- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.481
benım annemde oyle cnm mahallenın muhtarı gıbı :):):)
kesin biliyodurlar ozaman birbirlerini.
besyolda lise var onun orda oturuyor bızımkıler.
senın ıcınde zor yenı geldıgın bıyer ve çalışmadıgın ıcınde butun gun evde oturmak.
Zaten bebeğin doğdugunda sıkılmaya pek vaktın kalmıycak, su zamanlarının evde yatmanın tadını cıkar bence.
Sabahtan berı yataktan cıkmamak ıcın bın takla attım ama calısınca mecburen gene tıpış tıpış geldim işe.
Bide akşama kına yarın akşamda dugun var sabahtan berı ona sınırlenıyom nezaman dınlencem ben dıye
ben liseyi bilmiyorum cnm cadde üzerinde aydın vinç adem vinç falan var metronun orda benim eşimin ve amcasının orası onun arka sokağında oturuyo kaynanam çarşaflı biri hacı kamile teyze diyolar onların hepsici kapalı sülade tek açık benim .....sen ne iş yapıyorsun ? ah bende çalışmayı özledim istanbulda çok iyi bir şirkette sigorata şirketinde asisstance firmadaydım...
ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim benbilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo
sizi gidi sizi ben de bursadayım yaseminpark ta belki neclase biliyordur ama umutluyum bilmez yeni gelin olduğu için..bursa tabii ki istanbul gibi cümbüş cümbüş bi yer değil cnm ben de 5-6 yıl istanbulda oturduğum için biliyorum ama bursanın da çok ayrı güzellikleri var tabiiki benim eşim bursalı o yüzden bana her yeri gezdirdi sevdirdi burayı artık kendimi bursalı gibi görüyorum nerdeyse her yerini biliyorum
Ooo bursadakiler muhabbeti kurmuş:)
Ben de Bursa'dayım Beşevlerde oturuyorum ben de:)
Hepimiz hastayım ben de eşime bahane buluyordum senden bulaştı diye:)Kırgınlık ateş yok ama öksürük var ciğerler benim de dolu gibi ah ilk aylarda yazın sıcağında bir grip olmuşluğum var o öksürüklerden hiç uyuyamamıştım Allah yaşatmasın bi daha .Hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz umarım şu gripten.
bilmezmıyım yasemın parkı muruvet dıye arkadsım var orda onunda yenı bebeği oldu daha. belkı tanırsın. bende yıldırımda oturuyorum.
walla bence bursayı tam olarak gezen bı ınsan begenmemezlık edemez. yarım saatte uludagdasın yarım saatte denızdesın. kısın kayakta yazın yuzmede daha ne olsun. bız esımle cok sevıyoruz.
sizi gidi sizi ben de bursadayım yaseminpark ta belki neclase biliyordur ama umutluyum bilmez yeni gelin olduğu için..bursa tabii ki istanbul gibi cümbüş cümbüş bi yer değil cnm ben de 5-6 yıl istanbulda oturduğum için biliyorum ama bursanın da çok ayrı güzellikleri var tabiiki benim eşim bursalı o yüzden bana her yeri gezdirdi sevdirdi burayı artık kendimi bursalı gibi görüyorum nerdeyse her yerini biliyorum
asagı yukarı aynı yerdeler gıbı anladıgım kadarıyla.
bende senın evıne yakın bi yerde calısıorum. kendı meslegım dıs tıcaret ama ben yapmıyorum. özel bi şirkette şube mudurlugu yapıorum. Rahatım suan allaha sukur ama dogumdan sonra bıraz ara verıcem gıbı gorunuyo suanda. ilk bebegımı tadına doya doya bıraz kendım buyuteyım ıstıyorum.
aaaaa ne guzel bısuru bursalı varmıs valla. bende forumda hep ıstanbullular adres madres tarıf edınce kıskanıyodum benım hemşerim hıc yok dıye.
buarada gecmıs olsun cnm bende hastayım gece bı uyandım oksurukten kasıklarım karnım kasılmıs ıyıce odum patladı. ıhlamur falan yaptımda azıcık yumusadı. öksururken cok korkuyorum ben yaaaaaaa
kim demiş bilmem diye biliyorum kız hatta ben ordan hep ev istedimde eşim istemedi...ben anatolium cok geliyodum hamiş kalmadan önce ....bizde cok geziyoruz ama bursanın bir başından başla diğer tarafından çık bitiyo birgünde istabul öğlemi ah bağdat cad.taksim nişantası sarıyer beylerbeyi kadıköy moda saymakla bitmez memleketim ama bursayıda seviyorum sevmek zorundayım
süper gel şekerim öğle paydosun varsa sana kahve yapayım sütlü ama ben şu yeni kurulan adliyenin arkasında oturuyorum metroya yakınım alpiş ilhan sit
kahve teklifin çok cazip cnm :):):) ama bugun benım ısın pek uygun deıl aksama kına oldugu ıcın erken cıkıp kuafore gıdıcem bugun.
Bence butun bursa hamişleri bigün buluşup kahve içelim. ne dersiniz ??
ewet ya toplanalım bursalılar birgün tanışalım ben gelirim ....
başka gelmek isteyen varsa parmak kaldırsın!!!. :):)
valla bence onumuzdekı hafta bunu yapalım.
Hatta bunun için korupark çok uygun bence
başka gelmek isteyen varsa parmak kaldırsın!!!. :):)
valla bence onumuzdekı hafta bunu yapalım.
Hatta bunun için korupark çok uygun bence
korupark uzak daha merkezi bir yer olsun bence mesela kent meydanı nasıl kahve dünyası vardı galiba orda
Ben çalışmıyorum ama çalışanlar var sanırım,haftaya korupark bence de uygundur:)Umarım yağmurlu olmaz hava,yağmurlu havalarda araba kullanmam yasaklandı böcüm tarafındann :))
korupark uzak daha merkezi bir yer olsun bence mesela kent meydanı nasıl kahve dünyası vardı galiba orda
ben calısıorum ama cok erken saatte olmazsa benım ıcın sorun deıl.
yerde benım ıcın farketmez kent meydanıda olur.
peki diğer bursalı hamişlere nasıl haber vercez ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?