- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.701
günaydın demir ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırıo sürekli cırcır gibiyim nolcak bu böle sürekli su içiorum size de yaptımı
canım üzülme bende sat:7+4 olmam gerekirken dk um 5+5 dedi bugün ve bebek daha yeni gözüktü 2 mm idi
inşallah sende cuma günü göreceksin bebişini ben inanıyorum sende inan,bende umutsuzdum ama bugün giderken pozitiftim.
9. haftamın içindeyim akşamları karnım 5 aylık kadar büyük oluyor bugün tartıldım 1 kg almışım bu şişlik ne olcak cok erken göbeğim belli oldu şimdiden bu kadar sa 9 ay da ne olur kiiiiiiiiiii
benimde şuan 8 haftalık bende 1 kilo aldım şimdiden göbeğimde baya bi çıktı. 9 ay zarfında nasıl olur hiç düşünemiyorum ama umarım abartı kilo almayız. ben kilo almayada çok müsaitim ama kötü düşünmek istemiyorum
slm kızlarrrrr,,,,nasılsınızzzz
biz bugün 5+5 olduk,,,,daha keseyi görmeye gidemedik,,,pazartesi bende gideyim diyorum dr ye,,,kalp atışlarını göremeyiz ama demiii
folik asitmi kulanıyosunuz kızlar,elevit mi
9. haftamın içindeyim akşamları karnım 5 aylık kadar büyük oluyor bugün tartıldım 1 kg almışım bu şişlik ne olcak cok erken göbeğim belli oldu şimdiden bu kadar sa 9 ay da ne olur kiiiiiiiiiii
günaydın annecikler,
2-3 gündür ölüyorum bulantıdan halsizim hiç çalışasım yok zar zor işe geliyorum...herkes sabahları istifrar eder benim fasulye akşamcı her akşam annesini illa kusturacak....akşam hiç bişey yemek istemiyorum her gece aç yatıyorum ne olacak böyleeve gider gitmez uzanıyorum kalkınca banyoya zor yetişiyorum önümüz ramazan kocişime yemek nasıl hazırlayacam bilmiyorum mutfağa giremiyorum
valla bende sizler kadar varım kızlar bu göbekle 9. ayı düşünemiyorum felaket bir göbeğim olacak kesin
ahh canım geçmiş olsun inş. biran evvel geçer artık mutfaga kocişin girecek kendi yemeğini kendi hazırlayacak yapacak birşey yok canım
bendede göbiş var kıyafetlerim olmuyo şimdiden hamile donu aldım kendime göüslerim sığamıyo hiç bi yere yatakta yüz üstü yatamıyom kociş tutturdu kıyafet al diye eskiden 36 beden giyerdim şimdi 42 sığamıyorum bişey almakda istemiyom daha başındayım diye 60 kg oldum yakında yuvarlanarak gelcem işe
ben aldım valla kıyafet bende sen gibi 36 beden giyiyordum şimdi oldum 40 beden eşim gülüyor bana tombalağım diye dalga geçiyor ee adam ne yapsın görmedi hiç böyle kilolu dalga geçer elbet
ya çizelgemi oluşturdum html kodunu profildeki çizelge kısmına kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor
ben aldım valla kıyafet bende sen gibi 36 beden giyiyordum şimdi oldum 40 beden eşim gülüyor bana tombalağım diye dalga geçiyor ee adam ne yapsın görmedi hiç böyle kilolu dalga geçer elbet
benimki diyo 2 ayda böylesin 9 ayda ne olursun kim bilir diyo koca popolu diyo bana o kadarda büyümedi aslında yoksa büyüdümü
öncelikle teşekkür ederim inşallah cumanın hayrına güzel haberlerle gelirim.. Hem karından hem alttan baktı sadece halka göründü.. Sonra geç döllenme olabilir son adet tarihinle uyuşmuyo olabilir bekleyecez dedi üç gün sonra tekrar bakacaz dedi o zamana kadar ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma felan dedi herhengi bişey sölemedi ilaç felan da vermedi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde olan bi durum da değil
buarada folbiolun folic plusa göre daha etkili olduğunu folicplus kullanırsak günde 3 tane folbiol kullanırsa günde yarım kullanmamız gerektiğini söledi siz de doktorlarınıza bi danışın isterseniz ben şaşırdım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?