2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gastriti reflusu olanlarda böyle başlıyor erkenden biraz daha büyüdükçe bebisler hepten mideye baskı yapicak ben şimdiden başladim. sende danış . ne kadar dikkat etsem de ufak tefek kaçırıyorum bazen bende asitli içecek içtiğim günler kapakcik hiç çalışmıyor gibi boğazıma kadar yandigim oluyor çok nadir içiyorum

Doğru ben de danışıyım.Minicik bi parça bitter çikolata yedim bin pişman oldum.Zaten yasak dr tatlı yeme dedi bana,hiç yemiyorum ama bi parça çikolata mideme de dokundu.Artık yemem zaten.Allah'tan canım tatlı istemiyor.

ama böyle de olmaz bazı meyveler,yemeklerdeki soğan sarımsak bile yakar. sen danış. benim hekimim kaliteli çikolata Ye faydalı bile dedi. çok abartmadan dedi. mutluluk hormonu salgiladigindan bebeğin de etkileniyor dedi bende yememeye çalışıyordum şimdi çok az az yiyorum canim isterse :)

canım çok çok geçmiş olsun
bende bir ara ateşlenmiştim dün doktor randevum vardı sordumn kendisine
40 derece ateş bebeği etkiler dedi
sana çok geçmiş olsun inşallah şifa bulurusn ve bir daha nüksetmez

Tabiki ben 3yıldır çiğ soğan,sarımsak yiyemiyorum.Pişmiş olunca ağrımıyo.Ben de bitter faydalı arada yemek gerekir diye bi parça yedim ama çok dokundu.Aç karnına da yemedim oysaki.Benim drum çikolata yeme demedi zaten şerbetli tatlı hamur işi gibi şeyleri yeme dedi.Ama canım hiç istemiyodu çikolata falan meyve dışında tatlı hiç bişey canım istemiyo (ki normalde çok yerdim)Bi de ekşi yiyince kız olur derler ama benim oğlum olcak

ben geldim dr.dan bebişim gayet ii görünüyormuş. kız olduğunu öğrendim!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. yalnız plesentası çok aşağıda 8 hafta içinde 5 cm yukarı çıkması lazım aksi halde sezeryan dedi. ve ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı... gelecek perş. de detaylı ultrasonum var 20+6 oluyoruz o gün. erken değil heralde?

canım geçmiş olsun inş. bebeğine hiçbir şey olmaz. Allah sağlıkla kavuşturur sizi.

Gözün aydın canım,sağlığı yerinde olsunda inş.Yukarı çıkar bence 8hafta uzun bi süre.Ben de normal doğum istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş.Detaylı ultrason 20.haftadansonra yapılıyomuş erken değil.

Kızlarrr ya benim tırnaklarım acayip oldu ya kırıldı çatladı çok zayıfladı 2 günde.. Bide rengi değişti sanki sarardı gibi... Bu bişeyin eksikliğini gösterir diye biliyorum ama neyindi hatırlamıyorum.. Zirt pır doktoru aramak istemiyorum adam illallah dicek artık

Genelde vitamin eksikliği derler ama zaten takviye olarak yeteri kadar alıyoruz ondan değildir.Hamilelikte hormanlar çok değişiyo benim tam tersi çok sert oldu tırnaklarım.Ben önemli bişey olduğunu zannetmiyorum canım ama bu konuda yinede çok bilgim yok.İnternette araştırdın mı bu konuyu hiç?

SLM KIZLAR NASILSINIZ

Bizde yeni doktordan geldik herşey yolunda oğluşum gayet sağlıklı ama ben fenayım çok halsizim öksürmekten mahfoldum soğuk algınlığı dedi doktorum bol c vitamini ve bitki çayı içmemi söyledi

araştırmadım cnm işyerindeyim şimdi,ewe gidince bakıcam..vitamin olark elevit kullanıyorum çok da iyi besleniyorum walla neden oldu annamadım.. du bakalım daha ne ewrimler geçirecez :)

Gözün aydın canımSana da çok geçmiş olsun.toz zencefille balı karıştır öksürüğe iyi geliyor.Bi de bulabilirsen keçiboynuzu pekmezi ama doğalını bulmak zor olabilir.Hibiskus(nar çiçeği)çayında da bol c vitamini var,onu da içebilirsin canım.

araştırmadım cnm işyerindeyim şimdi,ewe gidince bakıcam..vitamin olark elevit kullanıyorum çok da iyi besleniyorum walla neden oldu annamadım.. du bakalım daha ne ewrimler geçirecez :)

Evet canım daha neler olcak bakalım.Ben nerdeyse tırnaklarımı zor kesicem yakında o derece sertleşti.Sağlık sorunu olmasında bunlara alışırız

Vitaminden bahsetmisken elevit ya da decavit disinda bisey iciyor musunuz kizlar, dr bana demir hapi verdi balik yemege soz verdigim icin balik yagi vermedi, bakalim ins sozumu tutabilirim...

teşekkürler canım narçiçeğimde var evde hemen demlim kendime bayılırım zaten

geçmiş olsun canım muhakkak doktora girr arkadaşımda soğuk algınlığıydı öksürüğe çevirdii filann zaturre oldu hamilee o da
o yüzden bian önce git doktoraa öksürükte ateş gibi iyi değilmişş bebek için

teşekkürler canım narçiçeğimde var evde hemen demlim kendime bayılırım zaten

ayy okudum hemen girdim topiğe kızlar sakın nar nar çiçeği çayı vs şeyler tüketmeyin evet nar çok faydalı ama bizlere değil tecrübeyle sınandı..20 gün evvel gün aşırı nar çiçeği çayı içiyordum miğdemede iyi geliyordu ekşi olduğu için ama sonra kasık ağrım artmaya başladı ve geçmedi doktora gittik eşimle bir sıkıntı yok dedi yediklerin içtiklerini söyle son zamanlarda dedi çayıda ekleyince sen naptın rahim kaslarını gevşeten şey o çay iyiki erken farkettik dedi amannn lütfen dikkat edin

Yazını okur okumaz doktorumu aradım canım doktorum 2 fincan içebilirsin sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…