2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizi gidi sizi ben de bursadayım yaseminpark ta belki neclase biliyordur ama umutluyum bilmez yeni gelin olduğu için..bursa tabii ki istanbul gibi cümbüş cümbüş bi yer değil cnm ben de 5-6 yıl istanbulda oturduğum için biliyorum ama bursanın da çok ayrı güzellikleri var tabiiki benim eşim bursalı o yüzden bana her yeri gezdirdi sevdirdi burayı artık kendimi bursalı gibi görüyorum nerdeyse her yerini biliyorum

asagı yukarı aynı yerdeler gıbı anladıgım kadarıyla.
bende senın evıne yakın bi yerde calısıorum. kendı meslegım dıs tıcaret ama ben yapmıyorum. özel bi şirkette şube mudurlugu yapıorum. Rahatım suan allaha sukur ama dogumdan sonra bıraz ara verıcem gıbı gorunuyo suanda. ilk bebegımı tadına doya doya bıraz kendım buyuteyım ıstıyorum.

ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim ben bilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo

Ooo bursadakiler muhabbeti kurmuş:)
Ben de Bursa'dayım Beşevlerde oturuyorum ben de:)
Hepimiz hastayım ben de eşime bahane buluyordum senden bulaştı diye:)Kırgınlık ateş yok ama öksürük var ciğerler benim de dolu gibi ah ilk aylarda yazın sıcağında bir grip olmuşluğum var o öksürüklerden hiç uyuyamamıştım Allah yaşatmasın bi daha .Hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz umarım şu gripten.

bilmezmıyım yasemın parkı muruvet dıye arkadsım var orda onunda yenı bebeği oldu daha. belkı tanırsın. bende yıldırımda oturuyorum.
walla bence bursayı tam olarak gezen bı ınsan begenmemezlık edemez. yarım saatte uludagdasın yarım saatte denızdesın. kısın kayakta yazın yuzmede daha ne olsun. bız esımle cok sevıyoruz.

aaaaa ne guzel bısuru bursalı varmıs valla. bende forumda hep ıstanbullular adres madres tarıf edınce kıskanıyodum benım hemşerim hıc yok dıye.
buarada gecmıs olsun cnm bende hastayım gece bı uyandım oksurukten kasıklarım karnım kasılmıs ıyıce odum patladı. ıhlamur falan yaptımda azıcık yumusadı. öksururken cok korkuyorum ben yaaaaaaa

Benimde görümcemle annem bursada oturuyo çok seviyorum bursayı.Eşimde 8yıl kadar orda yaşamış.Arada bir gidiyoruz,çok güzel yerler var gezmek ve alışveriş yapmak için

kim demiş bilmem diye biliyorum kız hatta ben ordan hep ev istedimde eşim istemedi...ben anatolium cok geliyodum hamiş kalmadan önce ....bizde cok geziyoruz ama bursanın bir başından başla diğer tarafından çık bitiyo birgünde istabul öğlemi ah bağdat cad.taksim nişantası sarıyer beylerbeyi kadıköy moda saymakla bitmez memleketim ama bursayıda seviyorum sevmek zorundayım

süper gel şekerim öğle paydosun varsa sana kahve yapayım sütlü ama ben şu yeni kurulan adliyenin arkasında oturuyorum metroya yakınım alpiş ilhan sit

Aynen tek ilacım ıhlamur uyku da getirioyor:)
Oooo Bursalı ne kadar çok varmış süper.Aslında ben de bursalı değilim 99 da üniversite için bir geldim sonra kaldım evlendim vs:)Çok seviyorum ama ben Bursayı,ne büyük bir şehir ne de küçük.Bursalı oldum çıktım ben de:)

kahve teklifin çok cazip cnm :):):) ama bugun benım ısın pek uygun deıl aksama kına oldugu ıcın erken cıkıp kuafore gıdıcem bugun.
Bence butun bursa hamişleri bigün buluşup kahve içelim. ne dersiniz ??

Süper olur bencee:)Bir kaç arkdaşımız daha vardı onlar da katılırlar bize hamileyim ben vardı hatırladığım kadarıyla.

başka gelmek isteyen varsa parmak kaldırsın!!!. :):)
valla bence onumuzdekı hafta bunu yapalım.
Hatta bunun için korupark çok uygun bence

Ben çalışmıyorum ama çalışanlar var sanırım,haftaya korupark bence de uygundur:)Umarım yağmurlu olmaz hava,yağmurlu havalarda araba kullanmam yasaklandı böcüm tarafındann :))

Ben çalışmıyorum ama çalışanlar var sanırım,haftaya korupark bence de uygundur:)Umarım yağmurlu olmaz hava,yağmurlu havalarda araba kullanmam yasaklandı böcüm tarafındann :))

korupark uzak daha merkezi bir yer olsun bence mesela kent meydanı nasıl kahve dünyası vardı galiba orda

ben calısıorum ama cok erken saatte olmazsa benım ıcın sorun deıl.
yerde benım ıcın farketmez kent meydanıda olur.
peki diğer bursalı hamişlere nasıl haber vercez ???

ben calısıorum ama cok erken saatte olmazsa benım ıcın sorun deıl.
yerde benım ıcın farketmez kent meydanıda olur.
peki diğer bursalı hamişlere nasıl haber vercez ???

Streetpit burda zaten,hamileyim beni uzun zamandır görmedim.Berkerdem vardı sanırım bir de ,umarım okurlar onlar da katılırlar.
Facebooktan da ekleyebiliriz tabiki umutluyum78.
Nickler çok uzun isimlerle hitap edelim bari:)
Güneş benim ismim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…