2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

hepimiz SAT tarihimizi tahmini doğum tarihimizi biliyoruz ama yinede bunu kopyalayım dedim..
tek sayfada tüm haftaları görmek çok rahat olmuş..
canım tşk. iyi olmuş hepsini görebiliyoruz ellerine sağlık
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin Rabbim. Yarın güzel haberlerle bekliyoruz burda seniii

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugünn

ben bugün bebişlerimi görmeye gidecegim dr. kızlar öğleden sonra randevum var dua edin bana iyi göreyim meleklerimi

canım tşk. iyi olmuş hepsini görebiliyoruz ellerine sağlık

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin Rabbim. Yarın güzel haberlerle bekliyoruz burda seniii

ben bugün bebişlerimi görmeye gidecegim dr. kızlar öğleden sonra randevum var dua edin bana iyi göreyim meleklerimi

Çok sağol hayatım, inşallah çok iyi, çok sağlıklıdır bebişlerin, senin de güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini bekliycez dört gözle senin pıtı pıtı pıt pıtlar iki kat olacak inşallah

günaydın güzel annişler...
ayyy ne güzel bebişlerini görmeye gidecekler var. ben perşembe gidicem 8. haftamız biticek ogün kontrolümüz var, iple çekiorum çok merak ediorum büyümüşmü bebişim die

Lachesis tebrik ederim canım bugün ultrasona gireceksen çok su iç sıkışık olunca daha net görülüyor inşallah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim hepimizin meleklerini korusun

Son düzenleme:

hakkatten insan meraktan ölüyor nedense inş. sende bebişini büyümüş şekilde görüp döneceksin canım

hakkatten insan meraktan ölüyor nedense inş. sende bebişini büyümüş şekilde görüp döneceksin canım

inş cnm. senin ikizlerin olucak dimi yaa ne tatlı. bende ikiz istiyordum bizim ailede çok fazla ikiz var eşimin ailesinde de var. ama bizimki tek bebiş:) belki 2. hamileliğim de ikiz olur çok sevinirim valla

çok sağol canım allah razı olsun...rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayı nasip etsin inşallah...
doktoru değil ama hastaneyi ifşa ediyorum medicalpark bahçelievler...kimse gitmesin bence...iki dakikada 458 tl lik test istedi bide benden...ve bu testlerin içinde beta hcg bile vardı düşün yanii..
6 haftalık gebelik beta hcg ile takip edilmez ki yaaa...artık kese görünüyor bebek görünüyor...maksat para yani..
üstelik bide diyor ki muhtemelen düşük çıkacak değerin çünkü bebek beslenemiyor diyor...salak

rabbim yavrularımızı bize bağışlasın...sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat eylesin inşallahh...
böyle doktorlardanda korusun bizi...

günaydın kızlar

lachesis hoşgeldin aramıza inşallah doktordan güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin

uhdecim sen de bir an önce git gel de getir bize yeni haberler heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecek doktor.

ay benim günüm de gelsin bir an önce yaa çok merak ediyorum...

Günaydın güzel anne adayları. Benim uyku düzenim iyice şaştı, tatil olunca bir de uyuduğum uyandığm saat belli değil. Sızıp kalıyorum çoğu zaman

herkese günaydın.. doktora gidecekler inşallah güzel haberlerini getirirler biz de okuyup mutlu oluruz :) ben henüz pıt pıtları duymadım ama burdan okudukça öyle heyecan yapıyorumki anlatamam.. bayanlar tam olarak ne zaman kesin duyulabilir pıtpıtlar bilginiz var mı.. benim memlekette gittiğim doktor gelişimi yavaş iki hafta sonra git dedi ama bir türlü geçmiyo bir haftası bitti diğer haftada geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…