2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım yaa onları hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu değişik bir his bende ilk hissettiğimde tutamamıştım gözyaşlarımı muhteşem birşey buuu

aaa ne iş ben de ilk defa kayınvalidemle otururken hissetmiştim14 haftalıktım ozaman bayram zamanıydı galiba..bu babaannelerde şeytan tüyümü var ne torunları hemen tepki veriyorr
streetpit sen gelmiyon muuuuuu
şu aralar ben katılamam cnm zaten şuan bursada değilim izmirdeyim ayrıca benim bir de kızım var seneye anaokuluna vericem belki doğumdan sonra devam ederseniz görüşmeye bebeklerle katılırım o zaman hem ben face de kullanmıyorum ki müptelası olduğum tek yer

Son düzenleme:
Kızlar merhaba...

bende bugün oğlumu gördüm ama uykucu oğlum uyuyodu çikolata da kar etmedi ona poposunu dönmüş bize yüzünü göremedik ama sağlıklı herşey olması gerektiği gibi kocaman olmuş 300 gr kilosu günü 3 gün geriydi bugün tam gününde çıktı 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez 22 -24 hafta arası daha iyi oluyo dedi doktor ona göre randevu alıcaz .Sonra şeker yüklemesi ve bitti.... Sonra bebişlerimiz beklicez dört gözle.

Hareklerini hisstemek çok güzel bir duygu gerçekten

Gözün aydın canım,inş.sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza bebeklerimizi

maaşallah cnm kuzucuğa gözün aydın iyi olsunlar yetiyor anneye...

çok güzel bi duygu bende hissediyorum bayramadan beri hemde kocişine dinlet o kulağını dayayınca çok rahat hissedebilirsin bebişini

merhaba canım, annesi bırak uyusun ki büyüsün ki zaman hemen geçsinki doğsun hemen yanına kucağına gelsin annesi o yüzden bol bol uyuyup büyümesi gelişmesi lazım. bende çok özledim kızımı 9 gün oldu göreli ama burnumda tütüyor pıtırcığım bende 2 hafta sonra gidicem ayrıntılı ultrasona. sağlıkla doğar inşallah bebişlerimiz

çok hoş :)) ay özendim valla benım yaşadıgım sehirden kimse yok ama. kader ark.ı olalım.

sanırım sadece 4kişi olarak katılıcaz

berkerdem
ben
neclase
prensesinuykusu

kızlar değişiklik olursa haberverirsiniz...

tam da uyuyacak zamanı mı bulmuş tosun paşa:)) bi dahakine bol sütlü çikolata ye tatlımm

Teşekkür ederiz teyzeleri ... napalım artık poposuyla idare edicez 1 ay . sağolsun pipisini poposunu açmaktan hiç utanmıyo yüzünü de göstermeye nazlanıyo. SIPAM BENİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…