- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.721
canım hangi siteden yaptın ona göre bilgi vereyim sana
hem lilypie den hemde ticker factory den yaptım ikiside olmadı
valla bende sizler kadar varım kızlar bu göbekle 9. ayı düşünemiyorum felaket bir göbeğim olacak kesin
ben özel hastanede yaptırdım emekli sandığı karşılıyor sanırım bir kısmını 10 tl ödedim bide muayene ücreti 12 tl
Ben 5. haftada kalp atısınıda keseyi de gormustum, inşallah sende görürsün cok guzel bir duygu. Bu arada doktor bana folik asit vermedi, decavit adında multivitamin verdi. Acaba bende mi folik ait alsam, yalnız çok ısrarlar günde bi tane içmeyi unutma falan dedi, bak şimdi arada kaldım, cok fark olur mu acaba?
7 ayda hemen belli oluyormuu o kadar göbekkk... vallaha ben de korklamya başladım. henüz göbüşüm yok,,eşimin diline düşecem demek ben de. evlendiğimizden beri onun göbüşü ile dalga geçiyorum da:86::86::86:
ayyy nerde yaptırdın aldığım en uygun fiyat 150 tl labaratuvarda oda sen nerde yaptırdın hangi hastanede
7.haftadayım ve maalesef belli olacak kadar göbeğim var şimdiden belki benimki ikiz oldugundan bu denli çıkmıştır bilmiyorum ama kociş şimdiden dalga geçmeye başladı bile
hem lilypie den hemde ticker factory den yaptım ikiside olmadı
teşekkürler oldu :)takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
KUPPEmmmmmm canım hoşgeldiiiinnnnpollyannaacımm beniii niye çağırmadınnn burayaaa..ayyy sen oluşturmuşsun topiğiiiiii..artık bendeee burdayımmm..
18 mart beklenen doğum tarihim
kızlar sizlere bir sorum olacak, acaba sizindee kasık bölgenizde adet sancısına benzer ağrılar oluyo mu ara ara benim hala devam ediyor bu ağrılarım..umarım bir sorun yoktur..
canım bayağı bi zamandır yoksun.. inşallah herşey yolundadır. pıtpıtları duymuşsundur büyük ihtimalle. listeyi güncelliyorum pıtıpıtlarda. o göbek sıcaklardan dolayı sanırım.. hepimizi şişirdi9. haftamın içindeyim akşamları karnım 5 aylık kadar büyük oluyor bugün tartıldım 1 kg almışım bu şişlik ne olcak cok erken göbeğim belli oldu şimdiden bu kadar sa 9 ay da ne olur kiiiiiiiiiii
günaydın annecikler,
2-3 gündür ölüyorum bulantıdan halsizim hiç çalışasım yok zar zor işe geliyorum...herkes sabahları istifrar eder benim fasulye akşamcı her akşam annesini illa kusturacak....akşam hiç bişey yemek istemiyorum her gece aç yatıyorum ne olacak böyleeve gider gitmez uzanıyorum kalkınca banyoya zor yetişiyorum önümüz ramazan kocişime yemek nasıl hazırlayacam bilmiyorum mutfağa giremiyorum
canım benimde öyle sanırsın 4 aylık sürekli içime çekiyorum internette okudum bu haftalarda normalmiş gaz yani
teş ler oldu ben başka kodu kopyalıyormuşum ama bu seferde küçük oldu ya
bende ilk başlarda biraz bulantı oluyordu daha sonra tamamen geçmişti dün akşamdan bu yana tekrar başladı hiç ÇIKARMADIM AMA böylede kötü sürekli bişeyler atıştırmak zorundayım yoksa geçmio. fazlada kilo almamam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsunselam arkadaşlar kaç gündür ara ara uğrayabiliyorum sadece..
sıcaklar beni mahvediyor ve şişirdikçe şişiriyor valla((
KUPPEmmmmmm canım hoşgeldiiiinnnn
Diğer topikte hep aklımdaydı sana mesaj atayım diye unutmuşum demekki. kusura bakma olurmu güzelim benim. valla çok sevindim seni burda gördüğüme. Listemize de kaydettim.. hep beraber ilerleyelim Allahın izniyle.
O ağrılar bende var ara sıra. özellikle yataktan ani kalkışlarımda çok fena kramp giriyor. bzaen karnım ağrıyor filan.. normal yani.
canım bayağı bi zamandır yoksun.. inşallah herşey yolundadır. pıtpıtları duymuşsundur büyük ihtimalle. listeyi güncelliyorum pıtıpıtlarda. o göbek sıcaklardan dolayı sanırım.. hepimizi şişirdi(
Canım yaa senin zor geçiyor hamişlik.. inşallah çarçabuk kusmaların bulantıların geçer de rahata erersin hayırlısıyla.
benimde açken midem bulanmıyor, bişeyler yiyince içim tuhaflaşıyor nedense.
normalse problem yok demektir ne yapalım kocişin takılmalarına katlanacaz demekkiii
canım hayırlı olsun çizelgen ....
bende ilk başlarda biraz bulantı oluyordu daha sonra tamamen geçmişti dün akşamdan bu yana tekrar başladı hiç ÇIKARMADIM AMA böylede kötü sürekli bişeyler atıştırmak zorundayım yoksa geçmio. fazlada kilo almamam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım sende hoşgeldin aramıza..tahmini doğum tarihin nedir?? alayım listemize senide.
bende henüz hiç çıkarmadım ve hiiiiç istemiyorum. kızımda ilk dönem çook az olmuştu ama son ay tekrar başlamıştı. oda mide yanmasıyla ve yoğurt yediğim zaman oluyordu. neyin tetiklediğini bilebilirsek işimiz kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?