• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım poşetleri ya da kutuları var, ben 40tlye aldım bebedorunkini. o kutuya, biberon emzik vs ne steril edilcekse koyuyorsun, üzerinde mikrodalga dereceleri yazıyor. sonra onu mikroladalgaya koyuyorsun, o kutu içindeki ürünleri koruyor, yüksek ısıda buharla steril etmiş oluyorsun. Cihazları da var istersen, cihazların fiyatı da 50'den falan başlıyor, onda da fişe takıp steril ediyorsun ama o biraz uzun sürüyormuş, ne kadar sürüyor bilmiyorum. mikrodalgada 4 dakika yetiyormuş. Kutular daha pratik diyor kullananlar.

banada tefalin mikrodalgada olanı hediye geldi, ufak bişi buharlı olanlar kadar büyük değil 4dk da oluyormus

anladım canımm ben arzumun buharlı pişiricisi varr 100 tl filan onu alayım diyorum hem steril yapıyo farklı biberonları filan hemde buharda sebze pişiriyo onu alayım diyorumm 6 aylık olunca besinlerle tanışacakk buharda pişmiş sebzelerr ideal olacak

evet canım onlar da çok güzel, benim bir arkadaşım ondan kullanıyor, gayet de memnun, dediğin gibi ilerisi için de iyi.

banada tefalin mikrodalgada olanı hediye geldi, ufak bişi buharlı olanlar kadar büyük değil 4dk da oluyormus

güzel bir hediye olmuş:) mikrodalgada daha hızlı oluyor doğru.

selam kızlar uzunca bi süredir yoktum.şehir dışına ailemin yanına gittim
detaylı ultrasona girenlerinizde olmuş maşallah bende perşembeye gideceğin devlet hastanesinde yaptıracağım orda sonuç cd sini verirler mi acaba
bilginiz var mııı bide giren arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nasıl bu aylarda normali kaç acaba
:6::6:

kızlar bide ben çok kilo aldım yaa daha 22 haftalığım 7 kilo aldımmm daha doğuma 4 ay varr
iştahmın önüne geçemiyorumm yaaadoktordan beslenme proğrsamı mı istesem acabaaa

selam kızlar uzunca bi süredir yoktum.şehir dışına ailemin yanına gittim
detaylı ultrasona girenlerinizde olmuş maşallah bende perşembeye gideceğin devlet hastanesinde yaptıracağım orda sonuç cd sini verirler mi acaba
bilginiz var mııı bide giren arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nasıl bu aylarda normali kaç acaba
:6::6:
canım bu akşam girdim detaylıya
23+3 günlük hamileyim bebeğin kilosu 600 gr'a yakın dedi boyu ise 28 cm
yani haftasına göre normal gidiyo bizimkinde ölçümler çok şükür:nazar:

inşallah seninde iyi haberlerini alırız

CAnım 32.nci haftanda iş göremez raporu alıyorsun, devam edeceksen ayrıca bir rapor daha veriyor doktor 37'ye kadar çalışabilir diye ama onu da en geç 32'de alman lazım geçerli olması için.
Eğer özelde çalışıyorsa, şirketin sana 4 ay maaşını vericek, o 4 ayın sonunda sgk sana para verecek pttye yatırcak sen onu alıp işyerine vereceksin, 4 ay sana maaş verdiği için.

Yasal olarak hakkın olabilir ama şirketin sana sonradan ihtiyacı varsa çıkmanı isteyebilir, benim öyle olacak gibi mesela, 32'de çıkmak zorunda kalabilirim:(
canım cok tsk ederım paylasımın ıcın. dedıgın gıbı yapıcam ama benımde dondukten sonra eskı tempomu ısteyebılırler. senın meslegın nrydı canım? ozel sırket mı doguma kadsr calıssan nıye kabul etmıyorlar?

GÜNAYDIN
DÜN AKŞAM 2.DÜZEY ULTRASONUM VARDI.. 22+4 DEYİM. 648 gr boyu 28cm. 1 Hafta önden gidiyor dedi dr. endişelendim ama bir sorun olmaz herşey çok iyi dediler.. Bebeğimi bu kadar net görmek çok güzel bir duyguydu.

Günaydınn kızlar nasılsınız minişleriniz nasıll biz bu günden itibaren yürüyüşe başlıyoruz bütün gün oturuyorum iş yerinde akşamda eve gidince uzanıyorum o kadar bi sabah ve akşam işe gelip giderken yürüyorum 20 dk bu gidişle hem çok kilo alacam hemde doğum zor olacak galiba o evin karşısı par yürüme alanı da var akşamları bi saat yürüyecem :49:

kızlaaaar ben geldimmm aslında coktan gelmiştim de inatla ve büyük bi ısrarla yazmadan önce gecmişi okudum iiki de okumusum ayy ne geri kalmızım ben öle bu arada nerelerdeydim de okuyamadım onu da anlatiim malum artık son aylara girdik bundan sonra yolculuk yapmak zor olucak bi de bebiş geince rahat 3 ay bi yere kımıldayamayız diye düşünüp memlekete aile ziyaretine gittik iiki de gitmişim cok özlemişim ii geldi bana bi tek yol uzun oldugundan kızımla oturmaktan cok sıkıldık ama cok şükür iyiyiz döndük geldik evimize iznimiz de bitti işimize de gitmeye başladık öle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) bu arada oda takımlarını alan arkadaslar ben hepsine bayıldım valla Allah bebeklerimizi içlerinde güle güle büyütmek nasip etsin insallah...aramıza yeni katılan annişler de hoşgelmişler ne güzel cogalıyoruz seviniyorum valla böle olunca bide marmaristen kimse yok mu yaaa ben pak bi tek başıma kaldım hepinize cok uzak kaldım böle:((

canım annem hep der ki ilk önce don al cocugun cabuk donansın ha tabii ben don mu aldım hayır görür görmez vuruldugum cicili kurdaleli mini etek aldım koydum sonra da anaaa dedim ben don alcaktım yaa neyse onu da babasına aldırdım artık:)) saka bi tarafa hastane cıkışı battaniyesi falan sen bi başla gerisi gelir Allahın izniyle...
Hoş geldinn cnmmm iyi dinlenmişsindir özledim seniii:54::54::54:

Bende cinsiyetini öğrenince ilk elbise toka fln almıştım :1::1:

selam kızlar
berkerdemden haberiniz varmı ne zamandır gözükmüyor?

Slm cnm bende merak ettim inşallah herşey yolundadır

GÜNAYDIN
DÜN AKŞAM 2.DÜZEY ULTRASONUM VARDI.. 22+4 DEYİM. 648 gr boyu 28cm. 1 Hafta önden gidiyor dedi dr. endişelendim ama bir sorun olmaz herşey çok iyi dediler.. Bebeğimi bu kadar net görmek çok güzel bir duyguydu.

ayyyy ben onu yerim:-)

benimde dun kontrolum vardi fakat ultrasona
girmedim goremedim kusumu:-(

kızlar markafonide indirim vardı kızıma hediye çekimide dahil edince 10 tl ye elbise aldım çok gzlllllll bu arada kuzum rızkıyla gelecek sanırım eşimin işleri kötüydü çok iş buldu sanırım büyük ihtimal haftaya deneme olarak gidicek olursa dvm edicek.Bize dua edinnn olur mu?

GÜNAYDIN

günaydın canım benim de dün kontrolüm vardı. kemik - omurga gelşimi iyi ama biraz protein almam gerekiyormuş. bu ara tavuk-balık deyip kırmızı et yememiştim. bizim hanımefendi çarpraz yattığı için sadece baş ve ayak altını görebildik. keyfine biraz düşkün olacak galiba :)) net göremedim tabii ki 30 nda 4 boyutluya gireceğim. cd ye aktartsam görüntüler net olur mu acaba fikri olan var mı?

gunaydın kızlar. bebıslerını gorenler gozunuz aydın. saglıklı olsun kuzucuklar. bende cuma gunu gorcem bebısımı :)
dun bebıs kıyafetlerının yıkanması ıle ılgılı konusmustuk. ben dun mıgrostsn dalın sıvı deterjan aldım ındırıme gırmıstı. 2 lıtre 14 tl ıdı. almak ısteyenlere duyurulur. bır de can bebe nın alt acma pedlerı ındırımdeydı 6.5 tl bana kullanıslı geldı altını degıstırırken cıs yapsa alta gecırmıyo oz.le dısarda fln kullanıldıgında pratık olur gıbı geldı.

kızlar markafonide indirim vardı kızıma hediye çekimide dahil edince 10 tl ye elbise aldım çok gzlllllll bu arada kuzum rızkıyla gelecek sanırım eşimin işleri kötüydü çok iş buldu sanırım büyük ihtimal haftaya deneme olarak gidicek olursa dvm edicek.Bize dua edinnn olur mu?

İnşallah herşey diledğinizce olur cnm :54:

güle güle kullanın canım. inşallah hayırlısı olur canım. dediğin gibi bebek rızkıyla gelir. benim de eşim işinden ayrılmıştı arkasından çok vakit geçmeden iş buldu şükür.

Günaydınn kızlar nasılsınız minişleriniz nasıll biz bu günden itibaren yürüyüşe başlıyoruz bütün gün oturuyorum iş yerinde akşamda eve gidince uzanıyorum o kadar bi sabah ve akşam işe gelip giderken yürüyorum 20 dk bu gidişle hem çok kilo alacam hemde doğum zor olacak galiba o evin karşısı par yürüme alanı da var akşamları bi saat yürüyecem :49:

Hoş geldinn cnmmm iyi dinlenmişsindir özledim seniii:54::54::54:

Bende cinsiyetini öğrenince ilk elbise toka fln almıştım :1::1:

Slm cnm bende merak ettim inşallah herşey yolundadır

canım benim günaydınn ben de sizleri cok özlemiştim valla arada girip bir iki sayfa okuyodum ama yetmiyodu tabii ii oldu hem dinlendik hem eğlendik hem yavrum akrabalarıyla sadece duyarak da olsa tanıştı :)) neyse artık burdayız nasılsa bool bol hasret gideririz kuzum...

kızlaaar hepinize günaydıııın ii neşeli bol tekmecikli bi gün olsun hepinize biz kızımla okulumuza gidiyoruz kendinize ii bakın emiiii:)

Back
X