- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.681
canımmim inşşşşş... zaten kan testleri olumlu gidiyor ama burada dr lar yok mu ahhhh.
SAT tarihime göre 6+5 görünüyor hamileliğim fakat benimde aklımı sürekli kurcalayan geçen haftadan beri hergün ufak ufak kan geliyordu az önce
baktığımda her zamankinden daha fazla kan vardı.. Haftasonu dr korkulacak birşey olmadığını söyledi fakat bu kan gelmeleri ne zaman son bulacak
çünkü o kan ile karşılaşmak bile moral bozukluğu yaratıyor..
b-hgc oranım cmtsi günü 14223 çıkmıştı normalde 7-12 haftada bu oran çıkabiliyormuş aslında oranımda gayet güzel..
İş yerinde de çok bunalıyorum, izin konusunda çok zorlanıyorum dr'a gidebilmek için..
Benim içime de su serpilsin biraz arkadaşlar..
SAT tarihime göre 6+5 görünüyor hamileliğim fakat benimde aklımı sürekli kurcalayan geçen haftadan beri hergün ufak ufak kan geliyordu az önce
baktığımda her zamankinden daha fazla kan vardı.. Haftasonu dr korkulacak birşey olmadığını söyledi fakat bu kan gelmeleri ne zaman son bulacak
b-hgc oranım cmtsi günü 14223 çıkmıştı normalde 7-12 haftada bu oran çıkabiliyormuş aslında oranımda gayet güzel..
İş yerinde de çok bunalıyorum, izin konusunda çok zorlanıyorum dr'a gidebilmek için..
ne olur bana ve bebişime dua edin bugün doktora gittik ve hala bebişim kese içinde görünmüyoyüzük oluşumu var üç gün daha bekleyelim dedi doktor ama moralim gerçekten sıfır ne olur dua edin meleğim benimle olsun olumsuz bi duruma hiç hazır değilim cuma gününe tekrar kontrol var neolur dua edin
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum
benim doktorum bana elevit vitamin verdi
ben bu arada folbiolda içiyorum
elevitin içindede folic asit var
doz olarak yeterli bilmiyorum siz nasıl kullandınız
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum
benim doktorum bana elevit vitamin verdi
ben bu arada folbiolda içiyorum
elevitin içindede folic asit var
doz olarak yeterli bilmiyorum siz nasıl kullandınız
öncelikle teşekkür ederim inşallah cumanın hayrına güzel haberlerle gelirim.. hem karından hem alttan baktı sadece halka göründü.. sonra geç döllenme olabilir son adet tarihinle uyuşmuyo olabilir bekleyecez dedi üç gün sonra tekrar bakacaz dedi o zamana kadar ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma felan dedi herhengi bişey sölemedi ilaç felan da vermedi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde olan bi durum da değil
buarada folbiolun folic plusa göre daha etkili olduğunu folicplus kullanırsak günde 3 tane folbiol kullanırsa günde yarım kullanmamız gerektiğini söledi siz de doktorlarınıza bi danışın isterseniz ben şaşırdım çünkü
öncelikle teşekkür ederim inşallah cumanın hayrına güzel haberlerle gelirim.. hem karından hem alttan baktı sadece halka göründü.. sonra geç döllenme olabilir son adet tarihinle uyuşmuyo olabilir bekleyecez dedi üç gün sonra tekrar bakacaz dedi o zamana kadar ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma felan dedi herhengi bişey sölemedi ilaç felan da vermedi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde olan bi durum da değil
buarada folbiolun folic plusa göre daha etkili olduğunu folicplus kullanırsak günde 3 tane folbiol kullanırsa günde yarım kullanmamız gerektiğini söledi siz de doktorlarınıza bi danışın isterseniz ben şaşırdım çünkü
hiç üzülme cnm cuma günü görürsün keseyimi görüceksin henüz?ne kadarlıksın
ne olur bana ve bebişime dua edin bugün doktora gittik ve hala bebişim kese içinde görünmüyoyüzük oluşumu var üç gün daha bekleyelim dedi doktor ama moralim gerçekten sıfır ne olur dua edin meleğim benimle olsun olumsuz bi duruma hiç hazır değilim cuma gününe tekrar kontrol var neolur dua edin
canım üzülme bende sat:7+4 olmam gerekirken dk um 5+5 dedi bugün ve bebek daha yeni gözüktü 2 mm idiöncelikle teşekkür ederim inşallah cumanın hayrına güzel haberlerle gelirim.. hem karından hem alttan baktı sadece halka göründü.. sonra geç döllenme olabilir son adet tarihinle uyuşmuyo olabilir bekleyecez dedi üç gün sonra tekrar bakacaz dedi o zamana kadar ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma felan dedi herhengi bişey sölemedi ilaç felan da vermedi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde olan bi durum da değil
selam kızlar..
herkese iyi geceler..
fena halde bulantılarım oluyo.
ne yesem çıkıyo ve tüm gün halsizlikten yatıyorum..
evin işleri oldugu gibi duruyo valla..
lavabodan çıkamıyorumki..
anne olmak ne zor şeymiş...
:26:
canım dualarımız seninle ama üzülme lütfen dr. dediği gibi geç döllenme olabilir benim bile tüp bebek olmasına ragmen ultrasyonda çıkan günle benim hesaplarım tutmadı 2-3 gün daha küçük çıktı ultrasyonda seninkide öyle olmuş olabilir görünecek bebişin merak etme üzülme emi..ne olur bana ve bebişime dua edin bugün doktora gittik ve hala bebişim kese içinde görünmüyoyüzük oluşumu var üç gün daha bekleyelim dedi doktor ama moralim gerçekten sıfır ne olur dua edin meleğim benimle olsun olumsuz bi duruma hiç hazır değilim cuma gününe tekrar kontrol var neolur dua edin
canım Allah kolaylık versin çok zor valla bulantılarla uğraşmak inş. geçecek bunlardaselam kızlar..
herkese iyi geceler..
fena halde bulantılarım oluyo.
ne yesem çıkıyo ve tüm gün halsizlikten yatıyorum..
evin işleri oldugu gibi duruyo valla..
lavabodan çıkamıyorumki..
anne olmak ne zor şeymiş...
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?