- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.461
merhaba canım beni satım da 19 haziran.doğum da 25 mart. ben sadece test yaptm ve sağlık ocağına gidip kaydını yaptrıp folik asit aldım. kalbi de atmaya başlasın öyle gideyim dr.uma diyorum bakalım.7. haftada gidicem.doktorum başka bi şehirde maalesef ha demeyle gidilmiyor.cumartesi haberlerini bekliyorum..seni dikkatle takip edeceğimm.
Merhaba canım ben de sadece test yaptım. Çarşamba günü gittim hastaneye kan vereyim dedim makineleri bozukmuş haftaya alırsın dedi. Ben de sinir oldum vermedim kan 10 gün içinde de başka bir hastaneye bile gidemiyormuşum. Tıp merkezi var yakında oraya gitmediğime pişman oldum sonra da gitmedim.Ben doktorun muayenehanesine gideceğim telefondaki kıza ne zaman geleyim keseyi görmek için dedim cumartesi gözükür dedi. 7. haftayı bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum en azından keseyi görürsem biraz rahatlarım. Yazarım döndükten sonra doktorun söylediklerini. Bu arada ben Nisan ayında bu doktora gitmiştim tüm testlerimi yaptırmıştım. Folik asiti o zaman başlatmıştı bana hamilelikten önce başlamak gerekiyor demişti. Gerçi ben sıkılıp son zamanlarda biraz savsakladım ama olsun. Sağlık ocağına kaydımı yaptırdım hemen beslenmeyle ilgili broşür verdiler ona uymaya çalışıyorum daha mide bulantım yok yiyebiliyorum. Broşürün üstünde kocaman bir hamile göbeği var görünce çok heyecenlandım. Ayyy çenem düştü neyse yine yazarım gelişmeleri bu arada hangi şehirdesin ki başka bir yere gideceksin? Ben Bursa'dayım.
aa ben de bursadayım cnm hangi doktora gidiyorsun
ne demek canım benim.. Birde doğuma 1 gün kala allah izin verirse evde kendim hazırlıycam kayısı suyu, komposto filan. Doğumdan en az 6 saat kadar önce gıdayı kestiriyorlar, bende evde içer giderim inşallah, birde hava zaten soğuk olacağı için yanımıza da alırız, bozulmaz.
Yaa daha çooook uzun yol var önümüzde ama bunları düşünmek bile heyecanlandırıyor insanı
yani kendimiz için demi kayısı suyu ve soda bizim gazımız içinmi canım kafam karıştı yoksa bebeğede sütle geçecek onunda gazı olmasın diyemi ?
[ı]ben gittim form dolduruyor ebe sorular soruyor sana kaydını yapıyor canım[/ı]
kızlar keseyı ne zaman gördünüz?
bız suan 5+3 ve bugun kanımı alıracam en az BEta hcg değerim 1500lerde olur.... sizce görebılcezmı bugun keseyi?
tbrklerrr kızlar sağlık ocağı konusunda duyarlılığınız için hepiniz gidin kaydınızı yaptırın uhdecim 14. hftaya kadar kaydını olman gerekio sağlık ocağına bi sağlık ocağı hemşiresi olarak bu grevi kendime borç bilirim:))))
kızlar birde sağlık ocağındaki aile hekiminize hamile olduğunuzu bildirin yoksa onlara sağlık bakanlığından ceza geliyormuş gebeleri takip ediyorlar buda iyi bişey ilgileniyorlar
pekı kayıt olmazsak ne oluyor ben calısıyorum vaktım yokkı
Faruk Dinçşahin Çekirge Devlet Hastenesi doktoru. Aslında tam karar vermedim daha bir kere gittim pozitif güleryüzlü sorduğuna cevap veren bir doktor. Ama yarın gittiğimde karar vermeyi düşünüyorum bir de Dorukta Sevil Paker var. İkisi arasında kaldım. Doğum yapacağım yer konusunda emin olamıyorum. Hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını göreyim de ondan sonra karar veririm doktorun tavrına göre. Sen hangi doktora gidiyorsun?
ama izin almam lazım ben nasıl gitcemki bi arkadaş normal devlet hastanesine gitti sağlık ocağından aramışlar hamileymissiniz gelin kaydınızı yapalım diye benide ararlarmı acaba ?
sağlık ocağından beni daha hamile kalmadan önce aramışlardı hamilelik çağındaki kadınları arıyorlar gebe kalırsanız haber verin diyorlar yoksa onlar ceza alıyormuş bakanlıktan ilgilenmediler diye sanırım doktor öyle demişti mutlaka bildir demişti bende gittim hep küçücük bebişler gelmişti aşı için viyak viyak ağlıyolardı ebeler baya ilgili ama sana neler yapman gerektiğini falan söylüyolar. bide 9 aylık gününü bekleyen bi hamile vardı yazık çok sıcakya nasıl şişmiş heryeri ödem yapmış vucudu, gün bekliyodu böyle işte benim sağlık ocağı meceram onlarda kan testi falan yapıyorlar.
arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
tabi ben bu kez sevinçten deli gibi ağlamaya başladım...
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni)bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah hepimizin bebeklerini korusun...
arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni)bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah hepimizin bebeklerini korusun...
sağlık ocağından beni daha hamile kalmadan önce aramışlardı hamilelik çağındaki kadınları arıyorlar gebe kalırsanız haber verin diyorlar yoksa onlar ceza alıyormuş bakanlıktan ilgilenmediler diye sanırım doktor öyle demişti mutlaka bildir demişti bende gittim hep küçücük bebişler gelmişti aşı için viyak viyak ağlıyolardı ebeler baya ilgili ama sana neler yapman gerektiğini falan söylüyolar. bide 9 aylık gününü bekleyen bi hamile vardı yazık çok sıcakya nasıl şişmiş heryeri ödem yapmış vucudu, gün bekliyodu böyle işte benim sağlık ocağı maceram onlarda kan testi falan yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?