• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,2-3 gündür acayip midem agrıyor ve biraz bulanıyor. Bu kadar uzun sürmezdi hiç mideme dokunuyorum taş gibi olmuş gaz fln da cok var habire gurul gurul:( hiç keyfim yok. Dr u aradım simdi bi ilaç söylesin diye o da ameliyattaymış.Aranızda hiç rennienin şurubundan içen oldu mu? Bir arkadasım içiyordu hamileyken de kararsız kaldım.Ya da bu şikayetler olunca ne yapıyorsunuz?

Canım biraz sık dişini doktorunla konuş her ilacı içme nolur nolmaz..

Ya içmemeye çalışıyorum da böyle halim kalmadı hiç izin alıp eve gidesim var ama nerdee:50:

Muz yada süt varsa bastırır biraz belki ama gaz da var diyosun süt iyice gaz yapar :(( başka bi doktor yok mu arayabileceğin? Benim eski doktor telde cvp veriyodu her soruma ankara güven hastanesi taner akçal.. olmadı onu ara belki bişey söyler iyi bi doktordur..

gerçekten zor benim işim doğuma mecbur annem gelecek kayınvalidem gelecek doğumdan sonrada artık ilk önce hangisi kalacaksa bende olacagım artı bakıcımızda olacak ben işe başladığımdada bakıcı ve yanında annelerden biri olacak böyle büyütecegiz kısmet olursa bakalım...tek başıma yapamam zaten imkansız birşeyyy

Günaydın canım, ne güzel yaa annen geliyormuş yanına. bol bol hasret giderin. benim annem dolmuşla 40 dk mesafede oturuyo ama yine geldiğinde kalmasını çok istesemde kalmıyor, kalınacak zaman var diyip gidiyor. Evlenip gidince analrımızın kıymeti daha iyi anlaşılıyor.

gurbette hasretlik çok zor valla geldiği zamanda bırakmak istemiyorum ama memlekettede babam kalıyor mecbur gidiyor işte gerçi ben evlenmeden öncede anneme çok düşkündüm halende öylee keşke yanında olabilseydim...

allah yardımcın olsun cnm yaa ben ilk 2 sene boşanmayı bile düşündüm burda yaşayamam yapamıyorum diye sonra sonra alıştım çok ağladım bide sürekli uçakla gidip geliyordum şimdi hamileyim diye gitmiyorum rabbim onları başımızdan eksik etmesin

canımmm ne güel düşünmüşsün arada yapmak lazım böyle şeyler... Valla dur düşüneyim aklıma gelirse yazarım birşey...:1:

canımmm dularınız için sağolun. ama yine yüksek çıktı şekerimiz... Doktor önlemini alırsam yediklerime dikkat edersem bir zararı olmayacağını söyledi. sıkı bir diyet verdi. Onu yapacağız...

4 saat sürdü canım.
1. aşama sadece parmaktan kan bu açlık oluyor ardından şekerli su içiyorsun...
2. aşama kan (parmaktan) ve idrar
3. aşama kan (parmaktan) ve idrar
4. aşama kan (parmaktan) ve idrar
ve bunların sonucu içinde 1 saat daha bekledim...

geçmiş olsun canım.. inşallah diyeti kolay yapabilirsin. bakalım bizimki ne cıkacak.. of cok uzunmuş onca saat napıcaz hastanede :(

Muz yada süt varsa bastırır biraz belki ama gaz da var diyosun süt iyice gaz yapar :(( başka bi doktor yok mu arayabileceğin? Benim eski doktor telde cvp veriyodu her soruma ankara güven hastanesi taner akçal.. olmadı onu ara belki bişey söyler iyi bi doktordur..

Tamam canım cok saol 1 de cıkacakmıs bakalım o arada yakalarım inşallah:)

gerçekten zor benim işim doğuma mecbur annem gelecek kayınvalidem gelecek doğumdan sonrada artık ilk önce hangisi kalacaksa bende olacagım artı bakıcımızda olacak ben işe başladığımdada bakıcı ve yanında annelerden biri olacak böyle büyütecegiz kısmet olursa bakalım...tek başıma yapamam zaten imkansız birşeyyy

allah yardımcın olsun cnm yaa ben ilk 2 sene boşanmayı bile düşündüm burda yaşayamam yapamıyorum diye sonra sonra alıştım çok ağladım bide sürekli uçakla gidip geliyordum şimdi hamileyim diye gitmiyorum rabbim onları başımızdan eksik etmesin

Ben de Ankarada yasıyordum evlenince geldim İstanbula 3 sene önce hala da Ankarayı çok özlüyorum ama Allahtan eşim de sorun cıkarmıyor ben de cok sık gidiyorum bizimkiler de cok sık geliyor. Son 10 gündür annem bizimle mesela gidecek 2 hafta sonra ben Ankaraya gidecegim insallah:) Öyle idare etmeye calısıyoruz gene de yetmiyor tabi ama...

Evlenmedesen söz verdirtmiştim çok faydasını gördüm maşallah:21:

Kızlar günaydın,

2-3 gündür acayip midem agrıyor ve biraz bulanıyor. Bu kadar uzun sürmezdi hiç mideme dokunuyorum taş gibi olmuş gaz fln da cok var habire gurul gurul:( hiç keyfim yok. Dr u aradım simdi bi ilaç söylesin diye o da ameliyattaymış.Aranızda hiç rennienin şurubundan içen oldu mu? Bir arkadasım içiyordu hamileyken de kararsız kaldım.

Ya da bu şikayetler olunca ne yapıyorsunuz?

cnm benim şurubu değilde çiğneme tabletini benim dr verdi bana midemde sıkıntı olursa alıyorum şurubuda aynıdır herhalde ama sen bilirsin

doktora danışmakta fayda var canım benımde derımde kuruluk var dye kullandıgım bı ılaç vardı hamılelıkten berı kullanmadım.gecen kullancaktım dotora bı sorayım dedım snucta içmıyorum sürüyorum derıye ama yınede sorayım dedım ıyıkıde sormuşum.cok az kullan hatta fazla gereklı degılse kullanmamaya bak dedı.ıyıkı sormuşum yoksa ne zarar olurkı dıyodum kendı kendıme.

Ben de Ankarada yasıyordum evlenince geldim İstanbula 3 sene önce hala da Ankarayı çok özlüyorum ama Allahtan eşim de sorun cıkarmıyor ben de cok sık gidiyorum bizimkiler de cok sık geliyor. Son 10 gündür annem bizimle mesela gidecek 2 hafta sonra ben Ankaraya gidecegim insallah:) Öyle idare etmeye calısıyoruz gene de yetmiyor tabi ama...

Evlenmedesen söz verdirtmiştim çok faydasını gördüm maşallah:21:

aynen yetmez geçen hastaneye gittiğim günde baktım anneleriyle gelmişler hamişler bir üzüldüm bi üzüldüm keşke annemde benim yanımda olsaydı diye ama nafile

doktora danışmakta fayda var canım benımde derımde kuruluk var dye kullandıgım bı ılaç vardı hamılelıkten berı kullanmadım.gecen kullancaktım dotora bı sorayım dedım snucta içmıyorum sürüyorum derıye ama yınede sorayım dedım ıyıkıde sormuşum.cok az kullan hatta fazla gereklı degılse kullanmamaya bak dedı.ıyıkı sormuşum yoksa ne zarar olurkı dıyodum kendı kendıme.

Ben de geçen gün sırtım cok agrıdı bi merhem var hafif agrı kesici özelligi var neredeyse sürüyordum son anda vazgectim:) Aslında ne kadar saglıklı bi dönem geçiriyoruz ilaç yok içki yok sigara yok zararlı yiyecekler yok:)

Ben de geçen gün sırtım cok agrıdı bi merhem var hafif agrı kesici özelligi var neredeyse sürüyordum son anda vazgectim:) Aslında ne kadar saglıklı bi dönem geçiriyoruz ilaç yok içki yok sigara yok zararlı yiyecekler yok:)

aynen canım annelık böle bişi demekkı daha dogmadan aman onlara bişi olmasın dıye nasıl dıkkat edıyoruz bıde kucagımıza aldıgımızı düşün inşallah.anneler hep derler ya anne olunca anlarsın benı dıye sanırım artık cok daha ıyı anlıycaz onları :49:

Alışveriş eksiklerimiz daha çok. büyük çoğunu aralıkta yapacağız.
Eksiklerim varda size danışacağım

bebeğin giysileri için bildiğiniz deterjan markaları varmı?
banyo için şampuan, sabun ve vücut yağları? (dalin nasıl sizce?)

Alışveriş eksiklerimiz daha çok. büyük çoğunu aralıkta yapacağız.
Eksiklerim varda size danışacağım
bebeğin giysileri için bildiğiniz deterjan markaları varmı?
banyo için şampuan, sabun ve vücut yağları? (dalin nasıl sizce?)

Canım bebeğin giysileri için sadece doğal sabun kullan.. Deterjan kullanma.. Ben hacı şakirin sabun rendesi var çamaşır makinaları için matik olanından aldım, önce denemek için başka bişiler yıkadım mis gibi kokuyo hemde sağlıklı.. Çoğu anne lekeleri çıkarmıyo falan demiş ama bu sabunu zaten yeni kıyafetleri yıkamak için kullanıyoruz yani lekesi değil görünmeyen kirleri gitsin yeter..
Banyo içinde ben daha almadım ama Nivea öneriyo herkes.. Bulabilirsem doğal bişeyler alcam yoksa Nivea mecburen..

Back
X