- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.801
bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.
az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)
aldın mı alet...sabah aç-tok öğlen aç-tok akşam aç-tok ölçüceksin..yemekten 1 saat sonra toklar..kendine otur bi çizelge çiz..sonrada bunu doktoruna götürücen her ay..eğer diyet işe yaramazsa insülin verilicek...aaahhh aahhhhhh günlerce totomu yırttım amaaa kimmeeeee kimeee..ye şimdide sucukları yumurtalarıda göriimmm...
Canım şeker yüklemesini kiloya göre yapmıyolar,yoksa bana yapmazlardı.Benim hamilelik öncesi şekerim düşüktü ama şimdi nasıl çıkar bilmiyorum.Senin açlık şekerin kaç çıktı?Ben geçen gün eczanede baktırdım 95 çıktı.Sınır mı yoksa düşük mü bilmiyorum her dr başka diyo.Biri sınır 90 diğeri 95 diyo.Hangisi doğru şimdi.
Bugün geliyo inşallah aletimiz akşama getirir inş. İki gün diyet yaptım ya daha yükselmiş benim şeker :)) Hemen sucukları suçlama zaten bi kere olmuştu o :)))
geçen gün koymuştum henüz ondan farklı değil avize ve perde işide bitsin cibinlik vs o zaman son halini koyarım canım...
aylar önce taaa temmuz ayında 4-5 haftalık hamileyken bizden ilerde olanların topiclerine bakıyordum ara ara ve cetvellerinde çift haneli sayılar yada orta noktaları görünce çok özeniyordum hiç o zamanlar gelmeyecek gibiydi, çok uzak görünüyordu gözüme...
En geç 99 gün sonra bebeğim kucağımda olacakmış oysa ki...
Kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....
Evet oluyomuş gebelikte ama öncesinde nasıldı bilmiorum tabi hiç şekerime baktırmak aklıma gelmemişti hamile kalmadan önce.. İnşallah gebelikten sonra geçer.. Yeğenine de geçmiş olsun canım, seninki inşallah sorunsuz çıkar.. Diyette kolay değil ama çalışırken inan daha zor.. Yemek saatlerinde müsait olamıyor insan Allah yardımcımız olsun..
Benim açlık 64 çıktı.. Bende bu sayılardan bişey anlamadım referans 170 yazıo mesela 178 çok yüksek dedi neye göre yorumluyolar anlamadım ama neticeye baktım şekerliyim :)
nezaman gidiyosun diyetisyene aksatma hemen git..listeni versin başla hemen..bian önce düzene girsinde çocuğun suyu falan çoğalmadan...çıbıklar işe yaramamış demekki tüh tüh..
kızlar herkese merhaba,
sabahtan beri yazamadım birşey
dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)
perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...
Gebelikten sonra geçiyor canım hiç üzülme sen,gebeliğe özel birşey ve yine çok şanslısın 3 ayımız kaldı sadece,son aylarda hem çok daha fazla kilo alınıyor e sen de almamış olur doğumdan sonra da rahat edersin üzülme
Maalesef ben de 1 haftaya kadar sola yatamıyordum,yattığım zaman ağrım oluyordu yoksa alışkanlık vs değil yani.Benim bebişin başı meğersem soldaymış dedim çocuğun kafası sıkışıo heralde ağrı yaptığına göreBu bir haftadır az da olsa yatabilmeyi başardım.Ama benim doktorumda yatamıyorsan problem değil gelişimi gayet iyi haftasıyla uyumlu zaten demişti.
doktorun bana söylediği açlık 90 üzeri olmicak kabul edilebilir son değer 110..toklukta 120 üzeri olmicak onunda kabul edilebilir son değeri 140..bunları aştın mı s..çtın demek oluyo..benim ilk diyete başladığım günkü değerler allah allah 200 e falan yakındı..şimdi 110 falan tokluk..
aylar önce taaa temmuz ayında 4-5 haftalık hamileyken bizden ilerde olanların topiclerine bakıyordum ara ara ve cetvellerinde çift haneli sayılar yada orta noktaları görünce çok özeniyordum hiç o zamanlar gelmeyecek gibiydi, çok uzak görünüyordu gözüme...
en geç 99 gün sonra bebeğim kucağımda olacakmış oysa ki...
kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....
yok demedi bebeğimi küçük mü gördü acaba ben üzülmiyeyim diye söylemedi bebişim bikaç gün küçük çıktı en son:18::18::18::18:
Benim açlığım ikisinde de düşük çıktı ama tokluk yüksek ilki biliosun 178di.. Bu sefer var ya ne sen sor ne ben söleyim ama 200 ün üstünde :))
en geç 99 gün sonra bebeğim kucağımda olacakmış oysa ki...
kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....
daha yeni meyve yedim yine acıktım of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?