- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.521
herkese günaydın.. doktora gidecekler inşallah güzel haberlerini getirirler biz de okuyup mutlu oluruz :) ben henüz pıt pıtları duymadım ama burdan okudukça öyle heyecan yapıyorumki anlatamam.. bayanlar tam olarak ne zaman kesin duyulabilir pıtpıtlar bilginiz var mı.. benim memlekette gittiğim doktor gelişimi yavaş iki hafta sonra git dedi ama bir türlü geçmiyo bir haftası bitti diğer haftada geçer mi
herkeze hayırlı olsun bebişler.
bnde geçen yıl 24 temmmuzda öğrenmiştim ve 8 martta oğlum oldu.
bnmki biraz erken oldu. doktorumun önermesiyle..
hayırlsııyla kucağınıza alırsınız inş.
Tünaydın güzel anneler...
Çooookkk sıcaaaakkk, bunalıyorum iyice..
Bi yandan da şükrediyorum iyiki son aylarımız sıcaklara gelmiyor diye.. Öylesi daha fena oluyor çünkü..
Uhdecim kontrole gitcekmiş.. güzel haberlerle çift pıtpıtla, hayırla gel inşallah..
Minikler canım 8.haftaya kadar pıtpıtların duyulması şart. vajinal usg ile en erken 5,5 hafta da görülebiliyormuş.
kizlar merhaba bende cok saskinim dun olesine kendimde farkettigim bazi degisiklikler uzerine bir test yaptim sabah ilk idrarimla ve iki cizgi cikti hemen hamileyim herhalde yanlis cikma olasiligi yoktur degilmi yikilirim cunku gecen yil bu ayda bir dusuk yasadim ve aradan bir yil gecti ancak yine bu duyguyu yasabildigim benim ilk bebegim olucak allah nasip ederse ben galiba nisan annesi olucam insallahhhhhhhhhh insallah hepimizin bebisleri saglikla gelisir ve bu guzel masal kucagimizda son bulur gerci ben cok korkuyorum dogum olayindan ama oyle cok istiyorumki onu bile gozum gormuyor bir an once minik ellerini tutmak kokusunu duymak istiyorum ama daha cccccccok zaman var allahim lutfennnnnnn hayirlisiyla kucagimiza almamizida nasip et pit pit lari duyacak arkdaslarinda yuzunu guldur bugun
:)) hoşgeldin canım.. galiba değil kesin hamilesinne mutlu sana..
son adet tarihin ne acaba?? belki nisana kalmazsın, bu topikte bizimle beraber ilerlersin..
Hadi hayırlısı olsun bakalım.. Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
tecrubeli annelerimiz var icimizde benim ilk bebegim kismetse nelere dikkat etmeliyim bu 3 ayda neler yemeliyim ben yurt disindayim burdaki doktorlarda is yok arkdaslar gecen hamileligimde vitamin bile vermedi herseyi kendin isticen yani bana normal hayatina devam edebilirsin dedi yani hic bir oneri tavsiye vermedi bilemiyorum asla yapmamam gereken yada mutlaka yapmam gereken nedir bu yazacaklariniz cok makbule gececek anneme soramiyorum utaniyorum :26: internetten birseyler buldum ama yasayan ve doktorunda onerdigi seyler cok daha icime siniyor simdiden cok tesekkur ederiz gelecekteki teyzelerimizeeee
canım folik asit kullanıyomusun bilmiyorum ama mutlaka kullan,
demli çay, 2 fincandan fazla kahve, kola, alkol, nescafe yasak!!
bol bol su ve meyve..
yoğurt süt peynir gibi kalsiyumlu gıdalar, yeşillikler, ceviz fındık badem üzüm gibi kuruyemişlerde tüketmen gerekenler.
Netten hesaplattım tahmini doğum tarihin 31 mart çıkıyo canım.. ne dersin alayımmı listeye seni de
ayy yeşillikler dedim ama maydonoz dereotu filan aşırı yemek yok.. fazlası zarar..
ay biraz önce pc başındayken sol arka tarafıma(belin)bir ağrı girdi sormayın ordan aşağı doğru yürüdü anlamadım kramp gibi hala tam geçmedi ya inşallah bişey olmamıştır bebeğime...
doktora gittim dün.düşük tehliken devam ediyor.progestanını mutlaka iç dedi.bebişimide gördüm çok minik:))) 6 mm olmuş.kalbinide gördüm duyamadım ama olsun.yaşasın içimde olsun sağlıklı olsun yeter bana.inşallah bir dahaki kontrolümde herşey yolunda olur.dualarım sizlerle sizde bana dua edin noluuurüzülmüyorum aslında biliyorum birşey olmayacak.bebişim bana sıkı sıkı tutunacak....
doktora gittim dün.düşük tehliken devam ediyor.progestanını mutlaka iç dedi.bebişimide gördüm çok minik:))) 6 mm olmuş.kalbinide gördüm duyamadım ama olsun.yaşasın içimde olsun sağlıklı olsun yeter bana.inşallah bir dahaki kontrolümde herşey yolunda olur.dualarım sizlerle sizde bana dua edin noluuurüzülmüyorum aslında biliyorum birşey olmayacak.bebişim bana sıkı sıkı tutunacak....
ay biraz önce pc başındayken sol arka tarafıma(belin)bir ağrı girdi sormayın ordan aşağı doğru yürüdü anlamadım kramp gibi hala tam geçmedi ya inşallah bişey olmamıştır bebeğime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?