2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

darısı bana:)) banada düşük tehlikn var dediler.bugün akşam gideceğim başka doktora bakalım.net bir cevap ve güzel bir cevap alırım inşallah.çok dua edin noluuuur:)

ya ne biçim doktorlar var allah aşkına aklım almıyor allah onlardan korusun bizi..

mavicim çok sevindim hadi allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

doktora gidecek arkadaşlardan hep hayırlı haber bekliyoruz inşallah mart annelerinin hepsi bebişlerine sağlıkla mutlulukla kavuşsun..

AMİİİİİNNNN inşallah

arkadaşlar doktora gittim ve geldim ultrasonda 6+6 günlük görünüyor meleğim kalp atışları da var doktor 15 gün sonra gel dedi. demir hapını da 4 aydan sonra kullanmaya başlayacakmışız

hayırlı olsun canım. benimde bugün 6+5 birlikte büyütcez biz bu bebişleri

seni döverdik ama yiğenimize dua et. onu taşıyorsun
canım bende doktor kurbanıyım. benimde morelimi fena bozmuştu sinirden başıma ağrılar girmişti.
neyse 2. 3. doktor herzaman denenmeli canım. hepsi bir olmuyor. kimileri bu işi paraya dökmüş.
neyse şimdi iyiysen sevindim. cuma gününün hayrına bol bol dua et.

döv beni döv valla hahaha
ah bu doktorlar yok mu ..hepsine inanmamak lazım...
çok şükür canım güzel haberler aldık..
rabbim tüm mart annelerine sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ...AMİİİİN...
HEP GÜZEL HABERLERLE GELELİM İNŞALLAHHH..

Merhabalar arkadaslar, biz de yaklasik 1 senedir bebek istemis ama olmamisti tam gelecek ay asilama yapalim dedik o ay hamile kaldim:) cok mutluyum ve heyecanliyim, birazda korkuyorum tabi kotu bisey olur diye. Suab 6 haftalik hamileyim. Tahmini dogum tarihi 23 mart. Yarin ilk defa doktora gidicez, kendi doktoruma randevy alamadim baska bir doktora gidicem ilk randevu icin o yuzden biraz tedirginim. Insallah keseyi gorebiliriz karindan bir sorun cikmaz. Ilk randevuda test yapmiyorlar 2. De yapiyorlar galiba dimi, ac gitmeme gerek var mi sizce randevum 12 de.Umarim hepimiz cok saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirir, saglikli bebislerimuzi kucagimiza aliriz insallah:)Hepinizi tebrik ediyorum :)

Merhaba senin adına çok sevindim benim de doğum 24 Mart gözüküyor. Yarın randevum var. Umarım güzel haberler alırız.

Merhaba senin adına çok sevindim benim de doğum 24 Mart gözüküyor. Yarın randevum var. Umarım güzel haberler alırız.

Umarım canım, ay ne güzel hemen aynı aynıymış bebişlerimiz. Yarın senin de ilk randevun mu? Aç mı gidiceksin? Kan testi yaptırmışmıydın önceden?

Umarım canım, ay ne güzel hemen aynı aynıymış bebişlerimiz. Yarın senin de ilk randevun mu? Aç mı gidiceksin? Kan testi yaptırmışmıydın önceden?

Evet neredeyse aynı Evet ilk randevum keseyi görmeyi hatta mümkün olursa bebeğimi görebilmeyi umuyorum. Aç gitmeyeceğim randevum 2.30'da Doktor bana testlerin çoğunu yapmıştı. Tekrar isterse başka bir gün aç giderim. Açlık sadece şeker için gerekli sanırım diğerlerine gerekmiyor. tsh rubella toksoplazma hemoglabin bazı hormon testleri ve idrar isteyebilir doktorun. Ben bunları yaptırmıştım açtım o gün. Senin randevun daha erken istersen aç git canım.

Tamam canım öyle yapıyım, sabahları aç olunca biraz midem bulanıyor da Ama testleri de ertletmiyim boşu boşuna. Çok sağol bilgilendirdiğin için, ikimizde randevusu iyi geçer umarım:) Yarın müjdeler veririz birbirimize inşallah:)

Benim mide bulantım başlamadı daha tek belirtim göğüslerimdeki şişlik ve acı. Umarım yarın iyi haberler alırız ikimiz de.

Mavicim canım benim. Nasıl sevindim anlatamam. Senden haber varmı diye bakınıyordumki güzel haberlerini gördümmm
Şu doktorun adını yaz da deşifre edelim burda. Kimse gitmesin. Hatta gidelim dövelim
Canım benim aman dikkat et kendine. Sakın ağır işler falan yapayım deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…