- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.781
arkadaşlar merhaba bişey sorucam ben 24+5 hamileyim son 15-20 gündür gerçi daha öncede vardı ama şimdi dahada hisettirmeye başladı,kalkarken falan felç geçirmiş gibi oluyorum bel ağrısı ve bacaklarımın bitiş noktasında bir ağrı oluyor oturduğum yerden kalkınca önce yavaş hareket ediyorum sonra yürüyünce açılıyo sizlerdede böyle oluyomu acaba?
Kızlar sağa sola yatma diyince en sağlıklısı sola yatmakmış ama ben sağda çok rahat ediyorumbi de sırt üstü.. bi tek solda rahatsızım o yüzden ne kadar zorlasamda gece uyandığımda kendimi sırt üstü yada sağa yatmış buluyorum napcam ben yaa
Selam kızlarrr..
Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of
Canım belki kiloyla ilgilidir çok almadıysan gerek görmemiştir ben 12 kilo aldım..
pc düzeldiyse artık bolbol bekleriz.
ufak kızım içerde karete yapıyor:), büyük kızım biraz rahatsız, dün ateşlendi, bugün grip gibi..
onun haricinde çok şükür iyiyiz.
tabi hep burdayım inş. küçüğü yerim büyüğe kıyamam geçmiş olsun cnm öpüyorum
ufak kızım içerde karete yapıyor:), büyük kızım biraz rahatsız, dün ateşlendi, bugün grip gibi..
İnşallah canım yaa..
Evet diğeri gibi ama bunda 4 sonuç var biri yani açlık düşük diğer 3 tanesi yüksek.. O yüzden diyetisyen dedi.. Neyse buna da şükür insülin demedi direk :) Kendimi böle avutuyum bari :) Gerçi insüline daha iyi diyolar amabilmiom artık hayırlısı..
ben 27. haftadayım 28 gircem niye bana yapılmadı acaba saf gibide sormadım
Canım geçmiş olsun inş. diyetle düzene sokabilirsin daha önce böyle bir problemin olmadığı için dikkat etmedin heralde bu zamana kadr inş. düzelir streste etkiliyo şekeri çok takma kafana o yüzden ama kız bebeklerde anne karnında yumurtalıkta insülün direnci başlıyomuş kızın için çok dikkatli olmalısın
ooohhh tatil baya baya uzun sürmüş maşallah.
bebeğinin ve seninde iyi olmanıza sevindim canım.
listeyi 20 mart olarak değişeyim bari:)
Gebelikten sonra geçiyor canım hiç üzülme sen,gebeliğe özel birşey ve yine çok şanslısın 3 ayımız kaldı sadece,son aylarda hem çok daha fazla kilo alınıyor e sen de almamış olur doğumdan sonra da rahat edersin üzülmeEvet oluyomuş gebelikte ama öncesinde nasıldı bilmiorum tabi hiç şekerime baktırmak aklıma gelmemişti hamile kalmadan önce.. İnşallah gebelikten sonra geçer.. Yeğenine de geçmiş olsun canım, seninki inşallah sorunsuz çıkar.. Diyette kolay değil ama çalışırken inan daha zor.. Yemek saatlerinde müsait olamıyor insan Allah yardımcımız olsun..
magnezyum eksikliği canım, bendede vardı çok şiddetli gece tuvalete kalkamıyordum magnezyum içmeye başlayınca baya azaldı
bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.
az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)
ooohhh tatil baya baya uzun sürmüş maşallah.
bebeğinin ve seninde iyi olmanıza sevindim canım.
listeyi 20 mart olarak değişeyim bari:)
canım doktorun söylemesi gerekir sonuçta ilk bebeğin oda mı bişey demedi
sakall bırakmaya karar verdim
Canım belki kiloyla ilgilidir çok almadıysan gerek görmemiştir ben 12 kilo aldım..
kızlar herkese merhaba,
sabahtan beri yazamadım birşey
dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)
perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...
kızlar herkese merhaba,
sabahtan beri yazamadım birşey
dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)
perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...
Gebelikten sonra geçiyor canım hiç üzülme sen,gebeliğe özel birşey ve yine çok şanslısın 3 ayımız kaldı sadece,son aylarda hem çok daha fazla kilo alınıyor e sen de almamış olur doğumdan sonra da rahat edersin üzülme
ayy kolay gelsin resmini koysana nolurrrr
Korkudan yazamadım zaten sana :)) Nolcam ben şimdi hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?