- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.561
Bende de gastrit var,yediklerime hep dikkat ediyorum üç yıldır.Ama tekrar başladı tetikledi sanırım benimde.Hamilelikten önce kullandığım bi ilaç vardı o çok iyi geliyordu dra sormam lazım bakalım ne diycek.
gastriti reflusu olanlarda böyle başlıyor erkenden biraz daha büyüdükçe bebisler hepten mideye baskı yapicak ben şimdiden başladim. sende danış . ne kadar dikkat etsem de ufak tefek kaçırıyorum bazen bende asitli içecek içtiğim günler kapakcik hiç çalışmıyor gibi boğazıma kadar yandigim oluyor çok nadir içiyorum
Doğru ben de danışıyım.Minicik bi parça bitter çikolata yedim bin pişman oldum.Zaten yasak dr tatlı yeme dedi bana,hiç yemiyorum ama bi parça çikolata mideme de dokundu.Artık yemem zaten.Allah'tan canım tatlı istemiyor.
kızlar merhaba,
2 gündür giremiyordum, çok rahatsızlandım, hastanedeydim sizlere geçen gece hastaneye gitmeden haber verecektim ama gözümü açamıyordum neredeyse yazamadım hiçbirşey.
Geçmişidi okuyamadım henüz yaklaşık 50 sayfa var okumam gereken.
Bana ne olduğuna gelince, evvelsi gün akşam saat 9 gibi ateşim çıktı, benim sağlıklıyken ateşim 34,8-35,0 aralığındadır, ateşimi bir ölçütüm 38,8 çıktı neredeyse 4 derece fazla ve eşim evde yoktu o sırada uçakta istanbula dönüyordu. Eşimin gelmesini bekledim, gelirgelmez hastaneye gittik, idrar yolu enfeksiyonu yine oluşmuş,sadece 1 hafta enfeksiyonsuz geçirmiştim ve enfeksiyon maksimumda çıktı yine, ve ilk kez ateş oluştu, ateşte hamilelikte tehlikeli biliyorsunuz, hemen serum takıldı içine ateş düşürücü ve antibiyotik eklendi 3 saat sonra ateşim düştü, biraz daha bekleyelim dediler, ve 1 saat sonra tekrar ateşim çıktı bir daha aynı işlemler ertesi gün öğlen hastaneden ancak çıkabildik. Yeniden sabah akşam antibiyotik iğne olmaya başladım daha önce 7 iğne veriyordu doktorum bu sefer 14 iğneye çıkardı, doğurana kadar bu böyle devam edecek gibi görünüyor ve erken doğum riski taşıyorum maalesef ki.
Umarım bebeğim erken doğmaz ve bu kadar antibiyotik bebeğime zarar vermiyordur, 26 yıllık yaşamımda kullandığım antibiyotiğin toplamını şu 4 ay içinde kullandım resmen
ama böyle de olmaz bazı meyveler,yemeklerdeki soğan sarımsak bile yakar. sen danış. benim hekimim kaliteli çikolata Ye faydalı bile dedi. çok abartmadan dedi. mutluluk hormonu salgiladigindan bebeğin de etkileniyor dedi bende yememeye çalışıyordum şimdi çok az az yiyorum canim isterse :)
canım yarın benimde dr randevum var aslında bugün gidicektim ama drun toplantısı olunca yarına kaldı herkes hayırlı haberlerle dner inşaAllah bende daha cinsiyetini öğrenmedim dün gecede uyku tutmadı heycandan bu gecede tutmaz :)
herkese iyi geceler
kızlar merhaba,
2 gündür giremiyordum, çok rahatsızlandım, hastanedeydim sizlere geçen gece hastaneye gitmeden haber verecektim ama gözümü açamıyordum neredeyse yazamadım hiçbirşey.
Geçmişidi okuyamadım henüz yaklaşık 50 sayfa var okumam gereken.
Bana ne olduğuna gelince, evvelsi gün akşam saat 9 gibi ateşim çıktı, benim sağlıklıyken ateşim 34,8-35,0 aralığındadır, ateşimi bir ölçütüm 38,8 çıktı neredeyse 4 derece fazla ve eşim evde yoktu o sırada uçakta istanbula dönüyordu. Eşimin gelmesini bekledim, gelirgelmez hastaneye gittik, idrar yolu enfeksiyonu yine oluşmuş,sadece 1 hafta enfeksiyonsuz geçirmiştim ve enfeksiyon maksimumda çıktı yine, ve ilk kez ateş oluştu, ateşte hamilelikte tehlikeli biliyorsunuz, hemen serum takıldı içine ateş düşürücü ve antibiyotik eklendi 3 saat sonra ateşim düştü, biraz daha bekleyelim dediler, ve 1 saat sonra tekrar ateşim çıktı bir daha aynı işlemler ertesi gün öğlen hastaneden ancak çıkabildik. Yeniden sabah akşam antibiyotik iğne olmaya başladım daha önce 7 iğne veriyordu doktorum bu sefer 14 iğneye çıkardı, doğurana kadar bu böyle devam edecek gibi görünüyor ve erken doğum riski taşıyorum maalesef ki.
Umarım bebeğim erken doğmaz ve bu kadar antibiyotik bebeğime zarar vermiyordur, 26 yıllık yaşamımda kullandığım antibiyotiğin toplamını şu 4 ay içinde kullandım resmen
ben geldim dr.dan bebişim gayet ii görünüyormuş. kız olduğunu öğrendim!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. yalnız plesentası çok aşağıda 8 hafta içinde 5 cm yukarı çıkması lazım aksi halde sezeryan dedi. ve ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı... gelecek perş. de detaylı ultrasonum var 20+6 oluyoruz o gün. erken değil heralde?
canım geçmiş olsun inş. bebeğine hiçbir şey olmaz. Allah sağlıkla kavuşturur sizi.
Kızlarrr ya benim tırnaklarım acayip oldu ya kırıldı çatladı çok zayıfladı 2 günde.. Bide rengi değişti sanki sarardı gibi... Bu bişeyin eksikliğini gösterir diye biliyorum ama neyindi hatırlamıyorum.. Zirt pır doktoru aramak istemiyorum adam illallah dicek artık
Genelde vitamin eksikliği derler ama zaten takviye olarak yeteri kadar alıyoruz ondan değildir.Hamilelikte hormanlar çok değişiyo benim tam tersi çok sert oldu tırnaklarım.Ben önemli bişey olduğunu zannetmiyorum canım ama bu konuda yinede çok bilgim yok.İnternette araştırdın mı bu konuyu hiç?
SLM KIZLAR NASILSINIZ
Bizde yeni doktordan geldik herşey yolunda oğluşum gayet sağlıklı ama ben fenayım çok halsizim öksürmekten mahfoldum soğuk algınlığı dedi doktorum bol c vitamini ve bitki çayı içmemi söyledi
araştırmadım cnm işyerindeyim şimdi,ewe gidince bakıcam..vitamin olark elevit kullanıyorum çok da iyi besleniyorum walla neden oldu annamadım.. du bakalım daha ne ewrimler geçirecez :)
teşekkürler canım narçiçeğimde var evde hemen demlim kendime bayılırım zatenGözün aydın canımSana da çok geçmiş olsun.toz zencefille balı karıştır öksürüğe iyi geliyor.Bi de bulabilirsen keçiboynuzu pekmezi ama doğalını bulmak zor olabilir.Hibiskus(nar çiçeği)çayında da bol c vitamini var,onu da içebilirsin canım.
ben cok kotu oksuruyorum yaaa.....
öksürürken karnım kasıklarım heryerım kasılıyo, dun gece bı uyandım uykumda nasıl delı gıbı öksuruyorum bı baktım karnım falan heryerım kasılmıs. çok ta korkuyorumıhlamur bal grıbı kestı ama oksurugum kaldı tavsiyesi olan varmı kızlar.
teşekkürler canım narçiçeğimde var evde hemen demlim kendime bayılırım zaten
teşekkürler canım narçiçeğimde var evde hemen demlim kendime bayılırım zaten
ayy okudum hemen girdim topiğe kızlar sakın nar nar çiçeği çayı vs şeyler tüketmeyin evet nar çok faydalı ama bizlere değil tecrübeyle sınandı..20 gün evvel gün aşırı nar çiçeği çayı içiyordum miğdemede iyi geliyordu ekşi olduğu için ama sonra kasık ağrım artmaya başladı ve geçmedi doktora gittik eşimle bir sıkıntı yok dedi yediklerin içtiklerini söyle son zamanlarda dedi çayıda ekleyince sen naptın rahim kaslarını gevşeten şey o çay iyiki erken farkettik dedi amannn lütfen dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?