• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba teyzeleeer meleğimle bizde bir süredir takip ediyoruz sizleri
bikaç kez de burada yazdık ama kimse görmedi bizi :20:
allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:emir_bebek:

allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:emir_bebek:

canııım hoşgeldin aramızaaa inşallah dediğin gibi bebişlerimiz sağ salim katılırlar aramıza:)

hayırlı olsunn kızmı erkekmii

hoşbulduuukk teşekkür ederiz teyzeler :21: alıntı yaparak nasıl yazacağımızı bilmiyoruz
cinsiyetimiz erkek tahmini doğm tarihi 20 mart ama hep bir hafta büyük çıkıyoruz ultrason resimleri kağıdında 14 mart görünüyo

herkese iyi akşamlar:)
ben 2012 nisan annesi olucam Allahımın izniyle bi oğluşum olacak:55:
size sormak istediğim bebişin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?? ben çokmu sabırsızım acaba erkenmi daha :1::1:
bu arada 17 hafta 3 günlüğüz :emir_bebek:
teşekkürler şimdiden :49:

ben 16 haftalık hamileyken doktora galiba artık hissediyorum demiştim o da gazdır deyince acayip bozulmuştum. bebeğini adamakıllı hissetmen ilk gebeliğinse eğer 20. haftayı bulur canımm :D

ben 16 haftalık hamileyken doktora galiba artık hissediyorum demiştim o da gazdır deyince acayip bozulmuştum. bebeğini adamakıllı hissetmen ilk gebeliğinse eğer 20. haftayı bulur canımm :D

canım ya ben de tam tersi 17 haftalıkken dr.gittiğimde hissediyomusun diye sormuştu bazen pıt pıt kıpırdanma gibi hareketlilik oluyo ama bilmiyorum gaz mı hareket mi demiştim o da harekettir artık hissetmeye başlayabilirsin demişti. ilk gebeliğim benim de.:49:

bnde ultramedde çekildim renkliyi kızımın harika resmlerini aldım bide artı 20 tl ödeyip cd sini aldım aklında
olsunnn

biz geldiiik

detaylı ultrason sonuçları gayet normal
hiç bir sıkıntımız yok çok şükür oğlanın keyfi yerinde dedi doktor

canım bizimde renkli fotolarımızı ve cd sini verdi ama extra para vermedik

peki biz bildirim yapacak mıyız? yani sizler nasıl yapıyorsunuz? muhasebe mi yapıyor bildirimi? yoksa biz günü gelince sgk ya mı gitcez? gebelikten ötürü izne ayrıldım vs diye.
bi de maasları sgk mı vercek aylık seklınde mı yoksa bıtımınde mı alcaz?

CAnım 32.nci haftanda iş göremez raporu alıyorsun, devam edeceksen ayrıca bir rapor daha veriyor doktor 37'ye kadar çalışabilir diye ama onu da en geç 32'de alman lazım geçerli olması için.
Eğer özelde çalışıyorsa, şirketin sana 4 ay maaşını vericek, o 4 ayın sonunda sgk sana para verecek pttye yatırcak sen onu alıp işyerine vereceksin, 4 ay sana maaş verdiği için.

iyi edersin aslında canım. bende geri görevdeyim. eski görevim olsa agırdı işim ama simdi tüm gün ofiste bilg. bası. bende calısmak ıstıyorum. bunu işyerimiz belirlemez dimi? yani dr. raporu aldıktan sonra sana kimse yok ayrıl 8 hafta once deme durumu olmaz? cünkü ben eski işlerimi yapamadıgımdan kaynaklı fiziksel olarak benim bir an evvel ayrılıp donmemi isteyebilirler. bu noktada tüm yasal haklarımı kullanmak istiyorum da.
canım sen hiç endişeleniyor musun peki? ya iş yerinde sancın baslar vs diye? yani son haftaya kadar calısırsak her an heryerde olabilmesi muhtemel.

Yasal olarak hakkın olabilir ama şirketin sana sonradan ihtiyacı varsa çıkmanı isteyebilir, benim öyle olacak gibi mesela, 32'de çıkmak zorunda kalabilirim:(
:((( yaa ben bulamıycam galiba:((((
krem-yeşil hoşuma gitti. kızımın baza başlıkları da krem rengi.
yere de böyle krem yeşil bi halı düşündüm ama BİLMİYORUM YAAAA:((((((

Canım ikea'da da krem rengi o kadar çok model var ki, ama Ankara'ya getiriyorlar mı bilemiyorum:S Koçtaştakiler de gayet güzelmiş bu arada.

kızlarr aldığınız bebiş kıyafetlerini yıkıyormusunuz
ben iki gündür ılık sabunlu suda elimde yıkadım ütülemesi kaldı sadece

Ben son ay toptan yıkarım ütülerim diye düşünyorum.

bende yıkadım ütüleyip çantaya koyucam
hastane çıkışım iki takımm biberon ve emziğinide almıştımm onlarıda sıcak suda yıkayıp kurutup çantaya koyucam

Canım biberon emzik vs gibi şeyleri steril etmeni tavsiye ederim, yıkamak yetmiyormuş ya mikrodalgada ya cihazla steril edebilirsin ya da kaynatabilirsin dayanıklılarsa.

kızlar yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemesi var onun için hastanelerde günüm geçecek gelemeyebilirim merak etmeyinizzzzz

İnşallah iyi geçer canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

herkese iyi akşamlar:)
ben 2012 nisan annesi olucam Allahımın izniyle bi oğluşum olacak:55:
size sormak istediğim bebişin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?? ben çokmu sabırsızım acaba erkenmi daha :1::1:
bu arada 17 hafta 3 günlüğüz :emir_bebek:
teşekkürler şimdiden :49:

Ben 19 sonu 20.nci hafta gibi net olarak hissetmeye başladım canım.

Bana da aynısını demişti:)

Devlet hastanesi dimi cnm kendileri mi arıyor ordaki bi bayan doktor 3 lü testim normal olmasına rağmen baya bi üzüştü beni daha da gitmedim oraya hatta bi tüp kan aldılar ne tahlili diye sormadım bile sonuçlarını da almaya gitmedim :)

evet canım devlet hastanesi
bazı testler için doktor osman şevket bizzat kendisi arıyor
evet dediğin gibi bir tanede bayan doktor var ben ona da denk geldim ama benim şansımdan mıdır nedir
hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım

sen üzmeseydin kendini o doktorun olduğu hafta gitmezdin
olur biter di

ben geçen haftada yazmıştım
özel hastaneye de gidiyorum ama devlet hastanesinde
özel hastanede belkediğim kadar beklemiyorum o yüzden çok memnunum

biz geldiiik

gözünüzaydın maşallah bebişe

arkadaşlar benim dr. detaylı ultrasona gerek görürsem başka biyere sevk ediyorum dedi
tam olarak nasıl yapılıyo nelere bakılıyo
bize kendi normal herzamanki gibi baktı kalbini böbreklerini vs.gösterdi başka bişey yapmadı

CAnım 32.nci haftanda iş göremez raporu alıyorsun, devam edeceksen ayrıca bir rapor daha veriyor doktor 37'ye kadar çalışabilir diye ama onu da en geç 32'de alman lazım geçerli olması için.
Eğer özelde çalışıyorsa, şirketin sana 4 ay maaşını vericek, o 4 ayın sonunda sgk sana para verecek pttye yatırcak sen onu alıp işyerine vereceksin, 4 ay sana maaş verdiği için.

Yasal olarak hakkın olabilir ama şirketin sana sonradan ihtiyacı varsa çıkmanı isteyebilir, benim öyle olacak gibi mesela, 32'de çıkmak zorunda kalabilirim:(

Canım ikea'da da krem rengi o kadar çok model var ki, ama Ankara'ya getiriyorlar mı bilemiyorum:S Koçtaştakiler de gayet güzelmiş bu arada.

Ben son ay toptan yıkarım ütülerim diye düşünyorum.

Canım biberon emzik vs gibi şeyleri steril etmeni tavsiye ederim, yıkamak yetmiyormuş ya mikrodalgada ya cihazla steril edebilirsin ya da kaynatabilirsin dayanıklılarsa.

İnşallah iyi geçer canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben 19 sonu 20.nci hafta gibi net olarak hissetmeye başladım canım.

Bana da aynısını demişti:)

mikrodalgada nasıl steeril edeceğizz :44:

gözünüzaydın maşallah bebişe

arkadaşlar benim dr. detaylı ultrasona gerek görürsem başka biyere sevk ediyorum dedi
tam olarak nasıl yapılıyo nelere bakılıyo
bize kendi normal herzamanki gibi baktı kalbini böbreklerini vs.gösterdi başka bişey yapmadı

bu daha detaylı bir inceleme
beynine,beyinciğine,bebeği besleyen damarlarına kadar bakılıyo
ve bebişin yüzünü görebiliyorsun, fotoğrfını cd sini veriyorlar

Kızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mikrodalgada nasıl steeril edeceğizz :44:

Canım poşetleri ya da kutuları var, ben 40tlye aldım bebedorunkini. o kutuya, biberon emzik vs ne steril edilcekse koyuyorsun, üzerinde mikrodalga dereceleri yazıyor. sonra onu mikroladalgaya koyuyorsun, o kutu içindeki ürünleri koruyor, yüksek ısıda buharla steril etmiş oluyorsun. Cihazları da var istersen, cihazların fiyatı da 50'den falan başlıyor, onda da fişe takıp steril ediyorsun ama o biraz uzun sürüyormuş, ne kadar sürüyor bilmiyorum. mikrodalgada 4 dakika yetiyormuş. Kutular daha pratik diyor kullananlar.

biz geldiiik

Kızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gözünüz aydın kızlar, maşşallah bebişlere :nazar:

Canım poşetleri ya da kutuları var, ben 40tlye aldım bebedorunkini. o kutuya, biberon emzik vs ne steril edilcekse koyuyorsun, üzerinde mikrodalga dereceleri yazıyor. sonra onu mikroladalgaya koyuyorsun, o kutu içindeki ürünleri koruyor, yüksek ısıda buharla steril etmiş oluyorsun. Cihazları da var istersen, cihazların fiyatı da 50'den falan başlıyor, onda da fişe takıp steril ediyorsun ama o biraz uzun sürüyormuş, ne kadar sürüyor bilmiyorum. mikrodalgada 4 dakika yetiyormuş. Kutular daha pratik diyor kullananlar.

anladım canımm ben arzumun buharlı pişiricisi varr 100 tl filan onu alayım diyorum hem steril yapıyo farklı biberonları filan hemde buharda sebze pişiriyo onu alayım diyorumm 6 aylık olunca besinlerle tanışacakk buharda pişmiş sebzelerr ideal olacak

Back
X