- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.521
kızlar merhaba.. bende sonunda oğluşumun hareketlerini hissettim :)))) k.waldemlerde oturuyoduk içimde bi kelebek kanat çırptı tabi o kadar duygulandım ki ağlıcaktım nerdeyse ühü ühü :2: ama dışardan henüz belli olmuyo hareketleri uzanıyorum elimi hiç çekmiyorum gözlerimi kapatıp bekliyorum ama hareket sadece iiçerde şimdilik ama olsun buna da şükürdarısı henüz hissedemeyen hamiş arkadaşların başına
aaa ne iş ben de ilk defa kayınvalidemle otururken hissetmiştim14 haftalıktım ozaman bayram zamanıydı galiba..bu babaannelerde şeytan tüyümü var ne torunları hemen tepki veriyorrkızlar merhaba.. bende sonunda oğluşumun hareketlerini hissettim :)))) k.waldemlerde oturuyoduk içimde bi kelebek kanat çırptı tabi o kadar duygulandım ki ağlıcaktım nerdeyse ühü ühü :2: ama dışardan henüz belli olmuyo hareketleri uzanıyorum elimi hiç çekmiyorum gözlerimi kapatıp bekliyorum ama hareket sadece iiçerde şimdilik ama olsun buna da şükürdarısı henüz hissedemeyen hamiş arkadaşların başına
şu aralar ben katılamam cnm zaten şuan bursada değilim izmirdeyim ayrıca benim bir de kızım var seneye anaokuluna vericem belki doğumdan sonra devam ederseniz görüşmeye bebeklerle katılırım o zaman hem ben face de kullanmıyorum ki müptelası olduğum tek yerstreetpit sen gelmiyon muuuuuu
kızlar merhaba.. bende sonunda oğluşumun hareketlerini hissettim :)))) k.waldemlerde oturuyoduk içimde bi kelebek kanat çırptı tabi o kadar duygulandım ki ağlıcaktım nerdeyse ühü ühü :2: ama dışardan henüz belli olmuyo hareketleri uzanıyorum elimi hiç çekmiyorum gözlerimi kapatıp bekliyorum ama hareket sadece iiçerde şimdilik ama olsun buna da şükürdarısı henüz hissedemeyen hamiş arkadaşların başına
Kızlar merhaba...
bende bugün oğlumu gördüm ama uykucu oğlum uyuyodu çikolata da kar etmedi ona poposunu dönmüş bize yüzünü göremedik ama sağlıklı herşey olması gerektiği gibi kocaman olmuş 300 gr kilosu günü 3 gün geriydi bugün tam gününde çıktı 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez 22 -24 hafta arası daha iyi oluyo dedi doktor ona göre randevu alıcaz .Sonra şeker yüklemesi ve bitti.... Sonra bebişlerimiz beklicez dört gözle.
ataevlerde dayımın kızı oturuyo ama adliyeyi duymadım hiç bence neclasenin dediği gibi kent meydanı en uygun yer kahveden sonra gezeriz lcw falan bakarız çok heyecanlandım ya zaten evde canım sıkılıyodu
Kızlar merhaba...
bende bugün oğlumu gördüm ama uykucu oğlum uyuyodu çikolata da kar etmedi ona poposunu dönmüş bize yüzünü göremedik ama sağlıklı herşey olması gerektiği gibi kocaman olmuş 300 gr kilosu günü 3 gün geriydi bugün tam gününde çıktı 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez 22 -24 hafta arası daha iyi oluyo dedi doktor ona göre randevu alıcaz .Sonra şeker yüklemesi ve bitti.... Sonra bebişlerimiz beklicez dört gözle.
Kızlar merhaba...
Sevgili bursalı hamiş anneler eğer sizede uygunsa.............
Pazartesi günü saat 15:00 da bursa kent meydanı alışveriş merkezi cafe crown da buluşalım diyoruz ..................
Zaten herkez göbüşten biririni tanır ve fotolar çekiniriz dolaşırız haydi bakalım....
canım profilime gir ben sana özelden eşimin ismini yazım ordan bulursunBerkerdemcim msj göndermişsin ama senin isimle bir kaç kişi var hangisini ekleyeceğim?
çok güzel bi duygu bende hissediyorum bayramadan beri hemde kocişine dinlet o kulağını dayayınca çok rahat hissedebilirsin bebişini[/QU
dün dedim ki aşkım kulağını koy dinle belki duyarsın kıpırtılarını, diyo senin karnın gurulduyo bişi duyamıyorum :) eee saatte bir acıkıyorum çok normal guruldaması , bu gidişle 20 kilo alcam gibi geliyo...:18: cnm ben 19 haftalığım şuan,daha yeni hissettim,sen ne güzel 14 de hissetmişsin, senin ilk gebeliğinmi?
Kızlar merhaba...
çok güzel bi duygu bende hissediyorum bayramadan beri hemde kocişine dinlet o kulağını dayayınca çok rahat hissedebilirsin bebişini[/QU
dün dedim ki aşkım kulağını koy dinle belki duyarsın kıpırtılarını, diyo senin karnın gurulduyo bişi duyamıyorum :) eee saatte bir acıkıyorum çok normal guruldaması , bu gidişle 20 kilo alcam gibi geliyo...:18: cnm ben 19 haftalığım şuan,daha yeni hissettim,sen ne güzel 14 de hissetmişsin, senin ilk gebeliğinmi?
benim ikinci gebeliğim ilkini 5 bçk ay taşıyabildim karnımda
tetonoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.
Gözün aydın canım,inş.sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza bebeklerimizi
aaa ne iş ben de ilk defa kayınvalidemle otururken hissetmiştim14 haftalıktım ozaman bayram zamanıydı galiba..bu babaannelerde şeytan tüyümü var ne torunları hemen tepki veriyorr
walla şeytan tüyünü bilemem de çok gürültü war o kesin,5 erkek kardeş bunlar eşleri çocukları baya bi kalabalıktı,yawrucum korktu heralde sesten :44:
sanırım sadece 4kişi olarak katılıcaz
berkerdem
ben
neclase
prensesinuykusu
kızlar değişiklik olursa haberverirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?