2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr nasılsınızz ??? bugğn bebişlerimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyımmm

günaydın kızlar, birazdan iğne olmaya gidicem, hızlandırılmış kahvaltımı yaparken bakınayım size dedim :) popom artık çok acıyor, iğne yapılmayan yeri kalmadı , galiba 30 u geçti olduğıum iğneler ve daha bir 13 tane var

inşaAllah yanlış değildir senin için ama drun vurulmanı istemiyor mu? tabi kendi kararın ama drumda 6. ayda vurulcaksın dedi bende vurulucağım

biz doğunca öğreniceğiz bebişimimizn cinsiyetini:))

benim doktorum bana aşıyı istemedi çokda isabet oldu, durduk yere mikrop verilmesini istemiyordum vücuduma.

Günaydııııınnn Topiğimizin Fıstık Annişleri

Görümcem bizdeydi.. Ya rabbim nasıl bi çene var kadında anlatamam. car car car car konuşup duruyo. yav bi dur motorun soğusun
Bişey beğenmez, gezmeye bayılır, pimpirikli.. vs vs. Bu küçük görümcem ve hiç sevmem.. Büyük görümcem gelsin 1 ay kalsın gıkım çıkmaz, o kadar severim. ama bu başka20:

neyse ki gitti. Eşim başvuru yaptığı yerlerden haber bekliyor.. öyle geçiyor işte günlerimiz.

Kontrole gidecek olanlar inşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz.

Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olur.Bugün kendimi eve hapsetmeyi düşünüyorum hava güneşli ama soğuk malum bende dökülüyorum hapşurmaktan ve öksürmekten mahfoldum burnum kıpkırmızı dokunduğum an canım çok yanıyor en iyisi evden dışarı çıkmamak

canım hoşgeldin özlettin valla kendini sen görümcenden bahsedince bizim gelinler geldi aklıma bizde 2 kız kardeşiz ben büyük görümce oluyorum gelinlerimiz anneme diyolarmış ablam gelsin aylarca kalsın ama kızkardeşim içinse çok konuşuyor anne diyolarmış aynen senin dediğin gibi gülüp geçiyoruz bizlerde ama haklılar doğru söze ne denirki hoş kendiside biliyor bu durumu zaten ...
eşin halen bekliyor demekki hayılrısı olsun canım inş. başvuru yaptıgı yerlerden en kısa zamanda haber alırsınız bu arada hasret giderin sizde hazır evde kalmışken

Slm canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz malum.Umarım eşin güzel haberler alır tez vakitte.Öpüyorum

canım yat dinlen bol bol bu illet hastalığın en iyi tedavisi dinlenmek hiç kalkma yerinden emii

canım yat dinlen bol bol bu illet hastalığın en iyi tedavisi dinlenmek hiç kalkma yerinden emii

Haklısın canm dinlenmek gerek ben şimdi 2 gün yatıp dinlenicem kendime gelicem pazartesi gitcem işe hopp akşam yine yatak döşek offf böle durumlarda çalışmak çok zor üstelik işyerim buz gibi klimalarımız bozuk 1 haftadır o yüzden böyle oldum zaten

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar... grip olan arkadaşlar geçmiş olsun. hafta sonunu değerlendirin ve bol bol dinlenin...
vitamin tüketin. bende hafta içi girdiğim bunalımdan çıkıyorum yavaş yavaş daha iyiyim... renkli ultrason için haftaya cumartesi bir görüntüleme merkezinden randevu aldım. umarım bebeğim daha iyidir...

günaydın kızlarr...bugün bende dökülüyorum..sabah bi çorba içtim bide stüe minoset..şimdi de yataktayım hiç niyetim yok çıkmayaaa

günaydın kızlarr...bugün bende dökülüyorum..sabah bi çorba içtim bide stüe minoset..şimdi de yataktayım hiç niyetim yok çıkmayaaa

oh dinlen canım. ne güzel hafta sonu tatiline denk geldi sizin hastalıklarınızda. geçmiş olsun...

canımm özlemişiz senii... eşin ve sizin için en hayırlı iş olur inş. canım...
gözün aydın görümcen gitmiş...

hastayken çalışmak kadar kötü birşey yoktur herhalde rapor al bari iyileşinceye kadar dinlen kendine gelince gidersin işe canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…