2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pıt pıtları hisseden arkadaşlar, bende şuan 19 hafta 2 gunluk oldum. bazen göbek alt bölgemde itme şeklinde bi pıtırtı hissediyorum çok anlık bişey.. bi kaç defa oldu 5 er dakika aralıklarla,, sizde de öyle mi oluyordu ilk zamanlarda.. merak ediyorumm bizim ufaklık nezaman tepki verecek diye:)

Vitaminden bahsetmisken elevit ya da decavit disinda bisey iciyor musunuz kizlar, dr bana demir hapi verdi balik yemege soz verdigim icin balik yagi vermedi, bakalim ins sozumu tutabilirim...

bana dr ferro sanol diye bi demir hapıda verdi elevit dışında..balık sevmiyo olsan bile yemeye gayret et cnm çook faydalı çünkü.. ingilterede bi araştırma yapılmış gbeliğinde düzenli olarak haftada 2 3 kez balık yiyen ve hiç yemeyenlerin çocukları 7 yaşına geldiklerinde bi teste tabi tutuluyolar..balık yiyen gebelerin çocuklarında gördüğünü anlama,anladığını yorumlama analiz etme yetnkleri ve ezberleri yemeyenlere oranla çok yüksek çıkmış. aradaki fark şaşırtıcı boyuttaymış. walla ben bunu öğrendikten sonra balığı haftada 3 e çıkardım eşimde çok sever zaten mutlaka yiyn arkadaşlar..ama somondan bi müddet uzak durmakta fyda war bi virüs saptanmış kanadadaki somonlarda..hamsi yiyin bol bol afiyet olsun

canım özelden yazamadığım için buraya yazdım
canım benimde aynen seninki gibi oldu ikili test ve diğer herşey normaldi doktor önemsiz gibi söyledi bende eve gelince netten bakınca beimde canım çok sıkılmıştı ama burda perinatoloj var doçent ona gittik ayrıntılı için idrar birikmesi gibi görnüyü dedi geçedebilir de geçmeyebilirde takip edelim dedi erkek bebekler anne karnında ve doğum sonrasında biraz şanssız oluyolarmış büyümezse sorun yokk dedi büyüceni zannetmiyorum dedi büyümüyoda ama çok rahatlattı bizi en kötü ihtimalle idrar yollarında küçük bi darlık vardır o da genelde geçiyomuş geşmezse büyüyünce küçük bi müdahele yapıyolarmış biz böbreğiyle çalışmasıyla ilgili bozukluk var diye korktuk öyle görünmüyo dedi çok şükür allah bebek bekleyen herkese ve bize bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

netice belli aslında ama bakalım beklices..bende kızdım saat 4 te çıktım eve geldim..bide resmi giyinmiştim oğlumda sıkıştı pantolonun içinde eve zor attım kendimi

Hayırlısı olsun inşallah... Sıkıştırma kuzumu.. Bende kızı alıp akşam oturmasına gitcem halamaaa :)) Tabi hala işte olduğumu sölememe gerek yok dimi? :)) 4te çıktın hee.. dünya sana güzel

git git değişiklik olsun..bende kalkiimde mama yapiimm..kocamcım gelir birazdan..öptüm şeker

arkadaşlar ii akşamlar herkese... biliyorsunuz bende enfeksiyon var ve kaşıntı. eczaneye danıştım bana temizleyici jel verdi. günde 2 kez kullanmamı önerdi? umarım faydası olur...

sağol canım. öyle tabi açıkçası daha 8 hafta varsa bu olumsuzluğu bana niye söyledi anlamadım... dr.umun ultrasonunda bebeğimi hiç bütün olarak göremiyorum verdiği görüntüler de hep kafası karnı uyluk kemiği falan... inş detaylı da detaylı görürüm :)

geçmiş olsun canım... hastalık zor acil şifalar diliyorum.

arkadaşlar ii akşamlar herkese... biliyorsunuz bende enfeksiyon var ve kaşıntı. eczaneye danıştım bana temizleyici jel verdi. günde 2 kez kullanmamı önerdi? umarım faydası olur...
bana doktorum bu gibi şeyler için bol bol su içmemi tavsiye etti saddece cnm bir detemizliğe dikkat etmemii..doğaruma kadar geçmez dedi sadece azalırmış inşallah sen de işe yarar
geçmiş olsun karabiberli balı da dene cnmm

tebrikler prenses annesioldun demek cnm inşallah plasenta yukarı çıkarr
geçmiş olsun tatlım yaa

faydası olursa iyi bence hem iyi bir spor plates doğumada yardımcı
ama drların hepsi farklı farklı konuşmasıda bana çok saçma geliyor hepsi farklı mı eğitim alıyor acaba?

canım çok geçmiş olsun bu idrar yolu enfeksiyonu bende de evlendikten sonra çıktı çok ağrısı oluyor rabbim şifa versin kendine ve bebeğine iyi bak

ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin iyi olmasına sevindim buarada benimde geçen ay aşağıdaydı bebeğim yat dedi dinlen beline yastık koy yat dedi o şekilde şimdi düzelmiş ama yinede yorulmayacaksın diyor drum sende yat dinlen sürekli canım

ben daha öğrenemedim yine,kız dedi ama kesin değil dedi drum daha anlayamadı geçen ay erkekti bu ayda kız olabilir dedi nese cinsiyet önemli değil tabi ama merak işte
gelişimi falan güzelmiş maaşaalah bebişime veeee 1 ayda 3 kilo almışım
tabi bunların yanında bebeğimi görmenin sevinci PAHA BİÇİLEMEZ

detaylı ultrason şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı 24. haftamda yapılacak bana

Son düzenleme:

canımm bende dün gittim doktora malesef benim doktorumda yine kıza benziyor dedi
kesin birşey söylemiyor sanırım yanılma ihtimalini düşünüyor
canım ben tetanoz aşısını sanırım yaptırmıcam
zaten hastanede steril koşullarda olucak doğumumuz
umarım yanlış bir karar vermemişimdir

Yarın 11.00 de benim de ayrıntılı ultrason var. Bakalım hem bebişi özledim hemde merak ediyorum ne çıkacağını.Hayırlısı...

inşaAllah yanlış değildir senin için ama drun vurulmanı istemiyor mu? tabi kendi kararın ama drumda 6. ayda vurulcaksın dedi bende vurulucağım

biz doğunca öğreniceğiz bebişimimizn cinsiyetini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…