2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım ben de sadece test yaptım. Çarşamba günü gittim hastaneye kan vereyim dedim makineleri bozukmuş haftaya alırsın dedi. Ben de sinir oldum vermedim kan 10 gün içinde de başka bir hastaneye bile gidemiyormuşum. Tıp merkezi var yakında oraya gitmediğime pişman oldum sonra da gitmedim.Ben doktorun muayenehanesine gideceğim telefondaki kıza ne zaman geleyim keseyi görmek için dedim cumartesi gözükür dedi. 7. haftayı bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum en azından keseyi görürsem biraz rahatlarım. Yazarım döndükten sonra doktorun söylediklerini. Bu arada ben Nisan ayında bu doktora gitmiştim tüm testlerimi yaptırmıştım. Folik asiti o zaman başlatmıştı bana hamilelikten önce başlamak gerekiyor demişti. Gerçi ben sıkılıp son zamanlarda biraz savsakladım ama olsun. Sağlık ocağına kaydımı yaptırdım hemen beslenmeyle ilgili broşür verdiler ona uymaya çalışıyorum daha mide bulantım yok yiyebiliyorum. Broşürün üstünde kocaman bir hamile göbeği var görünce çok heyecenlandım. Ayyy çenem düştü neyse yine yazarım gelişmeleri bu arada hangi şehirdesin ki başka bir yere gideceksin? Ben Bursa'dayım.

aa ben de bursadayım cnm hangi doktora gidiyorsun

aa ben de bursadayım cnm hangi doktora gidiyorsun

Faruk Dinçşahin Çekirge Devlet Hastenesi doktoru. Aslında tam karar vermedim daha bir kere gittim pozitif güleryüzlü sorduğuna cevap veren bir doktor. Ama yarın gittiğimde karar vermeyi düşünüyorum bir de Dorukta Sevil Paker var. İkisi arasında kaldım. Doğum yapacağım yer konusunda emin olamıyorum. Hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını göreyim de ondan sonra karar veririm doktorun tavrına göre. Sen hangi doktora gidiyorsun?

yani kendimiz için demi kayısı suyu ve soda bizim gazımız içinmi canım kafam karıştı yoksa bebeğede sütle geçecek onunda gazı olmasın diyemi ?

yani kendimiz için demi kayısı suyu ve soda bizim gazımız içinmi canım kafam karıştı yoksa bebeğede sütle geçecek onunda gazı olmasın diyemi ?

canım kendimiz için gazı kolay çıkarmak için sütlede tabii bebeğede geçecek ama ona ne etki yapar bilmiyorum inanki

kızlar birde sağlık ocağındaki aile hekiminize hamile olduğunuzu bildirin yoksa onlara sağlık bakanlığından ceza geliyormuş gebeleri takip ediyorlar buda iyi bişey ilgileniyorlar

ama izin almam lazım ben nasıl gitcemki bi arkadaş normal devlet hastanesine gitti sağlık ocağından aramışlar hamileymissiniz gelin kaydınızı yapalım diye benide ararlarmı acaba ?

ben de doruk yıldırım da gizem yıldırım a gidicem 2 ağustos da.

ama izin almam lazım ben nasıl gitcemki bi arkadaş normal devlet hastanesine gitti sağlık ocağından aramışlar hamileymissiniz gelin kaydınızı yapalım diye benide ararlarmı acaba ?

sağlık ocağından beni daha hamile kalmadan önce aramışlardı hamilelik çağındaki kadınları arıyorlar gebe kalırsanız haber verin diyorlar yoksa onlar ceza alıyormuş bakanlıktan ilgilenmediler diye sanırım doktor öyle demişti mutlaka bildir demişti bende gittim hep küçücük bebişler gelmişti aşı için viyak viyak ağlıyolardı ebeler baya ilgili ama sana neler yapman gerektiğini falan söylüyolar. bide 9 aylık gününü bekleyen bi hamile vardı yazık çok sıcakya nasıl şişmiş heryeri ödem yapmış vucudu, gün bekliyodu böyle işte benim sağlık ocağı maceram onlarda kan testi falan yapıyorlar.

Son düzenleme:

sağlık ocakları çok güzel ilgileniyor zaten.kilonuzu tansiyonunuzu ölçüyorlar.yanlış hatırlamıyorsam ilk hamileliğimde bebeğin kalbinide dinletiyorlardı.

arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
tabi ben bu kez sevinçten deli gibi ağlamaya başladım...
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni)bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah hepimizin bebeklerini korusun...

canım gözün aydın Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş..

açar açmaz ne güzel bi haberle karşılaştım. maşallah size.
umarım artık sıkıntı yapmazsın hiçbişeyi..
ben diyorum hep USG YE BAKAN DOKTOR çok önemli diye.. sizi değilde o ilk gittğin doktoru dövesim geldi bak şimdi.

yok balımmm yaaaa bizim sağlık ocağı herşeyden bi haber gittim bi gün aile hekimi yok ortada saatlerce bekledim başka bi hekim baktı oda öylesine...bi şeye sinirlendim ama neye hatırlamıyorum terör estirmiştim bi daha gitmedim

senin suçun yok sana o kadar para alıp salakça şeyler söyleyen dr paralanmalı asıl ayyyyy şikayet etttt ne demek yaaa adamın dedikleri nasıl strese sokmuştur nasıl üzülmüşsündür perişan olmuşsundur buna hakkı yokki ????

Ayy çok sevindim. Dün okumuştum yazdıklarını aklımdaydın. Tanımıyorum ama inan bir arkadaşımın haberini almış kadar sevindim. Bundan sonra kendini hiçbir şey için üzme kendine ve bebeğine iyi bak.

çokk şükür canım bak boşuna üzüldün bebişide üzdün bırakmaz o seni gördünmü allah kucağına almayı nasip etsin inşallah valla çokk sevindim

benim de pollyannaa gibi ilk doktoru dövesim geldi zaten tedirginiz daha da telaş ettirmeye ne gerek var.. ikinci doktoru da tebrik etmek gerek demekki herşey para değil bunun farkında allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
az önce sağlık ocağına gittim hemşire gerçekten çok güzel ilgilendi bilgilendirme yaptı doktor önerisinde bile bulundu :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun ...bundan sonra hiç moral bozmak yok...
sabahtan beri hiç bişey yemedim üzüntüden eve gelir gelmez size yazdım ...bi şeyler yiyeyim...
sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…