2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen yine kendin sata göre hesapla. ileriki haftalarda bebişin gününü tamamlarsa ooh değme keyfine. bişey kaçırmış olmuycaksın canım bizlerde folik asit kullanıyoruz sadece. geçenlerde burdan bi arkadaşa sordurdum (nickini hatırlamıyorum ne olur affet arkadaşım) 12.haftadan sonra demir hapı başlanıcak demiş.

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.
değerin gayet normal.. ordaki doktorlar niye hamilesin demediler anlamadım. benim adetime 2-3 gün kala 89.80 çıkmıştı ve ben havalara uçmuştum. geçen haftada çok şükür bebeğim ve kalp atışları görüldü.. içini ferah tut canım.. hamilesin Allah'ın izniyle.

şükür kavuşturana... canım çoook geçmiş olsun.. inşallah çabuk geçer bulantıların..
ara da uğra canım yaa özletme kendini

slm güzel anneler anca yazdıklarınızı okudum bugün ben yokken fena kaynatmışınız:)
hamile haberini alan ve pıt pıtları duyan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim,inşallah yarın darısı benim başıma inanın içim o kadar çok sıkılıyorki kese geliştimi bebek gözükecekmi diye rabbim ne eylerse güzel eylermiş hakkımızda hayırlısı olsun ne diyebilirim artık....

buarada boş gebelikte kahverengi akıntım var diye korkmuştum bana destek çıkan arkaşlarımada tekrar teşekkür ederim

yarın öğleden sonra gidecem gelince iyi yada kötü haber veririm

Son düzenleme:
ultrason kağıdının altında sol köşede ....mm die yazar canım

saolun kızlar yaa gördümi
3,5mm yazıo...
anamm minnacık sıpam...

günaydın güzel anneler....
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inş. rahat güzel bir hamilelik geçiririz hep birlikte,
pıt pıtları duyacak arkadaşlar inş. güzel haberlerle gelirsiniz mutlu oluruz hep beraber

canım üzülme değerlerin güzel katlamış hamileliğin tadını çıkar şimdiden hayırlı olsun demekki dr. temkinli davranmak istemiş bazı dr. 2 gün arayla beta hcg'yi görmek istiyorlar değerleri görmek için kesin konuşabilmek için yoksa hamilesin canım sen inş. herşey güzel olacak...
canımm bir kayboldun görünmedin merak ediyodum bende çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine emiii dinlen bol bol inş. geçer bulantıların en kısa zamanda

valla canım o endişe belli etmesekte hepimizde vardı sanırım ilk önce keseyi görebilecekmiyim sonrasında kalp atışlarını duyabilecekmiyim böyle devam edip gidiyor inş. sende göreceksin duyacaksın ve güzel haberlerle geleceksin buraya hiç kötü düşünme emii dualarımız senle canımmm

bende yıllardır kk sitesine ara ara girip bazı konuları takip ederdim ama ilk defa üye oldum. kısmet olursa mart 2012 annesi olucam ama şuan çok karışık duygular içerisindeyim. bazen çok mutlu oluyorum bazen çok stresli. inşallah herkesin hakkında herşeyin en hayırlısı olur. amin

hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım insan ilk duydugunda böyle karışık duygular içiresinde oluyor sonra keseyi ve kalp atışlerınıda duyduktan sonra inan herşey değişiyor inş. rahat ve güzel hamilelik geçirir sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

geçen pazartesi gittik dr a kalp atışlarını falan dinletti çok acaip di duygu ama şaka gibi de. doktor bana 7 haftalık dedi ama benim hesabıma göre 6 olması gerek ama o an doğum ne zaman olur tahminen diye sormak bile aklıma gelmedi. son adetimin ilk günü 26 mayıstı.

merhabalar mart anneleri
ben haziranda hamile kalıp martta doğum yapacaklar topiğindenim. Doktor muhtemel doğum tarihi için 9 mart dedi
kesemizi embriyomuzu kalp atışını gördük şükür Sat:3 haziran ultrasona göre 7+4 oldum
güzel haberlerle buluşmak dileğiyle bu arada ikili test için devlet hastanelerinden randevu talep edenler varmı
uygun tarihe veriyorlar mı malumunuz 11-14 hafta aralığı dışında yaptıramıyoruz ikili testi araştıranlar varmı

hocam 26 mayıs ise 14 gün sonra yumurtanın çatladığını hesap edersek ki bu 8 hazirana denk gelir bugün 26 temmuz 26+22=48/7 6+6 yani yaklaşık 7 hafta oluyor ki erken yumurtluyorda olabilirsin ayrıca mart başı muhtemel doğum bence

Son düzenleme:
canım belki erken yumurtmaşındır senin hesabınla ondan tutmuyodur.... gözün aydın bu arada ne güzel işte pıt pıtlarıda duymuşsun Allahım tamamına erdirsin inş..
maşallah canım gözün aydın olsun... benimki ikiz oldugundan dolayı 2 li test yapılmayacak onun için bilemiyorum canım inş. herşey güzel gelişir

saol canım dayanamadım daha doğrusu uyuyamadım saat 8:30 gittim hastaneye veeeeeeeeee kalp atışlarımız duyulmadı ama görüldü:))
normalde 7+4 olmam lazım ama geriden takip ediyoruz 5+5 dedi dk um ama yakalar haftasını dedi bunada şükürler olsun çok mutluyum ALLAH ım herkese yaşatsın bu duyguyu
benim 2.bebiş olacak ama yinede çok stres yaptım çünkü buda benim yavrum
test verdi dk um onları perşembe aç karnıma yaptıracam benden bu kadar:))

TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.....
senide çok tebrik ederim Allah ım tamamına erdirir ve bebişlerin fotosunu buraya koyarsın canım:)
hoşgeldin canım senide tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin:)

hayırlı olsun canım benimde sat 3 haz. ama benim geriden takip ediyor bunada şükür
ben şzel has. yaptıracam bilgim olsaydı bilgilendirmek çok isterdim

Hafta sonu gittim doktora ultrasonda kesemi gördüm ve b-hgc değerim 14223 çıktı. Doktorum, hamilelik haftan ile değerin çok uyumlu iki hafta sonra gelirsen kalp atışlarını da dinleriz dedi. Hamilelik haftam hakkında birşey söylemedi ben de zaten unuttum şaşkınlıktan sormayı..
SAT : 9 Haziran'dı..
Kalbi atacak mı heyecanı ve stresi içimde..

Son düzenleme:

inş. kalp atışlarınıda duyarsında rahatlarsın canım

değerlerine göre kalp atışlarını dinlersin...inşallah.. ben 8+2 yim 1,5cm bebeğim

şükür kavuşturana... canım çoook geçmiş olsun.. inşallah çabuk geçer bulantıların..
ara da uğra canım yaa özletme kendini [/QUOTE]

canım benım valla bende sızlerı cok ozedımmm aklımdan cıkmadınız hıc :)) ınsallah gecer su bulantılarımm mahvettı benıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…