- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.581
Yazını okur okumaz doktorumu aradım canım doktorum 2 fincan içebilirsin sorun olmaz dedi.
Vitaminden bahsetmisken elevit ya da decavit disinda bisey iciyor musunuz kizlar, dr bana demir hapi verdi balik yemege soz verdigim icin balik yagi vermedi, bakalim ins sozumu tutabilirim...
Naptın?hayırlı haberlerle inşallah?
arkadaşlar netten araştırdım ama böbreklerde idrar birikmesi çok kötü bişey diye anlatılıyor. bu geçmezse anne karnında bebeğe müdahale bile yapılabilirmiş... bebekte böbrek gelişmez ve böbrek yetmezliği olurmuş diyor. ama doktorum bu şekilde bişeyden bahsetmedi birdahaki geldiğinde tekrar bakarız dedi geçmişmi diye...
gelmediler şeker:) boşuna bekledik..avukatın ofisnde buluştular
Hadi yaae size neticeyi pazartesine kaldı deme?
netice belli aslında ama bakalım beklices..bende kızdım saat 4 te çıktım eve geldim..bide resmi giyinmiştim oğlumda sıkıştı pantolonun içinde eve zor attım kendimi
Hayırlısı olsun inşallah... Sıkıştırma kuzumu.. Bende kızı alıp akşam oturmasına gitcem halamaaa :)) Tabi hala işte olduğumu sölememe gerek yok dimi? :)) 4te çıktın hee.. dünya sana güzel
git git değişiklik olsun..bende kalkiimde mama yapiimm..kocamcım gelir birazdan..öptüm şeker
Gözün aydın canım,sağlığı yerinde olsunda inş.Yukarı çıkar bence 8hafta uzun bi süre.Ben de normal doğum istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş.Detaylı ultrason 20.haftadansonra yapılıyomuş erken değil.
SLM KIZLAR NASILSINIZ
Bizde yeni doktordan geldik herşey yolunda oğluşum gayet sağlıklı ama ben fenayım çok halsizim öksürmekten mahfoldum soğuk algınlığı dedi doktorum bol c vitamini ve bitki çayı içmemi söyledi
bana doktorum bu gibi şeyler için bol bol su içmemi tavsiye etti saddece cnm bir detemizliğe dikkat etmemii..doğaruma kadar geçmez dedi sadece azalırmış inşallah sen de işe yarararkadaşlar ii akşamlar herkese... biliyorsunuz bende enfeksiyon var ve kaşıntı. eczaneye danıştım bana temizleyici jel verdi. günde 2 kez kullanmamı önerdi? umarım faydası olur...
geçmiş olsun karabiberli balı da dene cnmmSLM KIZLAR NASILSINIZ
Bizde yeni doktordan geldik herşey yolunda oğluşum gayet sağlıklı ama ben fenayım çok halsizim öksürmekten mahfoldum soğuk algınlığı dedi doktorum bol c vitamini ve bitki çayı içmemi söyledi
tebrikler prenses annesioldun demek cnm inşallah plasenta yukarı çıkarrben geldim dr.dan bebişim gayet ii görünüyormuş. kız olduğunu öğrendim!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. yalnız plesentası çok aşağıda 8 hafta içinde 5 cm yukarı çıkması lazım aksi halde sezeryan dedi. ve ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı... gelecek perş. de detaylı ultrasonum var 20+6 oluyoruz o gün. erken değil heralde?
geçmiş olsun tatlım yaakızlar merhaba,
2 gündür giremiyordum, çok rahatsızlandım, hastanedeydim sizlere geçen gece hastaneye gitmeden haber verecektim ama gözümü açamıyordum neredeyse yazamadım hiçbirşey.
Geçmişidi okuyamadım henüz yaklaşık 50 sayfa var okumam gereken.
Bana ne olduğuna gelince, evvelsi gün akşam saat 9 gibi ateşim çıktı, benim sağlıklıyken ateşim 34,8-35,0 aralığındadır, ateşimi bir ölçütüm 38,8 çıktı neredeyse 4 derece fazla ve eşim evde yoktu o sırada uçakta istanbula dönüyordu. Eşimin gelmesini bekledim, gelirgelmez hastaneye gittik, idrar yolu enfeksiyonu yine oluşmuş,sadece 1 hafta enfeksiyonsuz geçirmiştim ve enfeksiyon maksimumda çıktı yine, ve ilk kez ateş oluştu, ateşte hamilelikte tehlikeli biliyorsunuz, hemen serum takıldı içine ateş düşürücü ve antibiyotik eklendi 3 saat sonra ateşim düştü, biraz daha bekleyelim dediler, ve 1 saat sonra tekrar ateşim çıktı bir daha aynı işlemler ertesi gün öğlen hastaneden ancak çıkabildik. Yeniden sabah akşam antibiyotik iğne olmaya başladım daha önce 7 iğne veriyordu doktorum bu sefer 14 iğneye çıkardı, doğurana kadar bu böyle devam edecek gibi görünüyor ve erken doğum riski taşıyorum maalesef ki.
Umarım bebeğim erken doğmaz ve bu kadar antibiyotik bebeğime zarar vermiyordur, 26 yıllık yaşamımda kullandığım antibiyotiğin toplamını şu 4 ay içinde kullandım resmen
anaaaamm 5 erkek mi eyvah eyvahhaaa ne iş ben de ilk defa kayınvalidemle otururken hissetmiştim14 haftalıktım ozaman bayram zamanıydı galiba..bu babaannelerde şeytan tüyümü var ne torunları hemen tepki veriyorr
walla şeytan tüyünü bilemem de çok gürültü war o kesin,5 erkek kardeş bunlar eşleri çocukları baya bi kalabalıktı,yawrucum korktu heralde sesten :44:
geçmiş olsun canım bel kayması için
benim bildiğim belimde bir sorun yok ama özellikle akşamlaro çok ağrım oluyor
pilatesin beline yararı olur mu kayma varsa ?
Sagolasin cnm.yarin daniscam doktora.ortopedist faydasi olmaz surekli dikkat etmen lazim demisti.annemin diyetisyeni olur mu oyle sey durusu duzelttigi icin beli rahatlatir dedi.bakalim kadin dogumcu ne dicek:)ama bence f.aydasi oluyodur.tek basima yapmak istemiyorum salonda bulamadm aklima yatan olee istee...
kızlar merhaba,
2 gündür giremiyordum, çok rahatsızlandım, hastanedeydim sizlere geçen gece hastaneye gitmeden haber verecektim ama gözümü açamıyordum neredeyse yazamadım hiçbirşey.
Geçmişidi okuyamadım henüz yaklaşık 50 sayfa var okumam gereken.
Bana ne olduğuna gelince, evvelsi gün akşam saat 9 gibi ateşim çıktı, benim sağlıklıyken ateşim 34,8-35,0 aralığındadır, ateşimi bir ölçütüm 38,8 çıktı neredeyse 4 derece fazla ve eşim evde yoktu o sırada uçakta istanbula dönüyordu. Eşimin gelmesini bekledim, gelirgelmez hastaneye gittik, idrar yolu enfeksiyonu yine oluşmuş,sadece 1 hafta enfeksiyonsuz geçirmiştim ve enfeksiyon maksimumda çıktı yine, ve ilk kez ateş oluştu, ateşte hamilelikte tehlikeli biliyorsunuz, hemen serum takıldı içine ateş düşürücü ve antibiyotik eklendi 3 saat sonra ateşim düştü, biraz daha bekleyelim dediler, ve 1 saat sonra tekrar ateşim çıktı bir daha aynı işlemler ertesi gün öğlen hastaneden ancak çıkabildik. Yeniden sabah akşam antibiyotik iğne olmaya başladım daha önce 7 iğne veriyordu doktorum bu sefer 14 iğneye çıkardı, doğurana kadar bu böyle devam edecek gibi görünüyor ve erken doğum riski taşıyorum maalesef ki.
Umarım bebeğim erken doğmaz ve bu kadar antibiyotik bebeğime zarar vermiyordur, 26 yıllık yaşamımda kullandığım antibiyotiğin toplamını şu 4 ay içinde kullandım resmen
ben geldim dr.dan bebişim gayet ii görünüyormuş. kız olduğunu öğrendim!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. yalnız plesentası çok aşağıda 8 hafta içinde 5 cm yukarı çıkması lazım aksi halde sezeryan dedi. ve ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı... gelecek perş. de detaylı ultrasonum var 20+6 oluyoruz o gün. erken değil heralde?
canım geçmiş olsun inş. bebeğine hiçbir şey olmaz. Allah sağlıkla kavuşturur sizi.
faydası olursa iyi bence hem iyi bir spor plates doğumada yardımcı
ama drların hepsi farklı farklı konuşmasıda bana çok saçma geliyor hepsi farklı mı eğitim alıyor acaba?
canım çok geçmiş olsun bu idrar yolu enfeksiyonu bende de evlendikten sonra çıktı çok ağrısı oluyor rabbim şifa versin kendine ve bebeğine iyi bak
ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin iyi olmasına sevindim buarada benimde geçen ay aşağıdaydı bebeğim yat dedi dinlen beline yastık koy yat dedi o şekilde şimdi düzelmiş ama yinede yorulmayacaksın diyor drum sende yat dinlen sürekli canım
ben daha öğrenemedim yine,kız dedi ama kesin değil dedi drum daha anlayamadı geçen ay erkekti bu ayda kız olabilir dedi nese cinsiyet önemli değil tabi ama merak işte
gelişimi falan güzelmiş maaşaalah bebişime veeee 1 ayda 3 kilo almışım
tabi bunların yanında bebeğimi görmenin sevinci PAHA BİÇİLEMEZ
detaylı ultrason şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı 24. haftamda yapılacak bana
canımm bende dün gittim doktora malesef benim doktorumda yine kıza benziyor dedi
kesin birşey söylemiyor sanırım yanılma ihtimalini düşünüyor
canım ben tetanoz aşısını sanırım yaptırmıcam
zaten hastanede steril koşullarda olucak doğumumuz
umarım yanlış bir karar vermemişimdir
inşaAllah yanlış değildir senin için ama drun vurulmanı istemiyor mu? tabi kendi kararın ama drumda 6. ayda vurulcaksın dedi bende vurulucağım
biz doğunca öğreniceğiz bebişimimizn cinsiyetini:))
Süper olur bencee:)Bir kaç arkdaşımız daha vardı onlar da katılırlar bize hamileyim ben vardı hatırladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?