- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.661
merhaba kızlar. nasılsınız bakalım?
havalar nasıl sıcakkk uffff...
kızlar sizlerede sorayım sizlerde de (afedersiniz) akıntı oluyormu?
gebelik, doğum ve sonrasını en güzel şekilde paylaşmak dileğiyle..Hepiniz HOŞGELDİNİZ
pollyannaacımm beniii niye çağırmadınnn burayaaa..ayyy sen oluşturmuşsun topiğiiiiii..artık bendeee burdayımmm..
18 mart beklenen doğum tarihim
kızlar sizlere bir sorum olacak, acaba sizindee kasık bölgenizde adet sancısına benzer ağrılar oluyo mu ara ara benim hala devam ediyor bu ağrılarım..umarım bir sorun yoktur..
canım hoşgeldin :) o ağrılar oluyo canım ama benim bu aralar çok nadir oluyo artık seninn normaldir
pollyannaacımm beniii niye çağırmadınnn burayaaa..ayyy sen oluşturmuşsun topiğiiiiii..artık bendeee burdayımmm..
kızlar sizlere bir sorum olacak, acaba sizindee kasık bölgenizde adet sancısına benzer ağrılar oluyo mu ara ara benim hala devam ediyor bu ağrılarım..umarım bir sorun yoktur..
Hoşgeldin aramıza canım ara ara devam eden kasık ve bel ağrılarım var benimde normal bunlar
Hoşgeldin aramıza canım ara ara devam eden kasık ve bel ağrılarım var benimde normal bunlar
canım merhabalar..
benimde inş bebeişim 31 mart gibi gelecek... o yüzden sizi arkadan takip ediyorum...:))
benimkisi son adet tarihime göre sanrım 4 haftalık...
benim de kasık ağrılarım var hala. özelllkle sağ tarafımda çok şiddetli değil ama ara ara bıçak batması gibi. senin kisi nasıl tam olarak iki kasıkta da var mı
uhdecim senin bebişin 7 haftalık 3 günlükmüş. hayırlı olsun benimkisi kesinleşmedği içi sizin gbi haftalığımı yazamıyorum. korkuyorum dış gebelik vs olacak diye :
sen bebeişinin 7 haftlık 3 günlük olduğunu son adet tarihine göre mi hesapladın.. yani genelde öle mi yapılıyor
kuppecim bu tarz ağrılar rahim büyüyo die oluomuş bende hatta vajinamda bile karamplar oluyo korkulacak bişey yok tatlım panikleme allahın izniyle:)
hayırlı olsun canım benimmmm..benim ağrım aynı adet ağrısı gibi canım, hani böyle yumurtalıklar sökülceği zaman derinden bi ağrı saplanır yaaa aynen öyle işte, genelde sağ tarafımdan yayılıyo sanki..ama kesinlikle adet ağrıısı ile aynı yani..daha farklı nası anlatacağımı bilemedim
canım benim bebişler SAT'a göre 7+5 olmalı fakat dr.göre biri 7+4 diğeri ise 7+2 oldu bugün arada fark var ama oda önemli değilmiş....
genelde son adet tarihine göre yapılıyor canım
çoook güzek anlatmssın canımm. benimde sağ tarfa şte. arabistanda yaşıyorum ben. drlar hamilesin demiyorlar. bu sağ taraftaki kasık ağrıma kafa taktılar sanırm. keseyi ve kalp atışlarına kadar da bir şey demiyecekler sanırm.
satı ım 26 hazirandı. bugün adet tarihim bakalım yarın kontrolüm var beta m kaç çıkacak inş double olurr...
bende buradan haber veririm sonuçları dua edin oldu mu
teşekkür ederim canımmm benim SATım 26 hazirandı. 26 temmuz batım yani bugün ozaman 4 haftalık oluyor dimi bebişim...
canım geçmişe göz attımda bence sen hamilesin yani..aklına kötü birşey getirme içini ferah tut..Allahın izniyle mutlu haberi bizimle paylaşacaksın tatlımm..zaten adet tarihin geçmeden doktorlar hamilesin demek istemezler, kimyasal gebelik denen bir durum var, hamileliğin adet ile atıldığı bir durum bu..o yüzden beklenen adet tarihi geçmeden yapılan testlere pek riayet etmezler..bu nedenle hamilesin demek istememişlerdir canım..çünkü anne adaylarında hayal kırıklığına neden olabiliyor..ama senin bahsettiğin duruma bakılırsa, belirtiler falan kesinlikle hamile olduğunu düşünüyorum canımmm..iyi haberlerini bekliycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?