- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.501
canım tşk. iyi olmuş hepsini görebiliyoruz ellerine sağlıkNeyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
hepimiz SAT tarihimizi tahmini doğum tarihimizi biliyoruz ama yinede bunu kopyalayım dedim..
tek sayfada tüm haftaları görmek çok rahat olmuş..
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin Rabbim. Yarın güzel haberlerle bekliyoruz burda seniiiMerhabalar arkadaslar, biz de yaklasik 1 senedir bebek istemis ama olmamisti tam gelecek ay asilama yapalim dedik o ay hamile kaldim:) cok mutluyum ve heyecanliyim, birazda korkuyorum tabi kotu bisey olur diye. Suab 6 haftalik hamileyim. Tahmini dogum tarihi 23 mart. Yarin ilk defa doktora gidicez, kendi doktoruma randevy alamadim baska bir doktora gidicem ilk randevu icin o yuzden biraz tedirginim. Insallah keseyi gorebiliriz karindan bir sorun cikmaz. Ilk randevuda test yapmiyorlar 2. De yapiyorlar galiba dimi, ac gitmeme gerek var mi sizce randevum 12 de.Umarim hepimiz cok saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirir, saglikli bebislerimuzi kucagimiza aliriz insallah:)Hepinizi tebrik ediyorum :)
canım tşk. iyi olmuş hepsini görebiliyoruz ellerine sağlık
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin Rabbim. Yarın güzel haberlerle bekliyoruz burda seniii
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugünn
ben bugün bebişlerimi görmeye gidecegim dr. kızlar öğleden sonra randevum var dua edin bana iyi göreyim meleklerimi
Çok sağol hayatım, inşallah çok iyi, çok sağlıklıdır bebişlerin, senin de güzel haberlerini bekliyoruz
ben bugün bebişlerimi görmeye gidecegim dr. kızlar öğleden sonra randevum var dua edin bana iyi göreyim meleklerimi
Lachesis tebrik ederim canım bugün ultrasona gireceksen çok su iç sıkışık olunca daha net görülüyor inşallah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim hepimizin meleklerini korusun
günaydın canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini bekliycez dört gözle senin pıtı pıtı pıt pıtlar iki kat olacak inşallah
günaydın güzel annişler...
ayyy ne güzel bebişlerini görmeye gidecekler var. ben perşembe gidicem 8. haftamız biticek ogün kontrolümüz var, iple çekiorum çok merak ediorum büyümüşmü bebişim die
Ben bugün bebişlerimi görmeye gidecegim dr. Kızlar öğleden sonra randevum var dua edin bana iyi göreyim meleklerimi
hakkatten insan meraktan ölüyor nedense inş. sende bebişini büyümüş şekilde görüp döneceksin canım
Mavicim canım benim. Nasıl sevindim anlatamam. Senden haber varmı diye bakınıyordumki güzel haberlerini gördümmm
Şu doktorun adını yaz da deşifre edelim burda. Kimse gitmesin. Hatta gidelim dövelim
Canım benim aman dikkat et kendine. Sakın ağır işler falan yapayım deme.
Merhaba senin adına çok sevindim benim de doğum 24 Mart gözüküyor. Yarın randevum var. Umarım güzel haberler alırız.
Bu arada pardon 5 haftalık hamileyim, heyecandan yanlış yazmışım :26:
güzel haberlerle gelin inşallah...güzel güzel büyüsün kuzular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?