- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.601
arkadaşlar merhaba. nasılsınız?
bugün tahlil sonuçlarımı aldım. şeker, kan sayımı ve kanda mikrobik bişey varmı diye. allaha şükür herşey temiz çıktı.
19 ağustosta bebeğin kol ve ayaklarının oluşumu ve ense kalınlığı testleri için çağırdı.
dün bir anım oldu size anlatayım. miğde bulantım çok fazla değişmiyor azda olsa yemeye çalışıyorum. yediklerimde faydalı şeyler yemeye çalışıyorum.
dün eşimle yolda gezerken tatlıcının çnünden geçtik. canım hiç bişey istemezken tatlı istedi öyle resmide görünce
sonra oturduk hemen bir porsiyon yedik afiyetle. ilk defa aşerdim galibabu kadar erken olableceğini hiç beklemezdim.
annelik şimdiden bile güzel şeymiş bee
Kızlar ben bu geç döllenme nasıl oluyo hiç anlamıyorum şimdi ben geçen hafta doktora gittiğimde sat'a göre 5+5 dim ama ultrasonda doktor keseye göre 4+6 yazdı yani 6 gün daha küçükmüş kuzu bu normalmi sizce bilen varmı
Geç yumurtlama:Kızlar ben bu geç döllenme nasıl oluyo hiç anlamıyorum şimdi ben geçen hafta doktora gittiğimde sat'a göre 5+5 dim ama ultrasonda doktor keseye göre 4+6 yazdı yani 6 gün daha küçükmüş kuzu bu normalmi sizce bilen varmı
ben adetimden 3 gün önce beta HCG 145 çıkmıştı. 2.5 gün sonra yani bugün baktırdım 491 çıktı. hala dr lar hamilesin demiyorlar. sizzce bir şeyler mi var kötü giden kafam allak bullak oldu. 2 gün sonra tekrar gelecekmişim. bu artış sizce normal miii
bence gayet normal yüreğini ferah tut bnmde ilk hcg 251di pazartesi perşembe günü 745 ti ilkin banada gebe görünüosun gebe gibi davran ama olmayabilirsinde demiştiler hehehe bakıp kalmıştım ölece sora hiiç takmadım kafama çok şükür herşey yolunda dua et kafana takma sende bi daha ikiye katlasın tamamdırrr
Kizlar nasilsinizz ben geldim özledim valla sizlerle sohbet etmeyi ama giremiyorum çok halsizim ve bulantilarim Asır'ı derecede. Bugün hastanede serum taktılar yediğimi çıkardığım için gecsedekurtulsam su mide bulantilarindan oğlumda hiç böyle olmamıştım
Canım bende tahlillerini hastanemde yaptırdım 99 tl tuttu sana neden o kadar çok demişler avlandım bence başka yerde yaptir tatlım
Limonlu kek canım doktorlar 500 den sonrasına gebe diyorlar ne güzel degerin artmiş hamilesin sekerimm merak etme
Canİm benim hiç endiselenme benim adetten 4 gün önce 41 kusurdu bence hamilesin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?