- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.541
canım çok geçmiş olsun..benimde düşük tehlikem var bende pregestan kullanıyorum günde 3 tane..bu arada folik asite bi süre ara verdirdi bende iştahsızlık yaptı çok folic plus kulanıyodum...salı gününden beride raporluyum işe gitmedim hiç bi iş yapmadan yatıyorum :/
bende akıntı oluyorr ilkin kırmızıydı şimdi kahve rengine döndü...sende akıntı oluyor mu ?
bu arada 6+1 haftalık benimki..daha kalp atışlarını duymadık :/
günaydın kızlar
lachesis hoşgeldin aramıza inşallah doktordan güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin
uhdecim sen de bir an önce git gel de getir bize yeni haberler heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecek doktor.
ay benim günüm de gelsin bir an önce yaa çok merak ediyorum...
güzel haberlerle gelin inşallah...güzel güzel büyüsün kuzular...
canım çok geçmiş olsun..benimde düşük tehlikem var bende pregestan kullanıyorum günde 3 tane..bu arada folik asite bi süre ara verdirdi bende iştahsızlık yaptı çok folic plus kulanıyodum...salı gününden beride raporluyum işe gitmedim hiç bi iş yapmadan yatıyorum :/
bende akıntı oluyorr ilkin kırmızıydı şimdi kahve rengine döndü...sende akıntı oluyor mu ?
bu arada 6+1 haftalık benimki..daha kalp atışlarını duymadık :/
Böyle poziif olman inanman çok güzel. Bugünleri atlatacaksın bak miniğin inanmış kalbi annesi için atıyor. Benim bir arkadaşım da senin gibiydi 10 aylık sağlıklı bir oğlu var. İnşallah burada hep iyi haberler alacağız birbirimizden.. Ne kadar birbirimizi tanmasak da paylaştıklarmız benzer şeyler endişelerini anlaya biliyorum. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun dua et. Dün de aklımdaydın, kendim için dua ederken buradaki herkes için de dua ediyorum.
günaydın annişler bugün nasılsınız bakalım??
mrb kızlar bende 23 martta anne olucam allah nasip ederse...bebişim 5haftalık keseyide görduk şükür...20 gun sonra kalp atışlarını dinleyecegiz...
allah hepimize rahat sağlıklı huzurlu bir 9 ay nasip etsin...
bu arada ben çok iştahsızlaştım normalde yemek yemeyi seven biriyim ama zorlayarak yiyorum inşallah geçici bir durumdur...
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
hepimiz SAT tarihimizi tahmini doğum tarihimizi biliyoruz ama yinede bunu kopyalayım dedim..
tek sayfada tüm haftaları görmek çok rahat olmuş..
günaydın annişler bugün nasılsınız bakalım??
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm minicik bir şey. Doktor karnımdan baktı boyutu normal dedi haftasına uygunmuş. 4,52 mm 2 hafta sonra gel kendisini görüp kalp atşlarını duyalım dedi. Doktor kadın olsaydı daha erken geleyim vajinal ultrasonla bak derdim belki. Ama adama diyememki ne meraklı diyecek sonraNeyse artık 2 hafta beklerim en azından kesemizi gördük 7. hafta bitmiş olacak bir dahaki randevuda kalbini de duyayım inşallah bebeğimin. Folik asite devam et dedi. Beslenmeyle ilgili hepinizin bildiği şeyleri anlattı. Bu arada 3 ay önce hastaneye gidip tahlillerimi yaptırmıştım çocuk istiyoruz diye. O kalabalıktan hatırladı beni çok mutlu oldum. Bilgilerimi kendisi kaydetti ultrason odasına geçmeden önce biraz sohbet etti. Muayenehanesindeki kızlar da güleryüzlü ve ilgiliydi. Çenem düştü şimdilik bu kadar ilk randevumuzdan haberler
merhaba... dün öğle sonuna kadar çok iyiydim iştahım açık ne bulsam yiyordum. dün herşey tam tersine döndü mide bulantısı ve deli gibi bir baş ağrısı ölüyorum sandım.. bir de akşama misafir geldi gece 12 ye kadar güleryüz gösterecem diye çıldırdım.. sabah iştahsız uyandım zoraki bişiler atıştırdım.. şuan midem boş biliyorum hatta sesler geliyor :) ama açlık hissim hiç yok.. umarım böyle gitmez... herkese bol iştahlı sağlıklı baş ağrısız bir hamilelik geçirmesini diliyorum allahım sen hem bebişlerimizi koru hem biz annişleri..
çok korkuyorum 2 gündür öyle kötü şeyler yaşadım öyle ağladım stres tavandaydıki bebeğim iyimi acaba bişe olmaz dimi kızlar korkuyorum 24 ağustosta ikili test yapılcak.pazartesi gidip doktora bebişimemi baksam karnım ağrıyo kasıklarım akıntım çoğaldı ruhum patlıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?