2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kızıma bende prima ile başladım ve arada farklı kullansamda asıl prima kullandım hep.
ama dediğin gibi ilk dönemler kaka sıvı olduğu için primanın belinden çıkıyor, bariyerlerden bizim çıkmadı hiç.
huggies bi kez kullandım bana da çok sert geldi.
molfix de kalın ama huggıes kadar sert değil. bence molfixe de bi bak derim.
hem beli de lastikli.

ama 1 no alacaksan 1 paketten fazla alma derim, biz ilk olarak 2 no(3-6 kg) almıştık 2 paket, paketin birini açmadan değiştirmiştik.

iyikide söyledin canım ben kampanya 4lü paket alacaktım neredeyse o zaman almayım 1 numaran 2 numara stoklayım

CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENDE AYNI İŞLEMLERİ YAPTIRDIM ENSE KALINLIĞI 3.8 ÖLÇÜLMÜŞTÜ ÖN SONUÇ 4 GÜN SONRA ÇIKAR DEDİLKER AMA YETERSİZ VERİ ÇIKMADI 25 GÜN SONRA GÜZEL HABERİ ALDIK ÇOĞU İNSANA SÖYLENEN BİŞEY SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK BOL BOL DUA ET BENDE SENİN VE BEBEĞİN İÇİN DUA EDİCEĞİM

slm kızlar,yarın minik prensesimi göreceğim inşallah..şeker yüklemesi yapılcak..1 aydır görmüyorum kızımı çokk özledim..yarın yatak,bebek arabası falan bakcam..biz şuan kaldığımız evde kalıcı olmadığımız için oda yapmıyorum.en geç seneye ev alıp çıkacağız allah izin verirse o yüzden park yatak alcam.pierre cardin beğenmiştim daha önce bidaha bakıcam.daha doğrusu ben beğencem yatak ana kucağı bebek arası vs. eşyaları annem alcak saolsun.yeni evime çıktığımda inşallah prensesime odasını yapacağım...benimde göğüslerimde damarlar çıkmış hep ama çatlak falan yok şuan.

canım geçmiş olsun..bi tanıdığımında ense kalınlığı fazla çıkmıştı..amniyosentez yaptırdı.ankaraya gönderdiler numuneleri ön sonucu iyi dediler.3 haftaki sonraki sonuçtada iyi bi problem yok dediler..inşallah sendede bi sorun çıkmaz..gönlünü ferah tut..

bende hiç su içmeyenlerdendim aklıma gelirse ancak içerdim hamile kalınca şimdi damacanaya döndüm gelsin su gitsin su başka birşey içtiğim yok valla....
benim bebişlerin hareketleri karşıdan görünüyor ve artık canımı çok yakmaya başladılar ama ben memnunum yinede halimden Allahım herkese nasip etsin inş..

ooo ne güzelll git gör canım güzel haberlerle dön emiii .... gögüslerim benimde haritaya dönmüş aynıı her tarafı damar dolu vallaa

aynı olay bendede geçerli cnm bende oda yapmıyorum kiracıyım inş. bigün ev alırızda oda yaparım kızıma ben sevimli bebek
diye bisite var orda piyer cardin arabalar çok ucuzda 250 en fazla ondan alabilirim ama siteden güvenmiyyorum

canım ben elimi koyunca çok güzel hissediyorum hatta elimi koymaya gerek yok sert hareketleri görüyorumda göbüş hoplayıveriyo babasıda yavaş yavaş hissetmeye başladı gece 3 te babamız bize ballı süt yapıyo onu içtikten sonra çocuk coşuyo resmen sende dene belki işe yarar

bende yaş taze hurma die biliorum son bir ayy 15 gün falan alıp başlıcam inşallahh meryem suresinide bol bol okucamm

ÇALIŞAN HAMİŞLERRR... doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???

cnm bunu bana kayın validemde söyledi o 3 hurmaya yain okuyup 1 bn yicekmişim doğuma giderken 1de bebk doğunca ağzına sürülücekmiş birinide bişey dedi ama hatırlamıyorum birde ben sezryanla doğum yapıcam nasıl olcak....

Valla en önemlisi süt, inşallah sütümüz yeterli olur kızlar, doğumdan sonra ayrılmayalım da birbirimize tavsiye de bulunalım:)

evt süt çok önemli ben annemi emerken kabakulak olmuş hem ablam hem annem ama bana geçmemiş anne sütü hem besleyici hem koruyucu yeğenim 23 aylık hala emiyo uykusu geldiğinde annesine meme ver eeee yapalım diyo o kadar .

teşekkür ederim canım ilgin için
böbrek ve kiste baktı canım..böbrek normal ölçülerde şükür..kist de yok oluyor dedi..şükür olumlu konuştu..kalbine de dikkat etti iyiydi..ense sıkıntılı çıktı sadece..inşallah o da olumsuz bir durum değildir..

Son düzenleme:

ben gece 3 te babasına dogum yapıom desem kalkmazzzz :):) bide ballı süt hazırlıcak :):)

canım sağol yorumun için..yazdıkların iyi geldi...elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum..

cnm muz ve çikolata yiyip soluna yat ve onla sürekli konuş

yapıom cnm ama elımı koyunca hıc hıssedılmıyo

buarada kızlar dun dnr dan bebekler için natural sounds dıye cd var onlardan aldım harıka kesınlıkle almalısınız.
yunus balına kuş martı seslerı falan var ben bıle dınleyınce keındımden gectım. aksamda actım oğluma dınlettım kulaklıkla mutlaka alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…