2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar sgk varsa devlet hastanelerinde de tabi

bence gayet iyi canım benimde sat 10 hazirandı ilk 5 temmuzda 20 çıktı 7 temmuzda 98 çıktı 11 temmuzda 736 çıktı

sat'a göre 6+5 sin canım merak etme inş herşey yolunda gider kucağına alırsın kuzuyu

Son düzenleme:
değerlerine göre kalp atışlarını dinlersin...inşallah.. ben 8+2 yim 1,5cm bebeğim

inşallah cnm, bir de şu kalp atış sesini işitsem biraz daha rahatlıcaM. Rabbim sana da bebeğine de, sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin..
Allah nazardan saklasın..

canım tebrik ederim görmüşsün pıtı pıtıları çok sevindimm darısı başımıza inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin

canım tebrik ederim görmüşsün pıtı pıtıları çok sevindimm darısı başımıza inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin

çok teşekkür ederim vallah kalbim yerinden çıkacak gibi hissettim
sende galiba benim durumdaydın dimi Allah ım sana ve tüm isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu:)
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN................................

kızlar bende doktordan geldim daha önce bahsetmiştim idrar yaparken yanmam vardı doktor bana antibiyotik verdi alfasilin bide toz verdi suda eriyen purınol ama korkuyorum yinede ilaç içmekten içmesen bu seferde bebişe bişey olur diye korkuyorum napcam bilmiyorum nerden geldi başıma bu iş üşütmekten oldu sanırım eczacıyada sordum on kere bu ilaçlar bişey yaparmı diye yok bunlar hafif dedi zaten yapsa doktor yazmazdı dedi ama yinede içim rahat değil siz ne dersiniz ?

benimde bikaç gündür tuvaletimi yaparken yanma oluyo bugün geçti gibi bol su içmek iyi geliyo bide idrarınızı tutmayın ben dışardaydım gitmedim tuttum sonra yaparken yanma oldu mesane tam boşalması gerekiyo içnde idrar kalınca hemen enfeksiyon olmaya müsaitiz

bence iç canım bebeğine zarar verecek ilaç yazmazlar bende hamileyken safra kesesinde taş çıkmıştı iltihaplı,antibiyotik hem seruma karıştırıldı hemde ağız yoluyla içtim,kızımda çok sağlıklı maşallah:))

Son düzenleme:

canım bebeğe zarar verecek ilaçları verecegini sanmıyorum dr. bence kullan yani birde bol su iç baya faydası varmış inş. geçer fazla rahatsız etmeden seni

merhaba kızlar. nasılsınız bakalım?

havalar nasıl sıcakkk uffff...

kızlar sizlerede sorayım sizlerde de (afedersiniz) akıntı oluyormu?

kızlarrrrr dün evin ortasına kusstummm... neyseki taşınıyoruz die halıları fln toplamıştık ayyy ara sıra çok kötü oluyorum sanırım midem artık çalışmayı durdurdu hiç bişeyi sindirmio. elmalı maden suyu içmekten karnım balon gibi oldu

Kizlar nasilsiniz ben idare eder yatıyorum
Canım bence haplarını kullan daha çok ilerlemeden bisey yapmaz bebeğe merak etme

Benden de kahverengi akıntı geliyo doktor normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…