2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çabucak geçer zaman 6+4 te duyanlar var pıt pıtları

herkeze hayırlı olsun bebişler.
bnde geçen yıl 24 temmmuzda öğrenmiştim ve 8 martta oğlum oldu.
bnmki biraz erken oldu. doktorumun önermesiyle..
hayırlsııyla kucağınıza alırsınız inş.

Tünaydın güzel anneler...

Çooookkk sıcaaaakkk, bunalıyorum iyice..
Bi yandan da şükrediyorum iyiki son aylarımız sıcaklara gelmiyor diye.. Öylesi daha fena oluyor çünkü..
Uhdecim kontrole gitcekmiş.. güzel haberlerle çift pıtpıtla, hayırla gel inşallah..
Minikler canım 8.haftaya kadar pıtpıtların duyulması şart. vajinal usg ile en erken 5,5 hafta da görülebiliyormuş.

Son düzenleme:

aman aman böylesi gayet güzel ben kızımda neler çektim tam haziranın 10unda doğdu sıcakların başladığı zaman..bütün yaz hep ter yapış yapış yk yok çok fena oluyor..kışa gelmesi çok güzel şimdi doğumların ben çok memnunum nasılsa 1 ay kaldı ondan sonra sonbahara gireceğiz portakal mevsimi de başlayınca her gün yeriz içeriz sağlıklı hiç hasta olmadan geçer inşallah..ay cnm da portakal suyu :26:çekti şimdi

kizlar merhaba bende cok saskinim dun olesine kendimde farkettigim bazi degisiklikler uzerine bir test yaptim sabah ilk idrarimla ve iki cizgi cikti hemen hamileyim herhalde yanlis cikma olasiligi yoktur degilmi yikilirim cunku gecen yil bu ayda bir dusuk yasadim ve aradan bir yil gecti ancak yine bu duyguyu yasabildigim benim ilk bebegim olucak allah nasip ederse ben galiba nisan annesi olucam insallahhhhhhhhhh insallah hepimizin bebisleri saglikla gelisir ve bu guzel masal kucagimizda son bulur gerci ben cok korkuyorum dogum olayindan ama oyle cok istiyorumki onu bile gozum gormuyor bir an once minik ellerini tutmak kokusunu duymak istiyorum ama daha cccccccok zaman var allahim lutfennnnnnn hayirlisiyla kucagimiza almamizida nasip et pit pit lari duyacak arkdaslarinda yuzunu guldur bugun

Herkese slm.Ben de hamileyim.Dün doktora gittik ve kesinleştirdik:>6 haftalıkmış.Kalp sesini falan dinlemedik,2 hafta sonra tekrar gittiğimizde duyacağız inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin,karnımda varlığını bilmek bile güzel bir duygu

:)) hoşgeldin canım.. galiba değil kesin hamilesin ne mutlu sana..
son adet tarihin ne acaba?? belki nisana kalmazsın, bu topikte bizimle beraber ilerlersin..

Hadi hayırlısı olsun bakalım.. Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

tecrubeli annelerimiz var icimizde benim ilk bebegim kismetse nelere dikkat etmeliyim bu 3 ayda neler yemeliyim ben yurt disindayim burdaki doktorlarda is yok arkdaslar gecen hamileligimde vitamin bile vermedi herseyi kendin isticen yani bana normal hayatina devam edebilirsin dedi yani hic bir oneri tavsiye vermedi bilemiyorum asla yapmamam gereken yada mutlaka yapmam gereken nedir bu yazacaklariniz cok makbule gececek anneme soramiyorum utaniyorum :26: internetten birseyler buldum ama yasayan ve doktorunda onerdigi seyler cok daha icime siniyor simdiden cok tesekkur ederiz gelecekteki teyzelerimizeeee

cok sagol canim amin insallah son adet tarihim 25 hazirandi ama ondan onceki iki adetimde 22 ve 23 yani genelde bu donemlerde oluyordum ay inanamiyorum 1 yil bekleyince sanki olmucakmis gibi geldi ama cok sukur rabbim mubarek gunde ogrenmemi nasip etti hediyem oldu dun benim sagol arkdasim onumuzdeki cuma doktorda randevum var o zaman ogrenicem herseyi sanirim

canım folik asit kullanıyomusun bilmiyorum ama mutlaka kullan,
demli çay, 2 fincandan fazla kahve, kola, alkol, nescafe yasak!!
bol bol su ve meyve..
yoğurt süt peynir gibi kalsiyumlu gıdalar, yeşillikler, ceviz fındık badem üzüm gibi kuruyemişlerde tüketmen gerekenler.

Netten hesaplattım tahmini doğum tarihin 31 mart çıkıyo canım.. ne dersin alayımmı listeye seni de

ayy yeşillikler dedim ama maydonoz dereotu filan aşırı yemek yok.. fazlası zarar..

Son düzenleme:
doktora gittim dün.düşük tehliken devam ediyor.progestanını mutlaka iç dedi.bebişimide gördüm çok minik:))) 6 mm olmuş.kalbinide gördüm duyamadım ama olsun.yaşasın içimde olsun sağlıklı olsun yeter bana.inşallah bir dahaki kontrolümde herşey yolunda olur.dualarım sizlerle sizde bana dua edin noluuur üzülmüyorum aslında biliyorum birşey olmayacak.bebişim bana sıkı sıkı tutunacak....

tabiki canim insallah o ggunleri gormemi nasip eder allahim insan bir kere olumsuzluk yasayinca korkuyor inanamiyor ama bu sefer olcak insallah inaniyorum tutucam kuzumun minik ellerini rahat guzel mutlu bir hamilelik gecirelim hep birlikte insallah

ay biraz önce pc başındayken sol arka tarafıma(belin)bir ağrı girdi sormayın ordan aşağı doğru yürüdü anlamadım kramp gibi hala tam geçmedi ya inşallah bişey olmamıştır bebeğime...

ay biraz önce pc başındayken sol arka tarafıma(belin)bir ağrı girdi sormayın ordan aşağı doğru yürüdü anlamadım kramp gibi hala tam geçmedi ya inşallah bişey olmamıştır bebeğime...

Yok hayatım korkma olmaz bişey. Olur böle arada bi ağrılar.
Sen yine de yat uzan biraz dinlen. Korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle bebişine.

canım çok geçmiş olsun..benimde düşük tehlikem var bende pregestan kullanıyorum günde 3 tane..bu arada folik asite bi süre ara verdirdi bende iştahsızlık yaptı çok folic plus kulanıyodum...salı gününden beride raporluyum işe gitmedim hiç bi iş yapmadan yatıyorum :/
bende akıntı oluyorr ilkin kırmızıydı şimdi kahve rengine döndü...sende akıntı oluyor mu ?
bu arada 6+1 haftalık benimki..daha kalp atışlarını duymadık :/

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm minicik bir şey. Doktor karnımdan baktı boyutu normal dedi haftasına uygunmuş. 4,52 mm 2 hafta sonra gel kendisini görüp kalp atşlarını duyalım dedi. Doktor kadın olsaydı daha erken geleyim vajinal ultrasonla bak derdim belki. Ama adama diyememki ne meraklı diyecek sonra Neyse artık 2 hafta beklerim en azından kesemizi gördük 7. hafta bitmiş olacak bir dahaki randevuda kalbini de duyayım inşallah bebeğimin. Folik asite devam et dedi. Beslenmeyle ilgili hepinizin bildiği şeyleri anlattı. Bu arada 3 ay önce hastaneye gidip tahlillerimi yaptırmıştım çocuk istiyoruz diye. O kalabalıktan hatırladı beni çok mutlu oldum. Bilgilerimi kendisi kaydetti ultrason odasına geçmeden önce biraz sohbet etti. Muayenehanesindeki kızlar da güleryüzlü ve ilgiliydi. Çenem düştü şimdilik bu kadar ilk randevumuzdan haberler

Böyle poziif olman inanman çok güzel. Bugünleri atlatacaksın bak miniğin inanmış kalbi annesi için atıyor. Benim bir arkadaşım da senin gibiydi 10 aylık sağlıklı bir oğlu var. İnşallah burada hep iyi haberler alacağız birbirimizden.. Ne kadar birbirimizi tanmasak da paylaştıklarmız benzer şeyler endişelerini anlaya biliyorum. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun dua et. Dün de aklımdaydın, kendim için dua ederken buradaki herkes için de dua ediyorum.

Geçmiş olsun korkma benim arkadaşım da bacağa vuran ağrılarından bahsetmişti içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…