2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SAT tarihime göre 6+5 görünüyor hamileliğim fakat benimde aklımı sürekli kurcalayan geçen haftadan beri hergün ufak ufak kan geliyordu az önce
baktığımda her zamankinden daha fazla kan vardı.. Haftasonu dr korkulacak birşey olmadığını söyledi fakat bu kan gelmeleri ne zaman son bulacak
çünkü o kan ile karşılaşmak bile moral bozukluğu yaratıyor..
b-hgc oranım cmtsi günü 14223 çıkmıştı normalde 7-12 haftada bu oran çıkabiliyormuş aslında oranımda gayet güzel..
İş yerinde de çok bunalıyorum, izin konusunda çok zorlanıyorum dr'a gidebilmek için..
Benim içime de su serpilsin biraz arkadaşlar..

canım ablamda da gece kanaması olmuştu.sabah dr giitler. düşük ihtimaline karşı bir ilaç verdi dr.adını hatırlayammyorum... bence ihmal etme yanii ilaç alman gerebillir..bugün bir şekilde izin al iş yerinden betana da bakarlaar hem

canım bence vakit kaybetmeden başka bir dr. git derim belkide düşük tehliken vardır korkutmak istemem seni ama en azından ilaç falan verir kanamanı durdurablirler fazla gecikme

merhaba taze anne adaylarııı....
geçmişe şöyle bi baktım da yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum ve hayırlı olsun hamileliğiniz...
pıt pıt duyanları tebrik ediyorum...darısı duymayanlara olsun inşallah...

arkadaşlar ben çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi hiç bişeye halim yok sanki...eşim gezmeye götürdü alışveriş merkezine bitane kapri aldım ama yorgunluktan ve açlıktan dizlerim titremeye başladı apar topar geri döndük...hiç gezemedik...

ayrıca sürekli iki damla çiş kaçırmışım gibi akıntım var...:26:

canım bu tarz kanamalarda progesteron veriyorlar doktorlar...bence ihmal etme inşallah önemsiz bişeydir...

merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum
benim doktorum bana elevit vitamin verdi
ben bu arada folbiolda içiyorum
elevitin içindede folic asit var
doz olarak yeterli bilmiyorum siz nasıl kullandınız

ne olur bana ve bebişime dua edin bugün doktora gittik ve hala bebişim kese içinde görünmüyo yüzük oluşumu var üç gün daha bekleyelim dedi doktor ama moralim gerçekten sıfır ne olur dua edin meleğim benimle olsun olumsuz bi duruma hiç hazır değilim cuma gününe tekrar kontrol var neolur dua edin

canımm yüreğini ferah tut dualarım seninle olucakk bebişin çıkıcak göstericek kendini cuma mübarek günn annesii:)) doktor olumsuz bişey dedimi

banada doktor elevit verdi onu kullanıyorum ayrıca başk bi ilaç kullanmıyorum onun içinde her vitamin var

ronyaacııımmm hoşgeldn aramıza tebrik ederim seni. uzun zmndr görüşemiorduk. hüseyin beye devam ediormusun?

öncelikle teşekkür ederim inşallah cumanın hayrına güzel haberlerle gelirim.. hem karından hem alttan baktı sadece halka göründü.. sonra geç döllenme olabilir son adet tarihinle uyuşmuyo olabilir bekleyecez dedi üç gün sonra tekrar bakacaz dedi o zamana kadar ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma felan dedi herhengi bişey sölemedi ilaç felan da vermedi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde olan bi durum da değil
buarada folbiolun folic plusa göre daha etkili olduğunu folicplus kullanırsak günde 3 tane folbiol kullanırsa günde yarım kullanmamız gerektiğini söledi siz de doktorlarınıza bi danışın isterseniz ben şaşırdım çünkü

insanın aklına getrmemesi mümkün değil cnm haklısın ama inşallah güzel haberlerini alırız yakında. dualarımız seninle ve miniğinle

hiç üzülme cnm cuma günü görürsün keseyimi görüceksin henüz?ne kadarlıksın

CANIM MORAlini bozma. hem kendine hem de bebşine zarar verirsin şunun şurasında cumaya ne kaldıç biraz daha sabret. iyi düşün.. ben cuma günü güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum.

selam kızlar..
herkese iyi geceler..
fena halde bulantılarım oluyo.
ne yesem çıkıyo ve tüm gün halsizlikten yatıyorum..
evin işleri oldugu gibi duruyo valla..
lavabodan çıkamıyorumki..
anne olmak ne zor şeymiş...
:26:

canım üzülme bende sat:7+4 olmam gerekirken dk um 5+5 dedi bugün ve bebek daha yeni gözüktü 2 mm idi
inşallah sende cuma günü göreceksin bebişini ben inanıyorum sende inan,bende umutsuzdum ama bugün giderken pozitiftim.

canım dur daha yolun başı bu korkutmak gibi olmasın ama doğduğunda ah keşke hep hamile kalsaydym diyeceksin tabikii ilk aylar sonra ister istemez alışacaksın:)) ve bir kaç yıl sonra hadi ikinciyi yapalım dersin:)))

Son düzenleme:
canım dualarımız seninle ama üzülme lütfen dr. dediği gibi geç döllenme olabilir benim bile tüp bebek olmasına ragmen ultrasyonda çıkan günle benim hesaplarım tutmadı 2-3 gün daha küçük çıktı ultrasyonda seninkide öyle olmuş olabilir görünecek bebişin merak etme üzülme emi..

canım Allah kolaylık versin çok zor valla bulantılarla uğraşmak inş. geçecek bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…