- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.621
ay ne çok oğluşu olacak var dimiii aramızdaaaa...kızlar daha az sankiii..
Biri bizi mi çaadı?? Kızım ve ben geldik evet noolmuş :)) Günaydınn
gittinizmi bakiiimm kızımla gezmelereeeee
Gittik teesesiii :)) kalabalığı görünce hiç kımıldamı bizimki :)) korktu galiba yawrum ilk kez bu kadar sesi bi arada duydu :))
bizde sabah beri ayaktayız..baba kalkıyo bizimkide ona birlikte kalkıyo ne hikmetseee..oğlum yat diyorum uyuyalım biraz daha yookk tepikliyo içerden..yatakta keyif yapıyos oğluşumla..ben hastayım zaten..hiiç kıpırdamaya halim yok
Bencede sen bugün yat sadece dinlen biraz.. yakın olsak ben sana bi çorba yapar getirirdim bişeyciin kalmazdı(
hoşbuldukkk:) çok geç kalmışım buraya gelmek için... Ama iş güç koşturmaca falan derken bi baktım 6. ayımıza girmişiz maaşallah... keşke baştan beri aranızda olsaydım... geride kalanları okumak zor olcak:)düşünmemiz lazım...hımm alsak mı kızlar...heheheh şaka..hoşgeldin...
Kızlar şu çizelgeleri nasıl yapıyoruz? ticker factory de hazırladım ama nereye yapıştırcam?
Kızlar şu çizelgeleri nasıl yapıyoruz? ticker factory de hazırladım ama nereye yapıştırcam?
tamam canım çok saol:) bi bakiim..Google a yazarsan tarifi çıkıyo.. kadınlar kulübü çizelge yapma falan..
ay benim ne kadar çok işim var yaaaa....kış temizliğine kalkmam lazımmmmm.....
oldu galibaaaa:)) Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... Çoğunuz dinlenmede galiba bugün... Ben yine işyerindeyimNeyse ki az kaldı öğlen çıkıyorum... oğlum da kıpraşıp duruyo yaaa sıkıldı tabi artık:)
Yaa sorma Ayça benimde öle.. Ama canım hiç bişey yapmak istemiyo.. Kışlıkları bile çıkaramadım daha(
aybaşında temizlikçi bulmam lazımmm...halıları yıkamaya veriicemm..benim koltuk kılıfları sökülüyo onları yıkicaam perdeleri yıkiicamm..bide güzel temizlik oldu mu mis olur eviimmm
Bende burda bi kadın buldum ama kadın çok yoğun bayramdan beri bi denk getirip buluşamadık :) bana sadece haftasonları uygun kadında haftasonları hep dolu oluyomuş.. nası olcak bilmiom.. eski mahallemizde ne güzel vardı tanıdık kadınımız burda daha 5 aydır oturuos hiç bilmiom.. olmadı iş başa düşcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?