- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.781
kaç kilo aldınız peki ben şuana kadar 1-1,5 kilo aldım ama iştahım baya bi açılıo gibi, ne derler su içsem yarıo
Aaaa gözden kaçırmışım canım seni.. uykulu anıma denk geldi demekki.. Hoşgeldin canım aramızabenim adım yok(
Aramıza hoşgeldin..kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
bende daha şimdiden 1-1,5 kilo aldım. normalde iştahım yerindedir. bi de bulantı olmayınca ne yesem yaramaya başladı
kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
Kizlar nasılmış yeni hamisler gelmiş hosgeldinizzzzz
Bİz bugün daha oyuz sukur kusmam olmadı ama 4 kılo vermisim çok üzüldüm doktora gittim oda kusmalara göre normal dedi
canım hoşgeldin aramıza...benim de doğum tarihim inş 31 mart :)) usg girdin mi
bende daha bulantı falan yok üstelik 2 kilo almışım çok yiyorum karnımda 6 aylık sanki
kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
Aaaaaaa canım çok sevindim... topiimizin ikinci ikizleri geliyor... Rabbim nazarlardan korusun. Maşallah
ANNEYİMBEN canım o kadar kusmaya normal kilo vermen.. keşke bende verebilseydim.. dombili dombili hamile kaldım şimdi iyice şiştim((
Aaaaaaa canım çok sevindim... topiimizin ikinci ikizleri geliyor... Rabbim nazarlardan korusun. Maşallah
hamilelik kilosu yakışıo şekerim onun ayrı bir havası war
kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
ne güzel ya o pıtpıtları bizde duyalım inşallah. ikizlerini sağlıkla al kucağına canım
çok teşekkür ederim kızlar. hoşbulduk. daha girmedim haftaya gitcem doktora daha kçük ultrasonda görünmez dedi doktor. sen neler yaptın? aynı gün doğurcaz demek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?