- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #2.521
kızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
cnm bebeklerin hayırlı olsun. ağlayıp stres yapma kendine etkileme bebişlerini. içini rahat tut bi sorun yaşamadan martta kucağına alırsın inşallah. olumlu düşün lütfen.
sağol canım,bayan dr istiyordum ama,,,iyi bi dr bulamazsam mecburen erkek olucakk,,,![]()
tatlım erkek doktor ama inan çok iyi. kadın doktorlar çatala çıkartıp aşağıdan bakmaya çok meraklı sinir oluyorum onlara