2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım banada direk alttan bakıldı.. keseyi ve bebeği daha net görebilmek için genelde ilk kontroller alttan oluyor. sonra hep karından.

evet canım banada direk alttan bakıldı.. keseyi ve bebeği daha net görebilmek için genelde ilk kontroller alttan oluyor. sonra hep karından.

bana hiç alttan bakalım demediler üsten baktılar keseyi gördüler 2 hafta sonra gel bebeğin kalbi atıyomu bakalım dediler daha bir hafta geçti çok sabırsızlanıyorum inşallah görürüm bende pıt pıt ları haftaya dua edin bizede kızlar rabbim hepimize kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla

canım işte şuan gitsen alttan baksalar pıtpıtları duyarsın Allahın izniyle.. alttan bakmada hiç korkulacak bişey değil çekinen arkadaşlar için söylüyorum. cihazın ucuyla bakıyolar sadece.

inşallah haftaya sende hayırlısıyla görürsün canım

canım banada hiç alttan bakmadılar hep karından baktılar ilk gittiğimde keseyi 1 hafta sonra gittim kalp atışlarını bile duymuştum karından inş. sende hemen duyarsın pıt pıtları... alttan bakılmada da korkulacak birşey yokmuş canım

slm kızlar ay bende bir diziye takıldım prison4 break diye belki izlemiş olanlarınız vardır.bakmaktan başka birşeyle ilgilenemedim ne zamandır şimdi 1.sezonu bitirdim 2yi izleyeceğim ama ara verdim yoksa gözlerim bozulacak valla:))

ay benim de salı günü randevum ok heyecanlanıyorum ya gün sayıyorym resmen gittiğimde 8+4olcak testleri de yaptıracağım

artık son hamişler geliyor herhalde bundan sonra nisan anneleri başlayacak

Sibelcim nisan anneleri başlamış bile maşallah.. çok tuhaf oldum yaaa.. geçen ay bugünlerde mart anneleri yeni yeni öğreniyordu.. şimdi 2 aya yaklaştık

Sibelcim nisan anneleri başlamış bile maşallah.. çok tuhaf oldum yaaa.. geçen ay bugünlerde mart anneleri yeni yeni öğreniyordu.. şimdi 2 aya yaklaştık

bizim anneler bitti ozaman ha?allah berekt versin nerdeyse 70 kişi olmuşuz ama herkes aynı anda girmiyor hiç bir zaman..

ay valla biz 2 aylık olduk allah sağlık sıhhat versin
ramazan bitti mi benim de 3 ayım bitecek hadi hayırlısı bakalım..

herkese slm. uykudan gözümü açamıyorum.hep uyumak istiyorum. sıcakların da etkisi sanırım. bi de şiştim ki hiç sormayın benim karın akşamları kocaman oluyo. bi de bişe soracam size ben ilk kontrole gittiğimde dr direk alttan baktı o zaman 6+3 sün demişti. karından da baksa aynı ölçü çıkar değil mi? hani alttan bakmak karından bakmaya göre 1 hafta daha önceyi gösteriyo ya.ama bu ölçüyü değiştirmiyodur değil mi?

:))) selam canım.. zaten uykucuyuz şuan hepimiz birde sıcaklar iyice vurdu bizi.. o şişlik çoğumuzda var canım yaa. ölçüyü değiştiriceğini sanmıyorum canım.. sadece alttan daha net göründüğü için erken görünüyor.
o zaman sende pıtpıtları gördün dimi pileocum

polyana canım ya beni de listeye eklesene. nereye kadar korkacam ki :18: Allahın izniyle kucağıma alacam bu bebişimi yaz güzelim sat 3 haziran pıtpıtlar duyuldu. doğum 9 mart :) ohh beeee

kızamıkçık , toxoplasma , cmv testeleri yaptırdınızmı nerde yaptırdınız cok pahalıııııı her yer farklı fiyatlar veriyor emir_bebek:

benden 6-7 adet test istedi dr ama neler vardı içinde bilmiyorum ben özel hastanede 150 tl ye yaptırdım 2-3 saat sonra çıktı sonuçlar iş yerinden izin alma sıkıntı olduğundan özele gidiyorum mecburen ama devlet hastanesinde yeptıran arakadaşların çok ucuza yaptırdığını biliyorum

yawrummmm süper bir dizi bekarken seyredip bitirmiştim tüm sezonları ama son bölümde çok ağladım hamişken izleme son bölümü zaten duygusal moddayız...

polyana canım ya beni de listeye eklesene. nereye kadar korkacam ki :18: Allahın izniyle kucağıma alacam bu bebişimi yaz güzelim sat 3 haziran pıtpıtlar duyuldu. doğum 9 mart :) ohh beeee

ben seni çoktaaaaan ekledim listemize canım. aynıyız senle.
içini ferah tut canım.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.

evet canım geçen hafta 6+3 de gördük dinledik duygusal anlar yaşayıp ağladık bile( işte ölçümden emin olayım diye sordum sizede. o zaman 7+5 iz bugün az kaldı 2 aylığız demeye

ben seni çoktaaaaan ekledim listemize canım. aynıyız senle.
içini ferah tut canım.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.

amiiinn canım ..öyle miiiii ay hemen bakıyorum görmedim ben hiç. korkuyodum listeye yazılsam mı yazılmasam mı diye. bugün bütün tabularımı yıkıp listeyle başlayıp yakında çizelge bile yapmayı düşünüyorum. çok saol canım benim.

kızlar demirim 41 çıkmış kan tahlilimde. normal sınırlarda ama en alt normal sınırı37. pazartesi dra göstericem sonuçlarımı. sizin demir değerleriniz ne alemde?

kızlar demirim 41 çıkmış kan tahlilimde. normal sınırlarda ama en alt normal sınırı37. pazartesi dra göstericem sonuçlarımı. sizin demir değerleriniz ne alemde?

1 kg aldım ancak pantolonlarım olmuyor şimdiden cok garip bir şişlik var akşamları özellikle kocaman oluyorum ( ne olcak böyle

aynen ben de öyleyim. şortlar pantolonlar olmuyor üzerime. neyseki yazlık bol elbiselerim efil efil giyiyorm. bu gidişle 1-2 ay sonra kocaman bi karnım olucak, hamiş kıayfetleri almaya başlıycakmıyız napıcaz yakında.

arkadaşlar dün sitede dolanırken aklıma geldi benim doğum 1 martta olacak kısmet olursa tabi sapmalar olabilir. ya 29 şubatta doğurursak nasıl olacak... tam komedi olur :)

arkadaşlar dün sitede dolanırken aklıma geldi benim doğum 1 martta olacak kısmet olursa tabi sapmalar olabilir. ya 29 şubatta doğurursak nasıl olacak... tam komedi olur :)

hehe o benm de aklıma geliyor. biz seninle aynıyız cnm. gerçekten bu yıl şubat 29mu çekiyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…