- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.741
hoşbulduk... doktora gittiğiimizde heyecandan tabi birazda acemilik var doğum ne zaman diye sormayı unutmuşuz bir daha ki gittiğiimizde sorucaz. ama internetten baktığıma göre 1 mart olacak. dr a gittiğimizde 7 haftalık dedi dr tahminimce hemen hemen tutuyor direk alttan baktı sizdede mi öyle oldu ben biraz tedirgin oldum ilk alttan deyince ama
evet canım banada direk alttan bakıldı.. keseyi ve bebeği daha net görebilmek için genelde ilk kontroller alttan oluyor. sonra hep karından.
bana hiç alttan bakalım demediler üsten baktılar keseyi gördüler 2 hafta sonra gel bebeğin kalbi atıyomu bakalım dediler daha bir hafta geçti çok sabırsızlanıyorum inşallah görürüm bende pıt pıt ları haftaya dua edin bizede kızlar rabbim hepimize kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
bana hiç alttan bakalım demediler üsten baktılar keseyi gördüler 2 hafta sonra gel bebeğin kalbi atıyomu bakalım dediler daha bir hafta geçti çok sabırsızlanıyorum inşallah görürüm bende pıt pıt ları haftaya dua edin bizede kızlar rabbim hepimize kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Sibelcim nisan anneleri başlamış bile maşallah.. çok tuhaf oldum yaaa.. geçen ay bugünlerde mart anneleri yeni yeni öğreniyordu.. şimdi 2 aya yaklaştık
herkese slm. uykudan gözümü açamıyorum.hep uyumak istiyorum. sıcakların da etkisi sanırım. bi de şiştim ki hiç sormayın benim karın akşamları kocaman oluyo. bi de bişe soracam size ben ilk kontrole gittiğimde dr direk alttan baktı o zaman 6+3 sün demişti. karından da baksa aynı ölçü çıkar değil mi? hani alttan bakmak karından bakmaya göre 1 hafta daha önceyi gösteriyo ya.ama bu ölçüyü değiştirmiyodur değil mi?
kızamıkçık , toxoplasma , cmv testeleri yaptırdınızmı nerde yaptırdınız cok pahalıııııı her yer farklı fiyatlar veriyoremir_bebek:
slm kızlar ay bende bir diziye takıldım prison4 break diye belki izlemiş olanlarınız vardır.bakmaktan başka birşeyle ilgilenemedim ne zamandır şimdi 1.sezonu bitirdim 2yi izleyeceğim ama ara verdim yoksa gözlerim bozulacak valla:))
ay benim de salı günü randevum ok heyecanlanıyorum ya gün sayıyorym resmen gittiğimde 8+4olcak testleri de yaptıracağım
artık son hamişler geliyor herhalde bundan sonra nisan anneleri başlayacak
polyana canım ya beni de listeye eklesene. nereye kadar korkacam ki :18: Allahın izniyle kucağıma alacam bu bebişimiyaz güzelim sat 3 haziran pıtpıtlar duyuldu. doğum 9 mart :) ohh beeee
:))) selam canım.. zaten uykucuyuz şuan hepimiz birde sıcaklar iyice vurdu bizi.. o şişlik çoğumuzda var canım yaa. ölçüyü değiştiriceğini sanmıyorum canım.. sadece alttan daha net göründüğü için erken görünüyor.
o zaman sende pıtpıtları gördün dimi pileocum
ben seni çoktaaaaan ekledim listemize canım. aynıyız senle.
içini ferah tut canım.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.
1 kg aldım ancak pantolonlarım olmuyor şimdiden cok garip bir şişlik var akşamları özellikle kocaman oluyorum( ne olcak böyle
arkadaşlar dün sitede dolanırken aklıma geldi benim doğum 1 martta olacak kısmet olursa tabi sapmalar olabilir. ya 29 şubatta doğurursak nasıl olacak... tam komedi olur :)
hehe o benm de aklıma geliyor. biz seninle aynıyız cnm. gerçekten bu yıl şubat 29mu çekiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?