- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.641
arkadaşlar merhaba.. 6+4 deyim şu an ve bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin
çok şükürler olsun.
birkaç test istedi doktorum(kan sayımı rubella vs gibi..). ama çok fazla tutuyor benim hastanede 330 tl gibi .bu testleri anadolu yakasında özel laboratuar veya hastanelerden hangisinde daha uygun fiyata yaptırabilirim, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi??
hepberaber sorunsuz keyifli bir hamilelik geçirelim inşallah
saol canım dayanamadım daha doğrusu uyuyamadım saat 8:30 gittim hastaneye veeeeeeeeee kalp atışlarımız duyulmadı ama görüldü:))
normalde 7+4 olmam lazım ama geriden takip ediyoruz 5+5 dedi dk um ama yakalar haftasını dedi bunada şükürler olsun çok mutluyum ALLAH ım herkese yaşatsın bu duyguyu
benim 2.bebiş olacak ama yinede çok stres yaptım çünkü buda benim yavrum
test verdi dk um onları perşembe aç karnıma yaptıracam benden bu kadar:))
tebrik ederim cnm bak görmüşsün pıtı pıtıyı :) dr ne testleri istedi paylaşabilirmisin cnm
ben adetimden 3 gün önce beta HCG 145 çıkmıştı. 2.5 gün sonra yani bugün baktırdım 491 çıktı. hala dr lar hamilesin demiyorlar. sizzce bir şeyler mi var kötü giden kafam allak bullak oldu. 2 gün sonra tekrar gelecekmişim. bu artış sizce normal miii
merak etme 6+6 yım bendede yok maşallah bize
Hafta sonu gittim doktora ultrasonda kesemi gördüm ve b-hgc değerim 14223 çıktı. Doktorum, hamilelik haftan ile değerin çok uyumlu iki hafta sonra gelirsen kalp atışlarını da dinleriz dedi. Hamilelik haftam hakkında birşey söylemedi ben de zaten unuttum şaşkınlıktan sormayı..
SAT : 9 Haziran'dı..
Kalbi atacak mı heyecanı ve stresi içimde..
benim neden hiç bulantım baş dönmem aşermem yok :26:
değerlerine göre kalp atışlarını dinlersin...inşallah.. ben 8+2 yim 1,5cm bebeğim
benimde yok canım ama inşallah da olmaz,yemgem 2 yeğenimdede bulantı kusma aşerme yaşamamıştı.
bende kızımda çok kötü olmuştum inşallah bunu sorunsuz atlatırım:) şahsen bebiş iyi olsunda bulantıya kusmayada razıyım
sat'a göre 6+5 sin canım merak etme inş herşey yolunda gider kucağına alırsın kuzuyu
tebrik ederim cnm bak görmüşsün pıtı pıtıyı :) dr ne testleri istedi paylaşabilirmisin cnm
ben kağıtta işaretli olanları direk yazıyorum canım ve teşekkür ederim:))
açlık kan glokozu
hemogram
tsh
HBsAg
tam idrar analizi
canım tebrik ederim görmüşsün pıtı pıtılarıçok sevindimm darısı başımıza inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin
kızlar bende doktordan geldim daha önce bahsetmiştim idrar yaparken yanmam vardı doktor bana antibiyotik verdi alfasilin bide toz verdi suda eriyen purınol ama korkuyorum yinede ilaç içmekten içmesen bu seferde bebişe bişey olur diye korkuyorum napcam bilmiyorum nerden geldi başıma bu iş üşütmekten oldu sanırımeczacıyada sordum on kere bu ilaçlar bişey yaparmı diye yok bunlar hafif dedi zaten yapsa doktor yazmazdı dedi ama yinede içim rahat değil siz ne dersiniz ?
benim neden hiç bulantım baş dönmem aşermem yok :26:
kızlar bende doktordan geldim daha önce bahsetmiştim idrar yaparken yanmam vardı doktor bana antibiyotik verdi alfasilin bide toz verdi suda eriyen purınol ama korkuyorum yinede ilaç içmekten içmesen bu seferde bebişe bişey olur diye korkuyorum napcam bilmiyorum nerden geldi başıma bu iş üşütmekten oldu sanırımeczacıyada sordum on kere bu ilaçlar bişey yaparmı diye yok bunlar hafif dedi zaten yapsa doktor yazmazdı dedi ama yinede içim rahat değil siz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?