2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gittik teesesiii :)) kalabalığı görünce hiç kımıldamı bizimki :)) korktu galiba yawrum ilk kez bu kadar sesi bi arada duydu :))

bizde sabah beri ayaktayız..baba kalkıyo bizimkide ona birlikte kalkıyo ne hikmetseee..oğlum yat diyorum uyuyalım biraz daha yookk tepikliyo içerden..yatakta keyif yapıyos oğluşumla..ben hastayım zaten..hiiç kıpırdamaya halim yok

Bencede sen bugün yat sadece dinlen biraz.. yakın olsak ben sana bi çorba yapar getirirdim bişeyciin kalmazdı (

Bencede sen bugün yat sadece dinlen biraz.. yakın olsak ben sana bi çorba yapar getirirdim bişeyciin kalmazdı (

hee sana da bulaşsın sonraa dimii..yaptım çorba içtim sabah..minoset içtim btanede..eğer çok kötü olrsam doktora giderim zaten..rapor çakarım bide..yatarım evde ohh..

düşünmemiz lazım...hımm alsak mı kızlar...heheheh şaka..hoşgeldin...
hoşbuldukkk:) çok geç kalmışım buraya gelmek için... Ama iş güç koşturmaca falan derken bi baktım 6. ayımıza girmişiz maaşallah... keşke baştan beri aranızda olsaydım... geride kalanları okumak zor olcak:)

oldu galibaaaa:)) Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... Çoğunuz dinlenmede galiba bugün... Ben yine işyerindeyim Neyse ki az kaldı öğlen çıkıyorum... oğlum da kıpraşıp duruyo yaaa sıkıldı tabi artık:)

Bu oğlanlar hep kıpır kıpır zaten.. bizim kızlar uyuyo :)) hiç hareket yok..

Yaa sorma Ayça benimde öle.. Ama canım hiç bişey yapmak istemiyo.. Kışlıkları bile çıkaramadım daha (

aybaşında temizlikçi bulmam lazımmm...halıları yıkamaya veriicemm..benim koltuk kılıfları sökülüyo onları yıkicaam perdeleri yıkiicamm..bide güzel temizlik oldu mu mis olur eviimmm

aybaşında temizlikçi bulmam lazımmm...halıları yıkamaya veriicemm..benim koltuk kılıfları sökülüyo onları yıkicaam perdeleri yıkiicamm..bide güzel temizlik oldu mu mis olur eviimmm

Bende burda bi kadın buldum ama kadın çok yoğun bayramdan beri bi denk getirip buluşamadık :) bana sadece haftasonları uygun kadında haftasonları hep dolu oluyomuş.. nası olcak bilmiom.. eski mahallemizde ne güzel vardı tanıdık kadınımız burda daha 5 aydır oturuos hiç bilmiom.. olmadı iş başa düşcek gibi

bende benimkini kovdum şimdi kadın bulamıyorum...bütüngün çekirdek yiyip kadın programı seyrediyodu..yakaladım bende bikaç sefer..hadid dedim güle güle sanaa...valla ben elimi sürmem..sende saçmalama koca göbeğinle temizlik mi yapcan bide

Ben 3. 4. aylarımda çok kötüydüm haftada 1 yarım gün kadın geliyodu... hiç bişey yapmadım... aslında bulantım sadece 1 ay sürdü ama iş yapasım yoktu yorgunluk falan dizboyuydu... Şimdi kadın arıyo geliyim mi diye ben yok gelme haftaya gel ben yaptım diyorum:) öyle bi enerji geldi ki maaşallah... hep böyle olsa sonuna kadar yaa:) ama 2 ay sonra ağırlaşırız bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…