2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim adım yok (
Aaaa gözden kaçırmışım canım seni.. uykulu anıma denk geldi demekki.. Hoşgeldin canım aramıza
tahmini doğum tarihin nedir?? birde kalp atışını gördünmü bebeğinin???
kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
Aramıza hoşgeldin.. sanırım senden sonrada pek gelen olmaz artık.
Hayırlı olsun canım..
bende daha şimdiden 1-1,5 kilo aldım. normalde iştahım yerindedir. bi de bulantı olmayınca ne yesem yaramaya başladı

pileocum bende de bulantı yok, iştahta pek yok ama fena şiş bi göbüşüm var..

bi sitede okumuştum ama bana hiç inandırıcı gelmemişti.. Diyordu ki; 20 haftadan önce karnın belli olması bebekten değil, kilodandır! ENteresan!!! ben ilk gebeliğimde ilk 3 ay hiç kilo almamışken karnım hafiften belli olmaya başlamıştı.

Kizlar nasılmış yeni hamisler gelmiş hosgeldinizzzzz
Bİz bugün daha oyuz sukur kusmam olmadı ama 4 kılo vermisim çok üzüldüm doktora gittim oda kusmalara göre normal dedi

canım hoşgeldin aramıza...benim de doğum tarihim inş 31 mart :)) usg girdin mi

çok teşekkür ederim kızlar. hoşbulduk. daha girmedim haftaya gitcem doktora daha kçük ultrasonda görünmez dedi doktor. sen neler yaptın? aynı gün doğurcaz demek ne güzel

bende daha bulantı falan yok üstelik 2 kilo almışım çok yiyorum karnımda 6 aylık sanki

Canım ne güzel bulantinin olmaması oğlumda böyle olmamıştım hiç ama bu farklı çok kusmalarim oluyo serum takılıyorum ana bugün uyutdun mide bulantım olmasına rağmen kusmam olmadı :))

kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:

Son düzenleme:
ANNEYİMBEN canım o kadar kusmaya normal kilo vermen.. keşke bende verebilseydim.. dombili dombili hamile kaldım şimdi iyice şiştim((

hamilelik kilosu yakışıo şekerim onun ayrı bir havası war

ya birazda şimdi sıcaklardan dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum onunda etkisi var.. kızımda hamileliğimin son zamanlarındaydım şuan ve yine böyle şişmiştim..SICAK SICAK SICAK.. şişiriyor adamı yaaa((
neyse kış gelene kadar zaten göbüşlerimiz belli olur iyice.. oda ayrı bi güzel oluyo :))

kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:

ne güzel ya o pıtpıtları bizde duyalım inşallah. ikizlerini sağlıkla al kucağına canım

çok teşekkür ederim kızlar. hoşbulduk. daha girmedim haftaya gitcem doktora daha kçük ultrasonda görünmez dedi doktor. sen neler yaptın? aynı gün doğurcaz demek ne güzel

evet tatlım inş bir aksilik çıkmaz ise aynı gün doğuracaz.. ben adetimden 3 gün önce beta hcg ile öğrendim.. adetime 1 gün kala tekrar gttik 3 katına çıkmıştı... pazar günü usg den bakılacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…