2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya bu benim de hiç aklıma gelmedi.29 çekiyor:)
listemize nerden bakıyoruz kızlarr
bu arada yarın termale gidiyorum
yüzmenin bi sakıncası olmz dimi

Son düzenleme:
onu düşünmüştüm bi ara bende.. benim sezeryan olucak, doktor 29 şubatı verirse kabul etmem diye geçirmiştim içimden:))) 4 yılda bir doğum günü.. yazık çocuğa ama yaaa..
-- anne benim doğum günüm ne zaman???
- bu sene senin doğum günün yok yavrum((
:26:

evet ya bu benim de hiç aklıma gelmedi.29 çekiyor:)
listemize nerden bakıyoruz kızlarr
bu arada yarın termale gidiyorum
yüzmenin bi sakıncası olmz dimi

merhaba listemiz ilk sayfada..
termalde çok sıcak ta durmazsan bi sakıncası olmaz sanırım. sıcak havuza filan giremeyiz

bizde hamileliğimin 4 ayında filan hamama gidicez ama havuza giremiycem

sakın girme termal termal hamileler için sakıncalı canım

internetten edindiğim bilgiler kadarıyla hamama gitmek aşırı sıcak suda duş almak sakıncalı. bizde dün akşam hamama gidecektik ama internette okuduktan sonra vazgeçtik. dr um denize gidebilirsin ama çok uzun süre ıslak mayoyla kalma demişti. hamam sormak aklıma gelmemişti.

ya bilemiyorum ama 29 şubatta olsa bile nüfusa 1 mart yazdırılır galiba ama bende herşeyi moda mod severim neyse o yani bilemiyorum :s

ben de hamam la saunayı merak ediyom termal havuz kesinlikle yasak onu biliyorum da hamam ile sauna da mı öyle acaba:26::26::26:

ama bizim geçen sene gittiğimiz hamam (Ankara-Kızılcahamam) öyle sıcak değildi..sonuçta musluklardan soğuk suda akıyor ve istediğin sıcaklıkta ayarlıyorsun.. sadece havuz bölümüne geçtiğimizde sıcaklığa herkes dayanamıyordu..
kafam karıştı şimdi..

benim adım yok (

:))) ben gecen hafta hamile pantolunu aldım bile olmadı elbiselerim 2 aylıkken başladım yani onları giymeye

yawrummmm süper bir dizi bekarken seyredip bitirmiştim tüm sezonları ama son bölümde çok ağladım hamişken izleme son bölümü zaten duygusal moddayız...[/QUOTE]

evet cnm zaten son bölüme daha çok var

sıcak yerlerde pek bulunmayın kızlar ben duş alırken bile normalde çok sıcak su kullanırdım ama artık ılık yapıyorum soğuk gibi çünkü uzun süre sıcak duşta kalmak bile düşüğü arttırıyormuş..

:))) ben gecen hafta hamile pantolunu aldım bile olmadı elbiselerim 2 aylıkken başladım yani onları giymeye
bende hamile pantolonu giyiyorum şimdiden diğerleri olmadı valla :90::90:

evet canım benim dr. demişti çok sıcak duş almak yok sogukla ılık arası olacak birde çok fazla kalmayın duşta dedi ordan biliyorum sıcak düşüğü artırıyor

kaç kilo aldınız peki ben şuana kadar 1-1,5 kilo aldım ama iştahım baya bi açılıo gibi, ne derler su içsem yarıo

aslında kilo takip topiğimi açsak burdan mı takip etsek eylül anneleriydi galiba onlarda görmüştüm öyle birşey insan kendini frenler en azından

aslında kilo takip topiğimi açsak burdan mı takip etsek eylül anneleriydi galiba onlarda görmüştüm öyle birşey insan kendini frenler en azından
bencede takip edelim en azından abartımı gidiyoruz normal mi o konuda bilgimiz olur. burdan mı yazsak iyi olur yeni topik mi açsak... hangisi mantıklı olur ki acaba ? :S

kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…