bölge daha temiz. calıstıgım yerın cıvarı cok kötü. ankara da soguk sehır kıs boyu maruz kalcaz mı biz bu kadar dumana ?

cnm ben sana akşam yazdım ama görmedin heralde ben aslen istanbulluyum evlenince bursaya geldim şubatta evlendim ...sendemi bursadasın?

evet cnm bende gecen yazında gordum bursalı oldunu. bizim gelinimiz sayılırsın artık :):):)
Ben yıldırımda oturuyorum, sen nerdesin ?

evet cnm bende gecen yazında gordum bursalı oldunu. bizim gelinimiz sayılırsın artık :):):)
Ben yıldırımda oturuyorum, sen nerdesin ?

ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim ben bilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo

ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim ben bilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo

benım annemlerde beşyolda oturuyolar :):)
sıkıcı deıldır aslında bursa ama sen sımdı cok kısıyı tanımıyosun ya ondan sana oyle gelıyodur.
ben pembemavı de necdt kırkere gıdıorum sen hangı doktora gıdıosun ?

doğru söylüyorsun cnm burda kimseyi tanımıyorum kös kös oturuyorum akşama kadar .....bak tanıyodur benim kayınvalidemi benim kaynanamın tanımadığı yoktur çünkü ...ben medical park dr ahmet yılmaza gidiyorum ama özel muaynanesine ve cok memnunum...fsm de ...

benım annemde oyle cnm mahallenın muhtarı gıbı :):):)
kesin biliyodurlar ozaman birbirlerini.
besyolda lise var onun orda oturuyor bızımkıler.

senın ıcınde zor yenı geldıgın bıyer ve çalışmadıgın ıcınde butun gun evde oturmak.
Zaten bebeğin doğdugunda sıkılmaya pek vaktın kalmıycak, su zamanlarının evde yatmanın tadını cıkar bence.
Sabahtan berı yataktan cıkmamak ıcın bın takla attım ama calısınca mecburen gene tıpış tıpış geldim işe.
Bide akşama kına yarın akşamda dugun var sabahtan berı ona sınırlenıyom nezaman dınlencem ben dıye

evet
cnm alabilirsin ben de başladım almaya dün limangodan aldım hem kızıma hem bebişime ama 25inden sonra yollayacaklarmış gelince fotolarını eklerim cicişler topiğinee
günaydın kızlarrr son iş günü hafta sonu geldi çok şükür yarın bebişlerimi görmeye gidecegiz çok özledimmm
günaydın cnm hayırlısıyla git gel inşallahh
günaydınnn kızlarr nasılsınız hafta sonuna geldik nihayet güzel bi gün olur inşallah
günaydın tatlım inşallah güzel hayırlı bir gün olur
GUnaydin kizlar nasilsiniz
Doktora gidecek olanlar hayirli haberlerle gelirsiniz inşallah
Bizimde salı gunü kontrolumuz ah bı gelse :)) bebeğimi ozledim
o günler bir türlü geçmek bilmezcnm ya ben de çarşamba gördüm ama hemen özledim gene artık bayramdan sonra gidicem hem şeker testi de yapılacak o zaman

çok şükür gelmişsin cnm memleketimize en azından dilini anladığın bir doktor söylemiş bunları eğer önemsiz dediyse kendini okadar üzme cnm ilerde hareketlerinde sorun olur mu fln yazmışsın bence hiç bir sorun olmazbeyin için bol bol ceviz ve balık yemeni tavsiye ederim hazır türkiyedeyken balık açısından çok güzel bir dönemdeyiz bence her iki günde bir yemelisin cnm..giderken yanında da götür bayramda burda mısınız??

ben liseyi bilmiyorum cnm cadde üzerinde aydın vinç adem vinç falan var metronun orda benim eşimin ve amcasının orası onun arka sokağında oturuyo kaynanam çarşaflı biri hacı kamile teyze diyolar onların hepsici kapalı sülade tek açık benim .....sen ne iş yapıyorsun ? ah bende çalışmayı özledim istanbulda çok iyi bir şirkette sigorata şirketinde asisstance firmadaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…