- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #3.021
Hoşbulduk kızlar.Benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.Bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.Ne dersiniz?Doktora gidecek zamanımızda yok üstelik
canım ben kafama göre folic asite başladım dr gittiğimdede ben içiyorum dedim iii yapmışsın devam et dedi....10 haftanın içindeyim bırak demedi bildiğim 12 haftaya kadar içiliyo ama çokta emin deilim

SENİNDE GEÇER İNŞALLAH YAKINDA BİŞEYİN KALMAZ
 SENİNDE GEÇER İNŞALLAH YAKINDA BİŞEYİN KALMAZ 

topuklu giyilmesmi hamişken ? ama beyaz elbisenin altına ne gicem ben :84: babette hiç giymedim hayatımda ayak yere yapışık gibi duruyo sevmiyom ben
 topuklu giyilmesmi hamişken ? ama beyaz elbisenin altına ne gicem ben :84: babette hiç giymedim hayatımda ayak yere yapışık gibi duruyo sevmiyom ben  bebişimin annesi paspal mı olsun
 bebişimin annesi paspal mı olsun 

HEMEN KALMIŞIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN VALLA BEN HERKESE DİYORUM GÜZEL DÜŞÜNÜN GÜZEL OLSUN VESVESENİN ZARARI VAR YARARI YOK BAK KALBİNİ DUYMUŞSUN BEBEĞİNİN İLAÇTA KULLANIYORSUN DİNLEN BOL BOL DUA ET RABBİM ONU KORUR MERAK ETME
HEMEN KALMIŞIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN VALLA BEN HERKESE DİYORUM GÜZEL DÜŞÜNÜN GÜZEL OLSUN VESVESENİN ZARARI VAR YARARI YOK BAK KALBİNİ DUYMUŞSUN BEBEĞİNİN İLAÇTA KULLANIYORSUN DİNLEN BOL BOL DUA ET RABBİM ONU KORUR MERAK ETME 

Efem bendeniz de mart annişi olma yolunda ilerliyorum.Son Sat tarihim de 20 haziran 26 mart beklenen doğum tarihi:)Kesemizi gördük kalp atışını duyayım öyle yazayım derken dayanamadım:)Bu arada perşembe günü randevum var,pıtıcıkları görmeye gidiciss bakalımm çok heyecanlıyım sizler gibi.Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler
Efem bendeniz de mart annişi olma yolunda ilerliyorum.Son Sat tarihim de 20 haziran 26 mart beklenen doğum tarihi:)Kesemizi gördük kalp atışını duyayım öyle yazayım derken dayanamadım:)Bu arada perşembe günü randevum var,pıtıcıkları görmeye gidiciss bakalımm çok heyecanlıyım sizler gibi.Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler 5 haftalık dedi bana ama sanırım + gününü söylemedi ... 15 gün sonra tekrar kontrol var
 5 haftalık dedi bana ama sanırım + gününü söylemedi ... 15 gün sonra tekrar kontrol var