- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.601
günaydın kızlarr nasılsınızz ??? bugğn bebişlerimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyımmm
inşaAllah yanlış değildir senin için ama drun vurulmanı istemiyor mu? tabi kendi kararın ama drumda 6. ayda vurulcaksın dedi bende vurulucağım
biz doğunca öğreniceğiz bebişimimizn cinsiyetini:))
günaydın sanada cnm hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Günaydııııınnn Topiğimizin Fıstık Annişleri
Görümcem bizdeydi.. Ya rabbim nasıl bi çene var kadında anlatamam. car car car car konuşup duruyo. yav bi dur motorun soğusun
Bişey beğenmez, gezmeye bayılır, pimpirikli.. vs vs. Bu küçük görümcem ve hiç sevmem.. Büyük görümcem gelsin 1 ay kalsın gıkım çıkmaz, o kadar severim. ama bu başka20:
neyse ki gitti. Eşim başvuru yaptığı yerlerden haber bekliyor.. öyle geçiyor işte günlerimiz.
Kontrole gidecek olanlar inşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz.
Slm canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz malum.Umarım eşin güzel haberler alır tez vakitte.ÖpüyorumGünaydııııınnn Topiğimizin Fıstık Annişleri
Görümcem bizdeydi.. Ya rabbim nasıl bi çene var kadında anlatamam. car car car car konuşup duruyo. yav bi dur motorun soğusun
Bişey beğenmez, gezmeye bayılır, pimpirikli.. vs vs. Bu küçük görümcem ve hiç sevmem.. Büyük görümcem gelsin 1 ay kalsın gıkım çıkmaz, o kadar severim. ama bu başka20:
neyse ki gitti. Eşim başvuru yaptığı yerlerden haber bekliyor.. öyle geçiyor işte günlerimiz.
Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olur.Bugün kendimi eve hapsetmeyi düşünüyorum hava güneşli ama soğuk malum bende dökülüyorum hapşurmaktan ve öksürmekten mahfoldum burnum kıpkırmızı dokunduğum an canım çok yanıyoren iyisi evden dışarı çıkmamak
canım yat dinlen bol bol bu illet hastalığın en iyi tedavisi dinlenmek hiç kalkma yerinden emii
günaydın kızlarr...bugün bende dökülüyorum..sabah bi çorba içtim bide stüe minoset..şimdi de yataktayım hiç niyetim yok çıkmayaaa
oh dinlen canım. ne güzel hafta sonu tatiline denk geldi sizin hastalıklarınızda.geçmiş olsun...
Günaydııııınnn Topiğimizin Fıstık Annişleri
Haklısın canm dinlenmek gerek ben şimdi 2 gün yatıp dinlenicem kendime gelicem pazartesi gitcem işe hopp akşam yine yatak döşek offf böle durumlarda çalışmak çok zor üstelik işyerim buz gibi klimalarımız bozuk 1 haftadır o yüzden böyle oldum zaten
valla eğer kötü olursam gider rapor alırım h.içide kalkmam yataktnnn
Kızlarrrr merhaba... Ben de 2012 mart annesi olcam inşallah... oğluşumla beni de aranıza alır mısınızzzzz???
Kızlarrrr merhaba... Ben de 2012 mart annesi olcam inşallah... oğluşumla beni de aranıza alır mısınızzzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?