2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın demir ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırıo sürekli cırcır gibiyim nolcak bu böle sürekli su içiorum size de yaptımı

günaydın demir ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırıo sürekli cırcır gibiyim nolcak bu böle sürekli su içiorum size de yaptımı

canım ben henüz demir ilacı kullanmıyorum dr. vermedi zor valla bol bol su içç yogurt yee iyi gelir bunlar

hanımlar üye olmadan önce tüm yazıları okumuştum orada çizelgenin nasıl yapılacağı yazıodu ama şuan bulamadım. bende doğum cetvelinden yapmak istiyorum da .....:97:

bana öyle bir umut ışığı yaktınki çok çok teşekkür ederim zaten beklemekten başka yapabileceğim bişey yokmuş dua ediyorum allahım bize bağışlasın tüm mide problemlerini çekmeye razıyım hatta dediğin gibi doğduğu ilk aylardaki sıkıntıları da. arkadaşımın bebeği 4 aylık ve 4 aya kadar ben nasıl bir aptallık yaptım demiş şimdi tadını çıkarmaya başladı anlatıp gülüyor. şu korkuyu yaşadıktan sonra sanırım herşeyine katlanırım miniğimin

9. haftamın içindeyim akşamları karnım 5 aylık kadar büyük oluyor bugün tartıldım 1 kg almışım bu şişlik ne olcak cok erken göbeğim belli oldu şimdiden bu kadar sa 9 ay da ne olur kiiiiiiiiiii

9. haftamın içindeyim akşamları karnım 5 aylık kadar büyük oluyor bugün tartıldım 1 kg almışım bu şişlik ne olcak cok erken göbeğim belli oldu şimdiden bu kadar sa 9 ay da ne olur kiiiiiiiiiii

benimde şuan 8 haftalık bende 1 kilo aldım şimdiden göbeğimde baya bi çıktı. 9 ay zarfında nasıl olur hiç düşünemiyorum ama umarım abartı kilo almayız. ben kilo almayada çok müsaitim ama kötü düşünmek istemiyorum

günaydın annecikler,

2-3 gündür ölüyorum bulantıdan halsizim hiç çalışasım yok zar zor işe geliyorum...herkes sabahları istifrar eder benim fasulye akşamcı her akşam annesini illa kusturacak....akşam hiç bişey yemek istemiyorum her gece aç yatıyorum ne olacak böyle eve gider gitmez uzanıyorum kalkınca banyoya zor yetişiyorum önümüz ramazan kocişime yemek nasıl hazırlayacam bilmiyorum mutfağa giremiyorum

1 kg aldım ancak pantolonlarım olmuyor şimdiden cok garip bir şişlik var akşamları özellikle kocaman oluyorum ( ne olcak böyle

slm kızlarrrrr,,,,nasılsınızzzz
biz bugün 5+5 olduk,,,,daha keseyi görmeye gidemedik,,,pazartesi bende gideyim diyorum dr ye,,,kalp atışlarını göremeyiz ama demiii
folik asitmi kulanıyosunuz kızlar,elevit mi

Ben 5. haftada kalp atısınıda keseyi de gormustum, inşallah sende görürsün cok guzel bir duygu. Bu arada doktor bana folik asit vermedi, decavit adında multivitamin verdi. Acaba bende mi folik ait alsam, yalnız çok ısrarlar günde bi tane içmeyi unutma falan dedi, bak şimdi arada kaldım, cok fark olur mu acaba?

valla bende sizler kadar varım kızlar bu göbekle 9. ayı düşünemiyorum felaket bir göbeğim olacak kesin

ahh canım geçmiş olsun inş. biran evvel geçer artık mutfaga kocişin girecek kendi yemeğini kendi hazırlayacak yapacak birşey yok canım

valla bende sizler kadar varım kızlar bu göbekle 9. ayı düşünemiyorum felaket bir göbeğim olacak kesin

bendede göbiş var kıyafetlerim olmuyo şimdiden hamile donu aldım kendime göüslerim sığamıyo hiç bi yere yatakta yüz üstü yatamıyom kociş tutturdu kıyafet al diye eskiden 36 beden giyerdim şimdi 42 sığamıyorum bişey almakda istemiyom daha başındayım diye 60 kg oldum yakında yuvarlanarak gelcem işe

ahh canım geçmiş olsun inş. biran evvel geçer artık mutfaga kocişin girecek kendi yemeğini kendi hazırlayacak yapacak birşey yok canım

ayyy ben kendi kendime nazar değdirdim ohhh rahatım dedim hemen başladı fasulye coşmaya bebişim üzülüyorum kocişe yorgun argın geliyo ben yatıyorum kendi hazırlıyo makinaya yerleştiriyo ne biliyim kendimi kötü hissediyom

canım inşallah cuma günü bebişinide görürsün .olumlu düşün inşallah bebeğin annesiyle oyun oynuyodur

ben özel hastanede yaptırdım emekli sandığı karşılıyor sanırım bir kısmını 10 tl ödedim bide muayene ücreti 12 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…